Акцыі і бонусы ад букмекерскіх кантор
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
30 November 2014
ад
PavelFredooc
|
2,520 Адказаў
|
176,460 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
і як гэта мне дапаможа,я раптам стану жыхаром Кіпра?😁
Ну я-то зарэгістраваўся .
ну маладзец,толькі ідэнтыфікацыю цяпер прайдзі
Вось забароненыя краіны : Fortune Entertainment RG Ltd не можа адкрыць рахункі для гульцоў, размешчаных на наступных тэрыторыях: Афганістан, Албанія, Аўстрыя, Беларусь, Бельгія, Бермуды, Боснія і Герцагавіна, Бруней, Балгарыя, Камбоджа, Канада, Харватыя, Чэхія, Карэйская Народна-Дэмакратычная Рэспубліка (КНДР), Данія, Эстонія, Францыя, Французская Гвіяна, Французская Палінезія, Французскія Паўднёвыя Тэрыторыі, Грузія, Германія, Гібралтар, Гаяна, Ісландыя, Іран, Ірак, Ірландыя, Айл-оф-Мэн, Італія, Японія, Кувейт, Лаос, Латвія, Літва, Люксембург, Мальта, Мексіка, Чарнагорыя, Нарвегія, Пакістан, Польшча, Партугалія, Румынія, Сан-Марына, Саудаўская Аравія, Сербія, Сінгапур, Славакія, Паўднёвая Карэя, Іспанія, Судан, Швецыя, Швейцарыя, Сірыя, Уганда, Украіна, Вялікабрытанія, Аб’яднаныя Арабскія Эміраты, ЗША, Амерыканскія Віргінскія выспы, Вануату, Емен.
Пад тэрмінамі «Кліент», «Гулец» або «Вы» разумяцца ўсе юрыдычна дзеяздольныя фізічныя асобы, якія пражываюць у Рэспубліцы Кіпр, а таксама грамадзяне і пастаянныя жыхары Кіпра, якія ў дадзены момант знаходзяцца за межамі краіны і маюць намер выкарыстоўваць Вэб-сайт.
Добры дзень!
Мы звярнулі ўвагу, што па Вашых рэгістрацыйных дадзеных месца Вашага пражывання – Расійская Федэрацыя. У адпаведнасці з пунктам 1.1 Умоў і Палажэнняў гэты сайт разлічаны на асобаў, якія пражываюць у Рэспубліцы Кіпр, а таксама грамадзянаў і пастаянных жыхароў Кіпра, якія ў цяперашні час знаходзяцца за межамі краіны. На жаль, мы не можам аказваць сэрвіс рэзідэнтам Расійскай Федэрацыі. Вынужданыя зачыніць Ваш рахунак.
З павагай,
Каманда Фонбет
хлопцы правярайце акаўнты ў Парыматч, прыйшло 500 рублёў бонуса
хоць не так даўно ўжо давалі яго, нічога на пошту не прыходзіла
Прыйшоў фрыбет ад Лігі Ставак,правярайце пошту))![]()
Сябра, дзе вось гэтая мінюшка знаходзіцца??
А то я ўжо ў двух конкурсах перамог, а выйграных грошай не бачу нідзе. Падкажы, калі ласка
і што колькі выйграў ?? я блін 4 баксы выйграў але позна дакументы адправіў не ўлічылі
Апошнім часам не вельмі фартзіць, а ўсяго каля 40 бачэй за ўвесь час 🙂
melbet дагэтуль раздае 500р па коду FREE500 , хаця акцыя мусіла скончыцца 31.03)
Гэта толькі для навічкоў
Зразумела, што для навічкоў.
У саппорту даведаўся, напісалі, што прадоўжылі ў сувязі з вялікай колькасцю запытаў)
Так што юзайце
Афіцыйна Акцыя прадоўжана да 01/07/2019 !!
Уперад таварышы)
Пасля загрузкі дакументаў высветлілася таблічка, дзе трэба ўказаць даныя ПІБ, нумар тэлефона, мэйл і адрас, што адбываецца пасля таго як ты запаўняеш усе даныя, сапраўды кур’ер прыязджае ці што?)
Рэгіструешся , загружаеш два докі . Чакаеш пару гадзін , гуляеш – выводзіш)
А што наконт аплаты, 100 руб трэба аплаціць іх вяртаюць?
Загружаеш дзве старонкі пашпарта. Чакаеш. І гуляеш. Потым табе патэлефануюць. І яшчэ трэба 100 р заплаціць за верыфікацыю рахунку. Потым тэлефануюць і кажуць, што ўсё прайшло і гуляеш. Дарэчы там акцыя бонус да 3000 р на першае папаўненне.
Нaфіга ты ўлез і блытаеш чалавека?
Я ўжо пісаў неаднаразова, што 100 р плаціць нікому не трэба!!
🔗
Не трэба нічога плаціць , калі не л о х.
Яны і так верыфікуюць твой акк , 100р гэта іх дап. прыбытак з цябе)
Нібыта за кур’ера , якога няма.
Прачытай таксама , я ўсё распісаў у топіку!
🔗
а што за кур’ер? гэта той, што грошы ў канверце прывозіць ці што?
Прачытаў, дзякуй, дакументы загрузіў, буду чакаць. 🙂
Я не прасіў тваёй думкі.)))