Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Муж кажа жонцы:
– Каханая, я схаджу ўвечары ў казіно.
Жонка:
– Ідзі, мілы, я цябе за рогі не трымаю.
Анекдот не пра казіно а пра банк ) таксама пра грошы ) ——> Ідзе Іван у банк па крэдыт і кажа:
– Мне патрэбны крэдыт у рубель да вясны. Вярну два рублі, а ў заклад яшчэ і сякера пакіну.
Іван бярэ рубель і ідзе да выхаду, як банкір яго спыняе:
– Стойце! Вам жа цяжка будзе потым аддаваць два рублі, аддайце рубель зараз, а потым яшчэ рубель вернеце…
– Дакладна!
Іван выходзіць на вуліцу і думае: “Сякеры няма, рубеля няма, яшчэ і рубель павінен.
Кітайц, які пражывае ў Нью‑Ёрку, звярнуўся ў мясцовы банк з просьбай даць яму крэдыт у памеры 5 000 долараў, прычым толькі на два тыдні. У якасці закладу пад крэдыт мужчына прапанаваў свой аўтамабіль – спартыўны Ferrari вартасцю 250 000 долараў. Праз два тыдні, як кітайц і абяцаў, ён вярнуў банку ўзятыя 5 000 долараў плюс працэнт за 14 дзён – 15 долараў 41 цэнт. Пасля грашовых аперацый ён спакойна забраў свой спорткар. Калі ж банкаўскі служачы спытаў мужчыну, у чым быў сэнс яго дзеянняў – узяць такі невялікі пазычальны на такі кароткі тэрмін пад столь дарагі заклад, задаволены ўладальнік Ferrari растлумачыў, што за 15 долараў знайсці месца для двухтыднёвай ахоўваемай стаянкі для такога эксклюзіўнага аўто ў Нью‑Ёрку проста нерэальна…
– У чым розніца паміж тымі, хто моліцца ў царкве і ў казіно?
– Тыя, хто ў казіно, робяць гэта нашмат шчырымі…
У казіно. Дама пытае джэнтльмена, які грае ў карты:
– Вы памятаеце мяне? У пазапрошнім годзе вы тут жа прасілі мяне за вас выйсці замуж.
– І вы выйшлі? – рассеяна пытаецца ён, перамешваючы калоду карт.
У нашых казіно не хапае фішак. Калі ласка, заплаціце падаткі.
– У чым розніца паміж тымі, хто моліцца ў царкве і ў казіно?
– Тыя, што ў казіно, робяць гэта намнога-о-о шчырэй…
Мужчына прыйшоў дадому з работы і ўбачыў, як жонка збірае рэчы. «Куды гэта ты сабралася?» – пытае муж. «У Лас-Вегас», – адказвае жонка. «Там ёсць мужчына, гатовы заплаціць мне 100 долараў за тое, што табе я раблю бясплатна!» Мужчына стаў маўкліва збіраць і сваю сумку. «А ты куды сабраўся?» – спытала яго жонка. «Паеду з табой», – адказаў муж. «Хачу паглядзець, як ты пражывеш на 200 долараў у год!».
Блондынка са сваімі падружкамі прыехала ў Лас-Вегас на дэвічнік. Стаўшы на парог казіно, дзяўчына адразу пайшла да аўтамата з канфетамі. Яна стала ля аўтамата і кінула ў слот дзве манеткі – з аўтамата выпалі дзве канфеты. Блондынка ўзяла канфеты, паклала іх у кішэню і ўстаўіла ў апарат яшчэ дзве манеткі. Канфеты зноў выпалі, і дзяўчына адправіла іх у сваю кішэню. Так працягвалася некалькі хвілін, пасля чаго мужчына, які назіраў за гэтай сцэнай, падышоў да яе і спытаў : «Прабачце, міс, а што вы робіце?». На што блондынка павернулася і раздражнёна адказала: «Прывітанне! А на што гэта падобна?? Я выйграю!!!»
Пытанне: Як давесці мілу дабрадушную бабулю да вар’яцтва?
Прыехаўшы ў Монте-Карло, заядлы гулец у першы ж вечар сустрэў у казіно свайго старога сябра, які граў у рулетку.
– У якім гатэлі ты спыніўся? – спытаў ён.
– Шчыра кажучы, яшчэ не ведаю: я тут толькі трэці дзень…
Найбольшы орган чалавека?
Начны вартаўнік памёр удзень. Ці выплацяць яму пенсію?
На суку сядзіць варона. Што трэба зрабіць, каб адпіліць сук, не турбуючы варону?
Што агульнага паміж грашыма і трунай? ))
Кожа
Кожа 🙂 прыз у студыю 😁 ….
так з Google)) не замуціш ))
падобную тэмку.
трэба проста перафразаваць загадкі)
А калі я адгадаю, што мне за гэта будзе?
А што б ты хацеў? можам нейкі конкурс замуціць ..У прызавы фонд закіну свае поінты.
Калі галаву высунуў у форточку)
Зімой і летам аднолькава ?
Мабыць ялінка 😁
За шчаку ўлятае спрытна валасатая галоўка. Што гэта?)))
зубная шчотка 😁
Кроўішча! Правільна?)))
Маладзец))
Ты трошкі памятай яго, будзе цвёрды як бульба.)))
У якога маладца раніцай капае з канца?