Betcity 4 промакоды па 500 руб.
Бясплатныя стаўкі і бездэпазітныя бонусы на спорт
|
6 May 2018
ад
Cplucky
|
112 Адказаў
|
38,691 Прагляд
|
19 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
так усё ўжо запрацавала, чакаю вывад паглядзім як вывесяць і за колькі часу
Якія ёпт кідкі ? Не блытайце бетсити.ру і ком.
вось і ў мяне выплата запрацавала, чакаю паступленняў.
уночы напісаў ім на пошту, адказалі, што мой аккаунт на праверцы, а раніцай запрацавала выплата.
яшчэ раз Дзякуй за бонус. шкада, многа не ўдалося выйграць з-за маёй дурноты.
але ўсё гэта мой апошні вопыт у стаўках, больш мне такая галаўны боль не патрэбна 🙂
Узнагародзім @cplucky пойнтамі 😁
🔗
вывелі без праблем, праўда замазаўся і толькі 600р) але праверыў вывад затое, 15 хвілін
У сэнсе ?
у мяне вось так атрымалася раз у год і палка стрэліць) Паставіў толькі што на вывад чакаю вынікаў адпішу па факце як разлічаюць
Грашовую суму атрымаў на працягу гадзіны ад заяўкі!!! тут адназначна ўсё ў парадку! Дзякуй за 4 купоны) па факце прыйшло крыху менш за 6к камісія нязначная. Каму цікава – ставіў на хокку. Звяртайцеся падзялюся вопытам ставак!
Да ужжж. Вось я так заклаўся…) Не стаў актываваць усе 4 коды адразу, думаў вывяду, а потым…) Ну ўжо нічога не зробіш.
Усім добры дзень!
У мяне ў аднаго толькі 1 промо актывуецца ?
напісаў аператару, кажа, 1 акк = 1 промо
як вы ўсе 4 актывавалі )))
пасля актывацыі 1-га, пры ўводзе іншых нічога не адбываецца, тупа знікае поле ўводу і пустата.
Народ, падкажыце, калі вэбка не вельмі, атрымаецца прайсці відэаідэнтыфікацыю?
думаю, да, у мяне самая танная
на выбар Skype Viber і штосьці яшчэ, праз тэлефон прайдзі, а лепш пакінь заяўку на званок і спытай)
Дык пройдзеш. Там скайп, і проста чалавеку трэба прыкладна супаставіць. Потым усё роўна ў чат дакі адсылаць. Дарэчы, СНІЛС прыгатуй.
Замовіў званок у Skype для працэдуры верыфікацыі. Прайшло каля 4 гадзін , так і не пазванілі.🥴
Там у іх абвал трубак напэўна ад нашэсця халявшчыкаў) Патэлефануюць думаю, калі хз) Увогуле мне спачатку на мабільны пазванілі, маўляў, ці гатовы я і ці прычэсаны)))
Хутка яшчэ будзе залп промо сюды, чакайце пацоны.
Мне так і не пазванілі. Прайшло амаль два сутак…. Бамжы сцука😁
Легальны букмекэр з замашкамі гаўноканторы, раздалі купоны, потым выводзіць не хацелі, чакаючы зліву. Я і напісаў рэгулятарам-шмагулятарам, яны і бзднулі адразу як пахнула смажаным. Я яшчэ ўкінуў ім 10 рублёў, а камісію ўзялі аж 90. Сапп быдлячы….. гуляйце, хлопцы, у нелегалаў лепш, тыя хоць канкуруюць між сабой, а гэтых напышных пукмейкераў-кідалаў лепш абмінаць бокам
Хутка гэта калі, можна даведацца падрабязней?
Сёння, заўтра, паслязаўтра. Выхадныя. Чакайце.
А колькі прамакодаў будзе?
Рэбята, майце на ўвазе – калі выводзіце менш за 15 тыс, то з гэтых грошай трэба плаціць падатак. Даныя перадаюцца ў падатковую.
Мне далі толькі 1000, гуляў 400, вывёў без праблем!
прайшоў верифі па Skype,усё вельмі хутка і лёгка,праўда ўзнікла праблемка з ЦУПІСам,аказалася там два акка,пазваніў ім у тп,хвілін праз 10 выдалілі другі акк і змог папоўніць і атрымаць бон