Арганізацыя конкурсаў на форуме і на сайце. Прапанаваць ідэю конкурсу
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
28 December 2014
ад
Vito789
|
70 Адказаў
|
4,321 Прагляд
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прадастаўляю занятны слот для слота-квэста. Avalon II ад мікра. Колькі разоў праходзіў увесь. Апошні раз нядаўна.
Ёсць карта, этапныя бонусы, фінальны бонус, які і можна ўзяць за паказчык выяўлення пераможцы. Не яго памер, а менавіта множнік. Спецыяльна ўсё заскрыншыў, каб народ уяўленне меў.
1 бонус збіраем меч, падкідваючы кубік
забралі
стрымаемся ў наступны пункт прызначэння
фрыспіны, спецсімвал сам выбіраеш… ну і гэтак далей. карты, шлемы і іншая фігня.
выбіраеш дарожку, па якой далей пойдзеш. у прынцыпе без розніцы, проста бонусы розныя
ну і ўласна пункт прызначэння
і ключавы момант. якое множанне адкрыецца. бо калі на 3-й кручанай штуцы выпаде 0, то актывуецца чацвёртая і множнік ужо будзе 4-значны
опанькі 😁
як бы ўсё, прайшлі
Гуляў на розных стаўках. Але напэўна каб ураўнаваць шанцы для канкурсантаў стаўку трэба зафіксаваць. А каб удзельнікі не ашуквалі, прапісать у правілах скрыншыць усе бонусы вось у такім выглядзе. так каб было бачна стаўку
+ скрыншыць карту на кожным этапе (як паказана вышэй), каб сумы выйгрышаў супаставіць
Менавіта ў гэты раз прайшоў квэст за 850 спінаў. Гуляла не вельмі, але гуляла. Бывае хутчэй, а бывае і павольней.
На трэцім барабане перыядычна матэрыялізуецца “вадзяная баба” з мячом, прасцей вертыкальны wild. Можна яшчэ прыз дадаць – скрыншот самага вялікага множання з ёй. + Прыз за самую вялікую назапашаную суму пры праходжанні квэста. Варыянтаў шмат. Можна па пару-тройку прызоў зрабіць у кожнай намінацыі.
Прызікі меншыя за “бабу”)) Сярэднія за агульную назапашаную суму. Найвышэйшыя за множнік у апошнім бонусе
Бонусы па заканчэнні тормозяцца ў выпадку аўтаспіна. Галоўнае не прапусціць карту, якая з’яўляецца адразу пасля выпадзення 3,4,5 скатэра (пры ўмове, што яна будзе выкарыстоўвацца ў конкурсе як дадатковы доказ сумленнай гульні). Але там гук адпаведны аб гэтым абвяшчае, так што прапусціць цяжка, але можна)))
Паводле мяне, то даволі жывы квэст. У сэнсе цікавы пры праходжанні, хаця трохі і доўгаваты можа здацца. Але мы ж нікуды не спяшаемся. Можна пару-тройку дзён квэст мутыць. Адзіны мінус, што гуляючы на сайце Latest, пры спыненні дзесьці пасярэдзіне, урадліва папярэднія дасягненні не запамятаюцца, калі кідаць слот. Там жа праз 3-5 хвілін усё гасне і ЎСЁ))) Як варыянт можна ў любым казіно, дзе ёсць спампоўвальны кліент (тыпу ГФ або вегас-автоматы) правесці. Там на фанты таксама ўсё гуляе і вісіць колькі хочаш. І зарэгіцца там складанасці не ўяўляе. Дакументаў не просяць.
P.S. ХЗ адкуль скрын выскачыў, думаю і без яго сэнс зразумелы.
Пфффффффффф. Раз пісят дакладна. Гэта мінімум…
Розныя квесты шместы
Кароч я думаю арганізуем конкурс Міс Латест Восень 2018
Ну засталося табе толькі ў бікіні сфатаграфавацца і галоўны прыз стопудова твой 😁
Нееее, мужчынская частка адміністрацыі будзе журы)
а конкурс будзе для дзяўчат)
Бярэм музыку са слотаў, перакладаем на ноты, карацей угадай мелодыю, норм конкурс. Прынамсі ён для ўсіх, а ты прапануеш для часткі латеста зрабіць(
Таму што наша мілая частка, вечна абдзелена ўсім:)
Дык я і не прапаную – я папярэджваю, што яго ўладкую))
да таго ж цікава які працэнт жаночага полу праглядае сайт)
Арганізоўвай, але ён не ўзляціць, конкурс павінен быць агульны, а падзел па палавому прыкмеце нічога не дасць
Не бачыць нам лудоманбікіні! Тады ўжо прапанаваў бы, можа ў каго дзяўчына, жонка, сяброўка таксама захоча сябе паказаць – няхай паказваюць сябе ў бікіні, а можа хто і топлес не адмовіцца сябе паказаць, але тады трэба, каб назву форума напісалі на целе або на паперы. Як вы на гэта глядзіце, калі пра
Ленинское прапановы пайшла размова
)))
Так, я за – жоны змогуць удзельнічаць, я думаю таксама))))
мужу потым на профіль медаль, пераможцу конкурсу міс латест)))))
Гэтую хрэнь прапанаваў не з улікам таго – які будзе наступны конкурс ад Латеста.
Калі будзе праводзіцца менавіта слота-квэст, то можна выкарыстоўваць гэты слот, не больш.
Галаву ж уключай час ад часу, наперад думай. А то бачу планы далей Новага года не распаўсюджваюцца))) Толькі сиські ў галаве 😉
P.S. Мне ў прынцыпе ўсё роўна, які будзе наступны конкурс. Проста квест, праходзячы, ключавыя моманты заскрыніў і ідэю прапанаваў. Бо хз калі слота-квэст будзе, і ці будзе ўвогуле. А скрыны я з кампa выдаляю і не калекцыяную.
Мяне вось цікавіць: ці шмат знойдзецца людзей, якія пажадаюць сваіх благаверных выстаўляць на ўсеагульнае агляданне ў даволі фрывольным конкурсе? Табе ўжо час жаніцца, Славік)))
ну мы ж не патрабуем прама конкурс топлес то))
Вы там думаеце незразумела пра што, трэба ж камуніць думаць пра жаночую прыгажосць і грудзі))
Слав, пара табе коратка ажаніцца, гэта дакладна!!! Ці ты хочаш, каб Ліса цябе ў конкурсе выставіла😁
Я зразумеў, ты так яе заманіць хочаш😎
Навошта? Я і так магу на яе паглядзець
не я супраць такога конкурсу,лічу,што конкурс павінен быць для ўсіх,гэта было б сумленна і справядліва😏
п.с. былі б конкурсы часцей можна было б падтрымаць,а так я не падтрымліваю….
І вельмі дарэмна )))
Дока няма, ён бы цябе падтрымаў))
tanunaxer 🤣 Даём сіскі ў масы 😉
Давайце па‑хутка замутім, фота Навагодняга стала? Абажаю глядзець на ежу)