Арганізацыя конкурсаў на форуме і на сайце. Прапанаваць ідэю конкурсу
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
28 December 2014
ад
Vito789
|
70 Адказаў
|
4,320 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Як вы ставіцеся да стварэння конкурсаў на сайце за поінты?
Напрыклад: конкурс на самага актыўнага карыстальніка. Конкурсаў можна прыдумаць мноства. Як вы да гэтага ставіцеся ўвогуле?
Але гэта ўжо зразумела – калі форум стане папулярны. Хацелася б пачуць і меркаванне адміністрацыі на гэты конт.
UPT:
Тэму замацаваў.
Прапанавайце свае конкурсы для форума і сайта, усё праглянем і абмеркуем.
З павагай.
Я б прапанаваў хлопцам паспрабаваць арганізаваць прысутнасць у соц. сетках. Калі патрэбныя кансультацыі, то міла запрашаю, як раз працую ў сферы смм, парэкамендую самы недарагі софт для прыцягнення мэтавага трафіку
Там і конкурсы праводзіць можна тэхнічна ) засадзіць паблік у ВК, забіцца на партнёркі з казіками і постыць іх бездэпы ) трафік можна пракачваць праз ВК і інстаграм.
У нас ёсць каналы ў Фэйсбуку, Твітэры і ВК. + канал на Ютубе.
Напішы ў прыват – абмеркуем.
UPT: Чытаем паведамленне ТС-а!
Ну мы з Ідэнтам аднойчы праводзілі конкурсы😁 як бы не пайшло, дакладней поінтаў зусім няма, яны не дажываюць, так як я іх прайграю
Не такія конкурсы. Маюцца на ўвазе конкурсы, як у нас ужо ёсць і былі. Напрыклад турнір па покеры 2 разы на месяц. У свой час ідэю гэтага турніру прапанавалі і яна ў нас усталявалася.
Вось цікава, чаго яшчэ хочуць нашы форумчане.
PS: таксама ідэя з турнірам у ГолдФишке, яе таксама калісьці прапанавалі і мы яе ўвасобілі ў жыццё.
Ну як, можна зрабіць штотыднёвы конкурс на макс памнажэнне, ці на макс суму выйгрышу😮
Тэма са слотаквестамі будзе развівацца далей – пакуль прыпынены з-за тых работ на сайце.ю
Іван, падумай, можа яшчэ ў флинце або риобете зрабіць такі ж фрырол (хоць прасцей за поінты квіткі купляць для ўдзелу ў краме) – у іх платформа дазваляе рэалізаваць турніры за квіткі
Добрая ідэя. Адпісаў преду. Ад мяне бон за ідэю.
Турнір па шахматах!😎
ну, калі ёсць якая-небудзь нармальная пляцоўка для гэтага, то чаму б і не.
Тут увогуле па чым заўгодна можна яго праводзіць. Я б вось прапанаваў па стралялках якіх-небудзь.. кантру або COD нейкія…
вось тут можна ў шахматы пагуляць https://chessfield.ru/tournaments/started
контра тэма ўвогуле) можна сервак свой зрабіць і бомбілова па выхадных арганізоўваць)
для гэтага справы лепш штосьці кшталту адкрытых пляцовак юзаць тыпа 1st blood (на гэтай толькі Дота праўда).. не памятаю так з хаду, дзе кантра была… пагляджу пазней.
таксама не памятаю, раней трымаў сервак у школьныя гады, непераможным чэмпіёнам быў, пачелу( ольгу пак) я трэніраваў..
кароче, ідэя такая. у ўсіх рэсаў ёсць свой сімвал(на лагатыпе)
прапаную конкурс. намалюй(прыдумай) самы класны лагатып форума(сайта) і атрымай прыз. а лепшы сімвал будзе дададзены ў шапку форума
падтрымліваю))) выдатная ідэя!!!!!!
У нас ужо ёсць свой сімвал… не трэба нам іншага
ну не трэба, так не трэба
на ўсякі выпадак, тым больш што ўжо сваяў)))
😎А што, мне рэальна спадабалася ідэя з ігрунямі, і не толькі па контры можна, але таксама стары добры Red Alert)
Варкрафт Фрозен Трон
Вузкае напрамак, частка відавочна не будзе замарачвацца, я ў тым ліку.
Лепш бы што-небудзь у бок слотаў папрыкольней адыгралі, і па форуме па-прафільна.