Акцыі і бонусы ад букмекерскіх кантор
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
30 November 2014
ад
PavelFredooc
|
2,520 Адказаў
|
176,453 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Жонка мне скінула,што ёй бонус прыйшоў,свой ак праверыў таксама ёсць,хаця ў іх стаўкі не рабілі)
я рабіў толькі халявныя, яшчэ ў 18-м годзе)))), нават не памятаю, верыфікаваны ці не акк )
здаецца патрэбны, але там мінімалка 10 руб.
Даўно не граў, дакладна сказаць не магу, але калі хоць раз дэпаў то вывядуць, а так на цупіс можна вывесці не дэпая)
ладна, спачатку трэба выйграць))) потым думаць, як выводзіць, калі што будзе))
з гэтых 200 яшчэ 1000 падняць трэба, у іх мінімалка на вывад цяпер 1000 руб.
вось крошкі))) проста настойваюць на тым, каб я быў багаты ))))
Хлопцы, ёсць жа асобная тэма для абмеркаванняў. Туды і пішыце☺
А ім бяссэнсоўна тлумачыць. Адзін напісаў пра фрішку і паляцеў бессэнсоўны чат хто атрымаў а хто не. Мадэратару таксама напэўна пафіг.)
Ой не кажы) А за раздзел спорт, быццам Лені́н адказвае… Яму сапраўды пафіг😁
БК Мелбет прапануе эксклюзіўны бонус толькі для новых кліентаў з сайта «Рэйтынг Букмекераў»: кампанія подарыць 700 рублёў на рахунак! Гэта на 200 рублёў больш за стандартны прывітальны бонус у гэтай БК.
https://melbet365.com/?tag=s_184951m_10957c_
Умовы акцыі:
Букмекерская контора Тэннісі прапануе эксклюзіўны бонус толькі для новых кліентаў з сайта «Рэйтынг Букмекераў»: кампанія падаруе 750 рублёў на рахунак! Для атрымання бонуса неабходна:
1 Рэгістравацца на сайце «Тэннісі» з прамакодам РБ2019.
2 Прывязаць уліковы запіс да ЦУПІС.
3 Прайсці ідэнтыфікацыю ў адным з ППС БК «Тэннісі».
https://goo-gl.ru/59Hd
Умовы акцыі:
-Вы можаце выкарыстоўваць бонус толькі адзін раз.
-Вы можаце заключыць пари на ўсю суму бонуса або ставіць часткамі.
-У выпадку выйгрышу на рахунак кліента нарахуецца не толькі сума выйгрышу, але і сума стаўкі.
і трэба заплацiць сотку за верыфікацыю
гэта фрыбэт? можна не плаціць у маіх тэмах, паглядзі, як чэл падобную контору абузіў.
Зарэгістраваўся з гэтым промікам суткі таму, вэрыфікацыя пройдзена. А вось фрыбета няма і ніхто не хоча яго налічваць, па тэлефоне кажуць маўляў мы нічога не ведаем, пасля запыту па пошце спыталі, дзе я ўзяў гэты фрыбет, кінуў спасылкі і скрыншоты РБ, а ў адказ цішыня! Налічылі каго-небудзь па гэтым проміку?
Людзі ў ВК пісалі што налічваюць …але не адразу.
Мяне налічылі пасля звароту ў саппорт. А ты на сайте «Рейтинг Букмекеров» зарегистрирован?
Новая акцыя ад фонбет, прычым не толькі для новарэгов
https://www.fonbet.ru/promo/roadtofinal/?from=homepage_roadtofinal
Скажу адразу серыю ў іх да 3-х перамог (сам узяў 3-0 на ЦСКА)
фонбет толькі для навічкоў даюць 500 руб
старыя толькі за галоўны прыз удзельнічаюць яшчэ і пры стаўцы 500 р сваімі грашыма
del
Лига ставок для новых кліентаў 1000+1000+1000 фрыбеты, скора зменіцца назад на 3х500 р.
Можна тады даведацца? Чаму ты гэта выкладваеш у тэме пра бонусы букмекераў?
Гэта не букмер.10 еўра даюць для слотаў.
Проста як Пуцін))не па тэме