Акцыі і бонусы ад букмекерскіх кантор
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
30 November 2014
ад
PavelFredooc
|
2,520 Адказаў
|
176,450 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Даш спасылку?
там патрэбны дэп, каб гуляць у гэтай акцыі
Зразумеў, дзякуй
ФОНБЕТ дорыць фрыбет на 350 рублёў за ставу на Суперкубак Італіі. Каб яго атрымаць, выканайце два крокі:
Незалежна ад выніку матчу пасля разліку стаўкі вы атрымаеце фрыбет на 350 рублёў.
Балтбет
Пасля рэгістрацыі і ідэнтыфікацыі ўводзьце ў асабістым кабінеце промакод SPORTREG1 і раз у дзень пяць разоў бк будзе генерыраваць вам выпадковы экспрэс на 250 рублёў з каэфам каля 4
Удзельнікамі акцыі з’яўляюцца новыя кліенты БК «Ліга Ставак», рэгістраваныя на сайце 27 студзеня 2020 года (з 00:00 да 23:59 МСК).
Пасля рэгістрацыі на сайце з промакодам «270120» ўдзельніку акцыі залічваецца адзін фрыбэт у памеры 500 Р за рэгістрацыю і пяць фрыбэтаў па 100 рублёў на працягу пяці дзён (кожны дзень з моманту рэгістрацыі).
Добры дзень, Кірыл!
Дзякуем за выбар 888.ru і налічваем Вам фрыбет у памеры 100 балаў!
Вы можаце заключыць стаўку прама зараз, на любое падзея з любым каэфіцыентам (акрамя скачак і сабачых бегаў).
Правярайце пошту
За ўсталёўку мабільнага прыкладання
m.winline.ru/freebet1000/?utm_source=smm&utm_medium=naha&utm_content=freebet
Мне здаецца, пра гэты Фрыбэт ужо ведаюць нават тыя, у каго інтэрнэту няма і ніводнага разу стаўкі не рабілі. Гэта рэклама ўжо сніцца.
вось такое пісьмо прыйшло , калі што то вось спасылка з пісьма
і дзе спасылка?
Каму-то выдалі 1400 у х-бет?
мне ў чаце сказалі, што на працягу некалькіх гадзін зарахуюць, пакуль пусто, вагер канскі
я быў 35 у чарзе, адказалі і я не паспеў, спыталі нік і выйшлі, але па сутнасці там жа нік па-пачатку пазначаны… хз у агульным) зноў 70 чалавек ляніцца сядзець)
таксама мяне пасмяшыла наконт ніка) там чарга хутка рухаецца, я быў 40ым, але чакаў не больш за дзве-тры хвіліны, відаць, усім хто па пытанні бездэпа проста шаблон кідаюць і ўсё
Добра) паспрабую яшчэ раз пачакаць) хоць і без сэнсу, 35 раз па 1400 будзе складана))
вагер на самой справе адмывальны, але з іх боку было б сумленна, калі ўжо зрабілі такі вагер, паставіць макс вывад напрыклад 15-20к або ж увогуле неабмежаваны
А колькі макс. вывад? А то ў паведамленні, здаецца, ў іх не пазначана
*Максімальны вывад з бездэпазітнага бонуса складае 6900 рублёў
ну калі абмежаванняў па суме стаўкі няма, і пашанцуе, то, канешне, можна адбіць, але шанцаў зусім мала
6900 таксама добра) звычайна робяць так што 1400 даюць і 1400 выводзіш тыпа)
я б на самой справе прама папрацаваў з гэтым бонусам, але бляха муха ўсяго 6900
вельмі ўжо мала
не, з такім вэйджарам звычайна такога не бывае, нават х35
хоць мб яны таксама зрабілі акцэнт на тым, што мін кэф усяго 1.29 для ставак
ніхто не даведваўся, толькі адзінары можна ці экспрэсы таксама катаюць?