Бездэп на дзень нараджэння!
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
8 мая 2017 г.
ад
Rasjkeee
|
1,106 Адказаў
|
116,823 Прагляду
|
16 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
З прайшоўшым! Дык не саромейся і сам спытай там, дзе гуляеш. Што тут такога?
Мне 10 даляраў усяго даў на ДР у мінулым годзе, але там у любым выпадку залежыць ад статусу
@natakaya яшчэ адзін казак… або казах…
У покердом за дэпазіт даюць, адзін раз дзеля гэтага туды дэпал. Каля 2 гадоў назад. То бок павінен быць дэпазіт на працягу нейкага часу, часу не памятаю 3 або 6 месяцаў. Штосьці ў гэтым родзе.
Дзякуй. Я ў катах пераважна, там папросіш, дык яшчэ адключаць ад бонусаў 😂. А так больш на БК спадзяваўся, актыўнасць добрая. Чаму не далі сам не зразумеў, пры меншай актыўнасці за год давалі. У плюсе напэўна таму што
Ну ты, блін, даеш. Так табе і трэба тады! 😁😀😀
У пинапе прасіць не трэба, заходзіш у акцыі і берэш, пры гэтым да ДР і пасля можна, за тыдзень!
У котах якраз трэба пытацца!
Пра РИО дзіўна. Там бонус на ДР аўтаматычна прыходзіць і памер у залежнасці ад статусу. Я там таксама шмат гадоў зарэганы, пару гадоў увогуле не дэпачыў, а бонус на ДР давалі заўсёды аўтаматам без якіх-небудзь просьбаў з майго боку.
У Рио самы круты бонус на дзень нараджэння
Так-то так, калі ты віп😁, а калі не😭😭😭
Володзя, ты як гулец з досведам, падкажы, дзе я мог бы заўтра ўзяць бездэп на др, ну акрамя вавады, канечне)
Не ведаў, што getx дае такі бездэп з такім нізкім вагерам
Пішы ва ўсе казякі😁, усюды дадуць, акрамя рояляў😁
Напішы падрабязней, калі ласка, ну і дзе табе давалі?
Мне давалі ва ўсіх казяках, акрамя роялаў, роялы зусім сапсаваліся😁 ім деп падавай 50 ка 😁😁.
Уладзімір вельмі падрабязна адказаў, адразу ўсё зразумела)))
А так, у асноўным спіны ўсюды даюць, з вейджэрам нямаленькім😳😁
Нічога сабе, у тым годзе, здаецца, было 10к за апошнія 3 месяцы) У ва ўсіх – у якіх? Напішы назвы, калі ласка, можа дзе я яшчэ не браў
А вы ў якіх бралі?
У пінапе яшчэ даюць раней за тыдзень да дня нараджэння 😁
Crypto bet spotrs пасля васьмі дзён усё ж адказалі на пошту і далі 2000 руб без вагера, ну як сказаць, ікс, я думаю, проставіць і ўсё.
Давайце, хлопцы, калі ласка, даб’ём спіс да красавіка, у красавіку ДР, трэба ўсюды паспрабаваць урваць кавалачак… 😁
Т таксама ў красавіку дзень нараджэння, ці не рана яшчэ 🙄🤔😂
Так на вока, што падыходзяць мне па ўмовах, віп-узроўню, статусу, дзе 100% атрымаю рыобет, водку, некалькі казіно з сеткі “котаў”, joinusbet калі не зачыняцца ) у роялах праходу няма – заблакуюць ва ўсёй сетцы, так жа як у пошах, дзе заблакавана, дзе адключаны ад прома – адсюль актыўнасці няшмат, відаць буду дапаўняць спіс, магчыма 1xSlot па звароце ..
Куды не дасць – тупа пішу ў чат, на дурня праходзіць, у паіньке далі і ў джойнусе.