Акцыі і бонусы ад букмекерскіх кантор
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
30 November 2014
ад
PavelFredooc
|
2,520 Адказаў
|
176,452 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
не раіў бы тут спаміць, ідзіце ў абмеркаванні))) а то тут усё выдаляць
Гэта бездэп для казіно, а не для ставак.
У тэме пра букмекераў піша пра акцыі ў казіно.
Пераблытаў тэмы.Выдаліў.
я адчуў сябе лохам .
каротка зарэгістраваўся, адправіў, нічога, вэрыфікацыя сама сабой не прайшла .
думаю, і хай, закіну сотку, цішыня….
тэлефаную ў падтрымку – ебяць мазгі.
а потым у выніку кажуць, ведаеце, ваш рэгіён не падыходзіць для рэгістрацыі, там няма кур’ераў !!!!!!!!!!!!!!!
але вы ўжо аплацілі, звярніцеся ў плацежную сістэму і папрасіце вярнуць грошы.
проста крута )))))
БК «Лига Ставок» пашырае межы і разыгрывае адразу 20 аўтамабіляў!
Букмекерская компания Лига Ставок працягвае дорыць аўтамабілі сваім кліентам па ўсёй Расіі. Чарговы розыгрыш у рамках акцыі «Вечерняя Лига» адбудзецца ўжо 27 красавіка ў 12 гарадах Расіі. На гэты раз адразу 20 гасцей БК «Лига Ставок» стануць шчаслівымі ўладальнікамі навенькіх аўто.
Да барацьбы за аўтамабіль можаце далучыцца і вы! Каб удзельнічаць у розыгрышы дастаткова заключыць хаця б адну стаўку на суму не менш за 2 222 рубля ў любым з клубаў – удзельнікаў акцыі ў перыяд яе правядзення. Кожнай стаўцы прысвойваецца унікальны васьмізначны нумар купона. У дзень правядзення розыгрышу ўдзельнікаў акцыі запрашаюць у клуб правядзення розыгрышу для праходжання рэгістрацыі. Пераможцы вызначаюцца з дапамогай спецыяльнай сістэмы, шароў і барабана.
Перамагчы можа зусім любы ўдзельнік. Вынікі мінулага розыгрышу даказалі, што ніколі не позна далучыцца да акцыі. «На розыгрыш зарэгістраваўся дзень у дзень, нават не думаў, што магу выйграць. Усё самае лепшае здараецца нечакана, правільна кажуць», – падзяліўся адзін з пераможцаў лютага.
Першы розыгрыш адбыўся ў лютым: 10 балельшчыкаў з Масквы і Санкт-Петербурга сталі ўладальнікамі шыкоўных BMW 3 серыі! 27 красавіка мы павялічым прызавы фонд і разыграем адразу 20 аўтамабіляў, 10 з якіх BMW 3-й серыі.Розыгрыш праводзіцца ў наступных гарадах: г. Москва, г. Санкт-Петербург, г. Волгоград, г. Казань, г. Калининград, г. Краснодар, г. Красноярск, г. Нальчик, г. Ростов-на-Дону, г. Самара, г. Саратов, г. Уфа.
Усе падрабязнасці пра клубы, якія ўдзельнічаюць у акцыі, клубы правядзення розыгрышу, стаўкі, што ўдзельнічаюць у акцыі, механіку акцыі і розыгрыш прызавога фонду ўдакладняйце ў касіраў, на сайце ligastavok.ru і па тэлефоне гарачай лініі: 8-800-555-44-55.
Ты ўжо і сюды дабраўся казачны долба@б. У гэтай тэме змяшчаюць рэальныя бонусы бк, а не флудрэкляму, якой на сайтах букмекераў і так хапае.
Я прайшлася па ўсёй тэме і я вельмі вам не задаволеная.
Спасылкі трэба хаваць пад спойлер (вочка).
Рэф-спасылкі забаронены. На гэты раз за рэф-спасылкі не баніла, але ў наступны раз – трымайцеся.
Выконваем правілы форуму ў любой тэме форума!
Париматч прыслаў фрыбэт 1000 рублёў з вэйджарам 20х. Праверце, можа камусьці таксама даслалі.
+100 зялёных падняў. 🙂
Так што не забывайце ўдзельнічаць у конкурсах. 🙂
Слухай, там дэпазіт патрэбны для вываду?
Хутчэй за ўсё так, і там нядаўна дадалі Яндекс.Деньги і Вебмани, што вельмі добра. 🙂
Але мін дэп 700 руб.
Так справа ў тым, што ў мяне пры спробе дэпазіту пастаянна вісне і на пошту прыходзіць ліст аб памылцы. Так депніш і нават не даведашся, куды грошы зніклі.
Па гэтым пытанні табе лепш пракансультавацца ў чаце, яны табе адказаць па-руску. 🙂
Але асабіста ў мяне ніколі не было праблем з дэпазітам.
А ты з якой плацяжкі дэп рабіў і якую валюту выбіраў?
Скажу так па-поводу дэпазіту ! я ўжо грошы выводзіў … праўда выводзяць доўга ! калі ў выпадку перамогі ёсць пэўная сума, але не менш за 15 долараў, то мінімальны дэпазіт 15 долараў! гэта калі папаўняць з Яндэкса 1020 або 1030 р далей ты можаш вывесці на карту Visa або MasterCard ! або на віртуальную карту QIWI! ВЫВАД ЗАЙМАЕ ПРЫМЕРНА НЕДЗЕЛЮ
калі з яндэкс.Грошы папаўняць то амаль імгненна!
З VISA, але раней на карту не выводзілі, таму мне давялося рабіць вывад на Skrill, вывялі даволі хутка і калі я дэпіў, валюта была толькі ў далярах. 🙂
Ясна, а я ў рублях спрабаваў дэпазіт рабіць і ўсё час памылка. Ды і сам сайт нейкі глючны, у мяне выйгрыш то паказвае, то ўвогуле некалькі дзён гэтай кнопкі не відаць.
Дзякуй, у падтрымцы даведаюся падрабязней, калі ты кажаш, што там руская ёсць.
Ты на Skrill апошнім часам выводзіў-? А то ў мяне ўжо тры дні ў апрацоўцы. Раней за суткі выводзілі.
камусь париматч паслаў бонус на 500 ці 1000? а то звычайна 25-га пасылаў тры месяцы запар, а цяпер нічога
Апошні раз у мінулым годзе выводзіў на Skrill, спачатку вывесці не маглі але потым тэхпадтрымка мне ўсё разруліла, а дакладней адзін вельмі добры чалавек з тэхпадтрымкі. 🙂 І вывялі прыкладна за суткі.
Так я таксама ў мінулым выводзіў і ў іх былі тэхнічныя праблемы. А зараз паставіў конкурсныя на вывад і цішыня. А калі з’явілася падтрымка па-руску-?
У мяне ўжо два фрыбэта праляцелі, відаць, падумалі, што хопіць мяне на халяву корміць, а то з усіх, што раней давалі, па дзве-тры тысячы вывёў.
Яна відаць яшчэ не з’яўлялася – мне яны заўсёды адказвалі праз перакладчык, так што можна пісаць ім па-руску. 🙂