Акцыі і бонусы ад букмекерскіх кантор
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
30 November 2014
ад
PavelFredooc
|
2,520 Адказаў
|
176,456 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так, мульт. Вельмі даўно верифікаваў там аккі , таксама пад нейкі бон былі . Ты падкінуў тэму з кодамі , вось і вырашыў скарыстацца . 😏
Дык з гэтай бк быццам ні ў каго не было праблем , так што выведзеш )
з ківі дэпы не праходзяць на x-bet.co, не спрабуйце
Прышлі смс, што замежныя конторы папаўняць нельга
Рана ці позна гэта мусіла здарыцца і з ківі . Хаця дзіўна , на хера тады х-бет запытаў у мяне выпіску з ківі , калі дэпы ўсё роўна не праходзяць і яны пра гэта ў курсе!
так яны не ў курсе)))
я два разы папаўняў, 2 разы ўручную рабілі адмену, бо плацёж не праходзіў. А потым смс ад киви прыйшла на тэлефон, што букаў замежных не папаўняюць
блін, з Тинькоффа таксама не папаўняе(( а хто карыстаецца Skrill, там можна хутка верыфікавацца? і як цяпер справы з вывадам?
У самай сістэме Skrill верыфікаваны за пару сутак, але там камісіі вялікія ну і на картку таксама ты будзеш тыдзень са Skrill чакаць
прыйшло 200р ад Лігі Стаўак, мб індывідуальна, але можаце праверыць аккі
эх так доўга збіраў прамакоды, у выніку хутка зліўся
Баварыя ўчора моцна падвяла 😔
конкурс на 2к от Олімпа в інстаграме
https://www.instagram.com/p/Bz0vt4cict8/
Зрабіць стаўку-ардынар ад 200р з кф 1.6+ на любое падзея 2-га тура чэмпіянату Расіі, напісаць дадзеныя і паставіць лайк.
Улічваючы сумную актыўнасць там – шанцы ёсць.
дзя я сам ледзь не зліўся з гэтымі плацяжкамі. Адбіў бонус, было 40 еўра. На ківі можна вывесці ад 10 еўра, але з ківі папоўніць не магу. З Тінькоффа таксама не атрымалася. Успомніў пра стары акк ecopayz, аднавіў яго – депнуў 5 еўра. Дэп прастаўіў 2 разы на дробныя каэфы. Атрымаўся 47 еўра з капейкамі, а бля, высвятляецца, што на яго вывод ад 50 еўра. Рашыў дадаць 3 еўра і ледзь увесь дэп не зліў))) Маусы ў контры выручыў толькі
Дзякуй усім за промакоды, хто кідаў!
ты атрымліваецца ўсё ж такі вывёў? мне вось зусім не пашанцавала, хоць атрымаў 42 еўра з промакодаў
ну, спадзяюся, выведуць ужо без праблем – паставіў на вывад, вэрыфікацыю, відаць, усё прайшоў. Спачатку было 15 еўра з промакодаў, паднімалася да 75 у працэсе адыгрышу, але ў канцы ўчора тэніс падвёў троху
я толькі пазна зразумеў, што выгадней бы было ўвесці промакодаў на 20 еўра, напрыклад
і адбіваць прыйшлося б менш, усё роўна вывад максімум 100
Так па сутнасці тыя ж х8 трэба было б адмываць. Чакаем працяг гэтай акцыі)
Хоць хто-небудзь трохі паімеў у гэтай акцыі )
ну мне вось давялося б адбіць больш за 300 еўра, і навряд ці прама хутка будзе такая акцыя
па маёй памяці такую акцыю ўвогуле ўпершыню праводзяць
Так, годных тэмаў усё менш і менш.
Там вось дзве бк кінуў хлопец у тэме бездэпазітныя коды , зараз паспрабую патэставаць )
мне вывялі, я гатовы хоць заўтра паўдзельнічаць)) праўда думаю, што мне больш не дадуць
а што датычыць адбівання, я 8 разоў па 15 еўра ставіў – табе па ідэі таксама трэба было адразу ўсю суму паставіць і 8 разоў адкруціць
так я так і рабіў, адзін тэніс з 3-ёх памёр, так бы было на двух акках па 120 еўра )
так там пісалі, што з гэтымі бк праблем не абярэшся, яшчэ і нічога не вывесяць
да кажу, на Баварыі 50 еўра зліў, і пасля гэтага пайшло
Калі ёб*ць аккі – адпішу)🤣
так, калі ў цябе не атрымалася на іх адбіць, наўрад ці з імі што-небудзь здарыцца)
Таймофбет мутная кантора, з падазроўна добрымі кефамі для тір 3 бк.
Водгукі супярэчаць адзін аднаму, і калі праўда чувак напісаў, што трэба депаць столькі, колькі ты выйграеш з бонуса – гэта піз*ец!
Паставіў ордынар на кеф 3, паглядзім
Дзе 10 еўра фрыбет,як толькі выклалі адразу зарэгістраваўся, ім напісаў у падтрымку, сказалі, што ўжо скончылася гэтая прапанова.