Betcity 4 промакоды па 500 руб.
Бясплатныя стаўкі і бездэпазітныя бонусы на спорт
|
6 May 2018
ад
Cplucky
|
112 Адказаў
|
38,681 Прагляд
|
19 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У букмекерскай канторы
https://betcity.ru/ru/promo/
даюць фрыбет 500 балаў пры рэгістрацыі
але яшчэ ў іх ёсць прамокоды для тых, у каго ўжо ёсць акаўнты
першы прамокод MVBETCITY
другі прамокод CCPBETCITY
трэці прамокод SKBETCITY
чацвёрты прамокод RPBETCITY
заходзім у меню папаўненне рахунку, націскаем бонус, ўводзім
за кожны даюць 500 балаў бонусаў
Увод прамо даступны толькі ў поўнай версіі сайта.
Вагер х1. З сумы выйгрышу спісваецца 500. Таму выбіраем каэфіцыенты больш тоўстыя.
Хто ў стаўках не бум бум, пішыце дапамагу, падкажу.
Ахахаха ты то ўвогуле ў стаўках бум-бум😄 букмекераў ужо не раз разарыў😁 а за коды дзякуй, самы першы актываваўся, і пытанне – ці можна актываваць усе ці толькі адзін?
Толькі бк выключна для грамадзян РФ і неабходная ідэнтыфікацыя праз ЦУПІС
Сяджу і зразумець не магу, што з гэтым Цинусам рабіць. Вось вывеў я туды – і што? Як задэпіць адтуль у іншую бк?
Ён толькі з легальнымі бк працуе. Лепш бы туды не выводзіў.
так я туды не вывёў, сяджу лічу, 300 рублёў на рахунку, а на карту мін. вывад 1000
Не трэба нічога кубатурыць)) Заходзіш 🔗 знаходзіш спадабаныя табе (ужо гатовыя) прагнозы, ставіш, даводзіш суму да 1000 рублёў і ўсё 😏 Пры ўмове, што пашанцуе.
Актываваць можна ўсе чатыры промакоды. Праверыў асабіста.) Поспехаў у стаўках.☺
а выведуць?
Улічваючы, што кантора працуе з ЦУПИС, абавязкова выведуць. Ім праблемы не патрэбныя.
а доўга чакалі званка ад іх для верифікацыі ?
я чакаю ўжо мінут 15-20 на скайп , і цішыня…
А навошта табе чакаць званка. Зрабі мін дэп і аккаунт верыфікуецца аўтаматычна. Бо аперацыі праходзяць праз ЦУПІС.
так у мяне там няма магчымасці папоўніць, ёсць толькі форма для ўводу бонуса, але ён не ўводзіцца.
а пастаянна з’яўляецца плашка, што трэба замовіць відэазванок для верыфікацыі.
Ну тады чакай званка. У мяне такой фігні не было.
Я думаю, што так.
дачакаўся званка, пакрывіўся з пашпартам перад камерай і выслаў у скайп дакументы… цяпер чакаю пакуль іх апрацуць…
аналагічна
сёння зарэгістраваўся прайшоў верыфікацыю па скайпе, заплаціў 17 руб апошнія з ківі, атрымаў 500 за рэгу і ўсе 4 коды актываваў, нанастаўіў рознай фігні ў лайве
у мяне чамусьці коды не актыўваюцца, пасля ўводу кода нічога не адбываецца. і дзе глядзець баланс ?
Баланс глядзець у верхнім правым вуглу. А з кодамі можа быць абмежаваная колькасць актывацый…хто яго ведае.
Ага дзякуй за бонусы…
нарэшце я прайшоў гэты квест, прайшоў па відэа вэрыфікацыю, і каб актываваць коды трэба было ўнесці мінімум 10руб
у выніку ў мяне 500руб за рэгістрацыю + 2000р за коды .. зараз на рахунку бонусаў 2500..
Цяпер, сябры, пытаньне!
хто можа дапамагчы са стаўкамі? я зусім тугодум, звычайна выбіраю мінімальны каэф і часта прайграю 🙂
пакуль што толькі адзін экспрэс зайшоў
Вывялі выйгрыш з промакодаў без праблем на працягу гадзіны.) А тым, хто зрабіў дэпазіт сёння, трэба будзе пачакаць 24 гадзіны з моманту дэпазіту для стварэння заяўкі. (такія ў іх правілы)
эх, я лошара па парадзе выйграў 700руб і яшчэ заставаўся бонус 1000р
а я лошарык па тупасці паставіў рэальнымі грашыма яшчэ на розную Мороженка у выніку ўся надзея, што што-небудзь зайдзе.
рашыл блін схему праверыць ставіць на большы кеф па 50-100р 🙂