Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Цяжка ж без гугла, што, хлопцы? Ці проста не ўмеюць ім карыстацца =)
Вось яшчэ адна ў дадатак да той
Пастаўце сірнікамі перад сабой такое раўнанне
8+3-4=0
І зрабіце так, каб раўнанне аказалася правільным. Я знайшоў 2 спосабы. Хоць дзе чытаў, пазней убачыў, што ў іх толькі 1 ёсць ;D
8 = 7 сірнікоў
+ = 2 сірнікоў
3 = 5 сірнікоў
– = 1 сірнік
=(роўна) = 2 сірнікоў
0 = 6 сірнікоў
можна падумаць, ты б адказаў правільна і адразу на сваю загадку))) калі б яе не ведаў.
стапудова там нейкі падвох. трэба проста падумаць, а мне ляніва) пайду лепш пакручу далей
Прабач, але гэта выглядае, як адказ ЗОМБАРЯ ;D Сяджу ржу.
На загадку з лічбамі, я пасеў, падумаў і адказаў. Потым паглядзеў у адказы. І гляджу – а там 1 адказ замест 2 маіх.
я табе пра сабаку, а ты мне пра лічбы)))
ну і крута, што ржаш. я ўчора смяялася ад Фіша і Спартака…так і перадаем эстафету)
фо ю
87. старая загадка)
я адпраўляла яму..
але ён не адгадаў, нават калі ён не бачыў – не лічыцца)
Так, гугл – вялікая рэч.)) Вось загадка, якую гугл вызначыць наврад ці.:
…Лежыць мёртвы чалавек. (у полі, на вуліцы, не важна дзе…), за спінай мяшок, у мяшку ляжыць тое, што магло б выратаваць яму жыццё.
Пытанне: што ў мяшку і хто гэты чалавек?
Ды ёпта, бародатая загадка. Ляжыць парашутыст, а за спінай – парашут.
А я вось спецыяльна не лазіла ў Гугл) Хацела сама здагадацца)
А вось такое пытанне:
Дзе цяплей? У Мінску ці ў Брэсце? І чаму?
Мне здаецца ў Брэсце. Чым бліжэй да экватара, тым цяплей павінна быць.
адгадаеце лічбы, 50 касых вашы.
Не няправільна. І зімой, і летам адным колерам – гэта Негр. 🙂
Задае пытанне прафесар медыцынскага інстытута абітурыентам: які орган у чалавека павялічваецца ў тры разы. У аўдыторыі пачалі хіхікаць. А прафесар кажа: Хі-хі павялічваецца ўсяго ў два разы, а вось печань у тры. 🙂 Без жартаў, тэмка пазнавальная ☺ Не ўсё ж нам гуляць.
Гэта латвійскі тэлефон нейкай аўташколы. +37126370220
Лол там цэлы ланцужок квестаў. Гэта толькі 1 квест, каб перайсці далей. А ўвогуле гэта развод ) ну мне так здаецца.
Я зараз табе дам загадку. І дам 1 хвіліну на рашэнне. І пафіг, што ты спіш. Што за бред увогуле. Я лёг спаць і загадкі не бачыў.
Тожа думаю што развод каб двіжуху ў ВК замутзіць і лайкаў нахапаць.
Усё правільна, але тут экватар ні пры чым. У Мінску Ленін на плошчы ў пальто, а ў Брэсце ў пінжаку) Значыць, у Брэсце цяплей)
Сустракаюцца два «новыя рускія». Адзін трымае рукі так, нібы нешта нясет. Іншы пытае:
– Дзе быў?
– У казіно гуляў. Прайграўся ўвесь.
– Шмат?
– Трыста тысяч баксаў.
– Ваў! За такія прайгрышы мая жонка яйкі б адарала.
– А ты думаеш, што я ў руках нясу?
выходзяць два мужыка з казіно адзін прыкрывае сваю маёмасць рукамі а другі ў трусах першы кажа другому я гляджу ты ўмееў своечасова спыняцца ))))))))))))))))
Стары як свет, але да гэтага часу смешна))
Раніцам маці пытае дачку:– Што ўначы ўпала з такім грохатам?
– Адзенне…
– А чаму так гучна?
– Я не ўмела з яго вылезці…
Запіс у дзённіку ў сына:“Ваш сын занадта любіць дзяўчат, прымайце меры…”
Адказ: “У нашага таты такая ж праблема, знойдзеце рашэнне – паведамце!”
Фінальны матч чэмпіянату свету па футболе Расія-Германія.На поле выходзіць нямецкая каманда, замест нашай выбягае адзін Анопка, моцна з боду.
– А дзе, уласна, каманда?
Анопка:
– Разумееце, хлопцы ўчора моцна выпілі, святкавалі выхад у фінал, толькі я адзін паспеў праспацца.
– Як жа вы будзеце гуляць?
– Дык, вось…
Раптам на поле з’яўляецца Рабінавіц і крычыць Анопку:
– Запішы мяне, сыграем?! Запісвай, выйграем абавязкова!
Праз нейкі час ён яго ўламіў. Прайшло 80 мін., голас каментатара:
– Такім чынам, мы вядзём рэпартаж з матчу зборных Расіі і Германіі. Лічба 40:0! Адзінаццаць сапраўдных арыйцаў гняюцца па ўсім полі за яўрэем, а Анопка забівае свой 41-ы мяч у пустыя вароты!
Стары анекдот, але ўсё ж напішу, можа хто не ведае.