Акцыі і бонусы ад букмекерскіх кантор
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
30 November 2014
ад
PavelFredooc
|
2,520 Адказаў
|
176,450 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
я спытаю, калі дагрэ чарга, але хутчэй за ўсё таксама павінны быць каэфы ад 1.29
Даўно за рэгу, здаецца, яшчэ ў іх адкручваў, ставіў прэссы)
бонус ад легальнай канторы Пари-матч, для тых, хто граў у апошнія 2 гады і не заплаціў падатак, дзёрзайце,тэлефануйце ,даведвайцеся
У тэксце ліста, калі ласка, укажыце наступныя даныя:
– полностью П. І. Б.;
– кантактны нумар тэлефона;
– рэгіён Вашага пражывання для здзяйснення выходнага званка;
– падрабязнае апісанне пытання, якое Вас цікавіць;
– патрабаванне аб аплаце ад падатковага органа, скан, копія або скрыншот асабістага кабінета ФНС, дзе ўказаная інфармацыя аб нарахаванні падатку.
так там сваіх ставіць трэба каб фрыбет атрымаць
атрымліваецца што так. экспрэс на 4 падзеі з кф 2+ на суму 1000р
так там на экспрэс з 3 усяго 2, гэта яшчэ лаяльна, па крайняй меры для мяне, у канчатковым рахунку гэта тэма для акцый, вось я і адпісаў
3 падзеі – гэта для фрыбета на 250р
4 падзеі – для фрыбета на 500р
Усім хай. Хлопцы, якія БК даюць фрыбэт без дэпазіту да дня нараджэння, акрамя 1хБет??(
Марафон цупісны дае. Болей ніхто не дасылаў. Нядаўна быў дзень нараджэння.
калі актыўны гульца ці гуляў, то Betwinner і Melbet
1000 рублёў новым гульцам!
з 23 лютага пры новай рэгістрацыі па 25 лютага
Промакод : 23FEVRAL
УВАГА!
Рэгістрацыя павінна быць менавіта 23-га і па гэтым промакодзе
betcity.ru/23february/
![]()
Медыя ад удзельнікамарафон ком
btb88.com
1.Пацвердзіць пошту і тэлефон
2. Прайсці верыфікацыю
3. Папрасіць бонус у чаце
Сума бонуса- 2mBTC
Вагер- х3
Мін. каэф.- 1.50
Макс. вывад- 10mBTC
Пары-матч.ru конкурс прагнозаў
Атрымаj 3 бясплатныя стаўкі па 200р на лепшыя падзеі ад БалтБет.ru! Для атрымання стаўкі пройдзі ідэнтыфікацыю
промокод вводи BETSTART1 в личном кабинете на сайте baltbet.ru
ТАЛЬКІ ДА 2 САКАВІКА
калі што , то гэты код толькі для тых хто атрымаў смс .
БК МАРАФОН.COM
па ходу субота, а так мін.дэп 100 пасля рэгі і 300 зверху атрымаеш,я ўчора з імі перапісваўся, зарэгіцца проста не паспеў, лепш чата дачакацца я думаю,але ўчора сказалі што такая акцыя ёсць
Ад париматч ру некаторым прыйшлі такія лісты… Мне не прыйшло, я звярнуўся ў онлайн чат у іхнім сайце па пытанні залічэння мне бонуса з-за перабояў у працы сайта і прыкладання… .. Аператар удакладніў нумар рахунку і паведаміў, што для аператыўнага залічэння бонуса інфармацыя перададзена спецыялістам
Інфа тым хто ўчора і сёння прасіў бонус праз чат : пачалі прыходзіць бонусы па 500р (адлюстроўваюцца на балансе)
ночы пісаў ім,нічога няма)
![]()
Медыя ад удзельнікаАдзін з пунктаў умоў: атрымалі запрашэнне ад БК «Марафон» на адрас электроннай пошты (email), які ўказаны ў раздзеле «Асабістыя дадзеныя» акаўнта Удзельніка на сайце marathonbet.ru
Гэта значыць, у каго не было запрашэння, пісьмо ў яго не пракаціць.