Бездэп на дзень нараджэння!
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
8 May 2017
ад
Rasjkeee
|
1,106 Адказаў
|
116,779 Праглядаў
|
16 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
За 10 гадоў покердом ні разу нічога не даў…..
У мяне на дзень нараджэння бездеп далі толькі риобет, аврора і водка і, здаецца, яшчэ якое-небудзь замежнае, не памятаю. Ну і адпаведна ўсе былі паспяхова зліты🙂
Яны толькі бяруць!Даюць ім гульцы!Так было задумана з самага пачатку.
Калі хоць кагосьці дэпалі за год, то трэба звяртацца ў чат падтрымкі за тыдзень да або на працягу тыдня пасля даты дня нараджэння.
Плюс, наколькі ведаю, зараз бонус на ДР налічваецца аўтаматычна ў выглядзе спецыльнага лутбокса. Трэба зайсці ў профіль, дзе ўсе чэлэнджы і г.д., там ёсць раздзел лутбоксаў і там яго актываваць.
Да ў апошні час абдзелілі казікі бонусамі толкавымі, нават на нг ніякіх персанальных бонусаў а толькі агульныя акцыі праходзілі..
Я таксама напісаў у вовада, далі 1000 рублёў і гэта дзіцячы сад, хоць вовада топ-казіно.
Атрымаў(ла) ў Ріобет, больш нідзе зараз не гуляю і не даведвалася, дзе яшчэ даюць. Вышло па курсе 1020 руб. Змагла адыграць да 6.300 руб, далей не гуляла і вывела. Спачатку ставіла мэту да 5 тыс давесці. Так, дробязь, але прыемна. Пры гэтым у Ріобет добрыя слоты, усе не даюць бонус адыгрываць і спачатку думала, што прайграю.
У асноўным усе казіно даюць бонусы на днюху, але ў большасці трэба самому пісаць у падтрымку. А даюць то грошы, то фрыспіны 😳
Тут цяжка параіць, бо ўсё залежыць ад твайго ўзроўню ў казіно. Пры маленькім узроўні самы лепшы бонус – гэта ПокерДом.
На жаль, але бонусы з кожным годам на др усё горш і горш, хто будзе нешта атрымліваць – пішыце, калі не складана, і пажадана суму дэпазітаў за год, на колькі ў мінусе ці ў плюсе і што далі.
Але тое, што казіно ўсё больш жлобскія – гэта факт.
Думаю да лета якраз 5 лвл у водцы вазьму, паглядзім, што дадуць) на астатніх нават надзеі ўжо няма (судзячы па падарунках у мінулым годзе)
Ну зараз казік такі сабе. Хаця многія дагэтуль гуляюць, асабліва купляючы купоны і г.д.
Хутка днюха 23-га, з панядзелка , таксама пачну хадзіць па казіно і выпрошваць бонусы. Роялы, коты, вавада , 1xbet і betwinner самі прышлюць смс
З надыходзячым! Калі ў рио ўзровень ад Classic – таксама пашлюць смс, таксама ў водке калі актыўна гуляў віп-узровень ад трэцяга ўзроўню, туды не забудзь зазірнуць, яшчэ, відаць, пинап цяпер пінко дае ў залежнасці ад актыўнасці: фрыспіны і фрыбет.
Раней 500р пинап даваў на ДР, а як цяпер пинко дае ці не, хз. Хутка ДР, праверу.
1000 там таксама. Мяне праўда ад бонусаў адключылі там амаль адразу пасля рэгістрацыі 😂
1000 чаго, рублёў? Калі так, то можа залежыць ад колькасці дэпазітаў або ад абароту сродкаў. Мне заўсёды 500 давалі. А яшчэ бывае залічваюць фрыспіны, без апавяшчэння на пошту.
Не ведаю як зараз бро, там у новым пинко не гуляў ні разу, раней калі быў пинап мне давалі на дзень нараджэння 1000р фрыбет + 50 фрыспінаў, але калі не памыляюся яны змянілі правілы для атрымання падарункаў на дзень нараджэння раней была неабходная актыўнасць дэпы на працягу года быццам ад 10к пасля зрабілі за апошнія 3 месяцы.
Зразумеў, бро. Хоць у мяне тады такой актыўнасці не было. Але ўсё роўна налічвалі. Можа, усё індывідуальна. Я там толькі ў казіно гуляў, на стаўках – не. Нават яксьці нядаўна быў бездэп на стаўкі. Дык мне сказалі, вам ён не належыць, таму што вы толькі ў казіно ў нас гуляеце))
Бро, у цябе ліачка не працуе? Парада была патрэбна адна.
А там быццам у акцыях яны вісяць гэтыя бонусы, можна прачытаць правілы
Не адмаўляю, так і ёсць, проста я там у іх не гуляю – як яны сталі пинко ды і калі былі пинапом граў толькі ў пачатку, калі выводзілі мне хутка, максімум да 2х гадзін; як сталі цягнуць да 24 гадзін, да чорта, я забыў і кінуў іх ..
норм, я таксама ўзровень голд там, далі на др 5000, вывёў 20.
слоты больш-менш сталі гуляць, апошнія 2 гады ўвогуле быў швах.
пасля падключэння бк слоты таксама сталі гуляць, так што цяпер Рио зноў у маім белым спісе.
як казік Rio даўно аджыў сябе, як па мне, нават getx на др даў 1500к з вагерам х3, адыграў спакойна, а Rio нават не павіншаваў, хоць зліў я там за гады вельмі многа на самой справе
Учора акрамя сукі ніхто бонусу не даў на ДР. Нават Фонбет, дзе вялікая актыўнасць па дэпам. Вельмі ўсе скупыя сталі. Але acr далі 10 баксаў на покер)
У пинап напішы, у ваваду, там заўсёды даюць, у пркердом таксама даюць , але там якія-небудзь спіны😳