Акцыі і бонусы ад букмекерскіх кантор
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
30 November 2014
ад
PavelFredooc
|
2,520 Адказаў
|
176,453 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ну напэўна людзей набегла, вось тыпу і скончыліся фрыбэты адразу_))
праверце пошту, акцыя ад Париматча, магчыма індывідуальная, адыграць х5 ад 1к рублёў, і ўнесці дэпазіт 500р на працягу 7 дзён з актывацыі
Сёння ноччу ўзяў , налічылі ў чаце . Умоў праўда я такіх дакладных і не атрымаў. Але наколькі я зразумеў там вагера няма зусім , трэба праўда зрабіць дэп ад 10евра скрилл/нетеллер або 20 евро з Bitcoin кашалька для вываду выйгрышу.
налічылі ўжо камусьці? і нарм? не цупісоўскі париматч, плацяць?
я калі шчыра прайграў усё ў першай жа стаўцы))
але павінны па ідэі нармальна плаціць
так табе адразу далі, а то там напісана ў працягу 24 гадзін і ў мяне пакуль няма?
усё, з’явілася
не-не, там хутка з’яўляецца
галоўнае – хутка яго не зліць))
Усім прывітанне, увогуле ўчора Паріматч (Зарубежны) паслаў фрыбет 800 руб, з адыгрышам 5х, ну я і пачала адбіваць, адпаведна я яго хутка адыграла, на рахунку ляжала 5170, у наладах паглядзела вісьціцца надпіс што толькі адыграна на 96%, звязалася з сапортам, ён растлумачыў што да чаго і сказаў што трэба яшчэ зрабіць стаўку на 152 руб і неўважна выйграе яна ці прайграе, каб бон цалкам быў адыграны, таксама хутка зрабіла стаўочку, потым зноў паразмаўляла з сапортам што маўляў, бон адыграны ж, ён сказаў засталося толькі зрабіць дэп і можаш выводзіць сродкі, я зрабіла, затым хутка стаўочку, нават калі я свае прайграю то так бы мовіць я не ў мінусе буду бо змагу адразу вывесці фрыбет, мая стаўка зайшла, адразу паставіла на вывад і заснула.
Прачынаюся ў 4:00 паглядзець вывелі ці грошы, лава ўжо на карце, вырашыла зайсці на сайт паглядзець засталіся толькі 800 руб на рахунку ці тыя 5170 так і вісяць, заходжу – усё тыя ж 5170 вісяць, думаю ну паставлю на вывад, адменяць – так адменяць, маё быццам бы толькі 800 фрыбета, а астатнія яны павінны бы нібыта забраць, паставіла на вывад, менш чым праз хвіліну гляджу на карце ўжо 5170 ляжаць, я была прыемна здзіўленая.. 🙂
Да чаго я ўласна гэта напісала, што калі Паріматч дае такі бон і пасля адыгрышу ў вас вісяць усе грошы якія вы адыгралі і Паріматч іх не забраў, адразу іх ВЫВОДЗІЦЕ. 🙂
Прабачце за шмат літар. 🙂
так не цупісны пм і цупісный, оба не спісваюць фрыбеты і даюць вывесці поўную суму
не ведаю чаго ты так здзіўлены))
У чаце сказалі, што ты забіраеш толькі 800, усё астатняе не тваё. 🙂
яны вам на пашту гэтае прапанаванне высылалі ці ў асабістым кабінеце проста было?
мяне ўчора дасылалі фрыбет на 1к рублёў, з такімі ж умовамі
я спецыяльна нават удакладніў у чаце, яны сказалі, што ўсё, што вы выйграеце, зможаце вывесці
магчыма ты сам памыліўся?
Неа, сапп казаў, можа, канечне, ён мне загнаў)
Сёння прыйшла рассылка ад Parimatch Правярайце свае паштовыя скрыні.
праверце пошту, праўда ў акаунце не бачу бона, адпішыце калі ў вас ёсць
таксама каса 0, напісаў у чат , чакаю адказ
Успей атрымаць бонус! – актывуй бонусную прапанову ў наладах рахунку; – бонус 200 ₽ будзе налічаны на працягу 1 гадзіны; – прапанова дзейнічае да 31 ліпеня; – для вываду сродкаў з гульнявога рахунку пасля налічэння Бонуса неабходна паставіць суму Бонуса тры разы на ставках з каэфіцыентам не менш за 1.70.
ага, таксама на гэта адказалі, усім дзякуй за мітусню
ну так в настройках счёта имеется это предложение?
у мяне так, налады рахунку і там актываваць
Так. Налада рахунку – Бонусы – Актывізаваць
У Париматча любы бонус трэба актываваць уручную
так я гэта разумею, проста ў мяне пусто, толькі страхоўка экспрэса вісіць, а ў чаце дзіч пішуць
дзіўна , я ўжо актываваў і стаўкі зрабіў
Аналягічна, няма нідзе.. У чат звярнуўся чакаю адказу хз што-то доўга думае Родион..Ну я не абіджуся калі адмовяць, не дасць фрыбэт, паглядзеў гісторыю деп 20р вывадаў 5к+ усё з фрыбэтаў, праўда з кожным фрыбэтам умовы ўсё жорстчэй, абарот большы і кэф павышаюць, але ўсё роўна нармальна я адбіў у іх у + .
Аналягічна, няма нідзе.. У чат звярнуўся чакаю адказу хз што-то доўга думае Родион..Ну я не абіджуся калі адмовяць, не дасць фрыбэт, паглядзеў гісторыю деп 20р вывадаў 5к+ усё з фрыбэтаў, праўда з кожным фрыбэтам умовы ўсё жорстчэй, абарот большы і кэф павышаюць, але ўсё роўна нармальна я адбіў у іх у + .
так цяжкі сап у іх, напісаў, што ў мяне вісяць іншая не падключаная акцыя, а бездэпа няма, на што мне Пётр казаў завяршыць папярэднюю акцыю, а я яму, што я не націскаў кнопку падключыць акцыю, каб яе завяршаць)) з дзесятага разу ён нарэшце нармальна праверыў і ўпэўніўся, што ніякіх падключаных акцый у мяне няма, спытаў дакладна ці я хачу бездэп) пасля майго адказу, што хачу сказаў звярнуцца заўтра на працягу дня)))