Фрыбэт 500 рублёў
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
14 March 2019
ад
StalinGulag
|
25 Адказаў
|
3,160 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Фрыбэт 500₽ за рэгістрацыю і верыфікацыю ад БК «Мелбет»(не рэклама), пры рэгістрацыі ўводзім промакод:FREE500, і ў раздзеле профілю ўвесці свае дадзеныя, і далей прайсці ідэнтыфікацыю
Правілы акцыі:
не выдаткоўвайце час
Максімальная сума бонуса 7000. Калі Вы папоўніце напрыклад 9100, то Вам будзе залічана бонусам 9100 на 30 % больш максімальнай сумы(7000)
Там увогуле што-ці незразумела. Нейкую сотку за верыфікацыю просяць)
ІП Тухфатулін пліяць)
а я не стаў гэтыя 100 руб плаціць, але мне потым проста патэлефанавалі спыталі я гэта ці не я, і праз 15 хвілін СМС прыйшло што я прайшоў ідэнтыфікацыю…
на бонусным рахунку знайшоў 500 руб і прайграў… цяпер на пашту прыходзяць ад іх дамовы, якія я павінен падпісаць і адправіць ім…
увогуле не так там усё проста…
я праіграў 500, пакуль ніякіх дагавораў не прыйшло. нешта мутная кантора, мабыць)
Зарэгістраваўся 500 на бонусным балансе вісець , ставіць не дае без ідэнтыфікацыі , зараз ім патэлефаную і даведаюся што і як .
а я докі не магу загрузіць. Застрэў на старонцы рэгістрацыі . фота пашпарта не загружаецца. кнопка “далей” не працуе.
Недзелю назад ужо прагуляў, 100р чыста плата за верификацию. Потым прысылаюць докі на мэйл. трэба падпісаць і адправіць у адказным лісце і яшчэ поштай Расіі0)))) Такая дзічыны я яшчэ не бачыў
Гэты бонус ужо выкладалі і народ там выводзіў.☺
🔗
Бонус атрымліваў не адзін раз , плаціў па сотке за вериф. Так што тут усё норм , але свае докі ліць туды бы не стаў)
на счет вывода нічога сказаць не магу. Паспяхова заліта.
Там яшчэ ёсць плюшкі за дэпазіт , 10 еўра ўкідваеш і 30 даюць , трэба б тоже праверыць)
З гэтымi замарачвацца не стаў, але па дарозе на “тенніси” наткнуўся, петьку даюць за вэрыф таксама. Зараз паяду забяру.![]()
у іх сайт пі3дец проста, такое авнішча, атрымаў у мінулым годзе 500р фрыбета, хз як панатыкаў, на цвярозую галаву не разабрацца
Хз. Я не шарю і не збіраюся там што-небудзь па розуму ставіць. Так проста на фарт з кэфам 1.9. Дасць – зніму рубасік. Не – дык не)
Заплаціў ім 100р уначы, быў званок але я спаў, зайшоў акаунт пацверджаны .паставіў прэс .
Паставіў на вывад , вывялі за 15 хвілін 5к .
Ну гэта крутяк канешне. 4 падзеі зайшлі, тут ска адно тыпа як кінуць манету паслала нафіг)
докі не загружаюцца. пасля загрузкі далей не працуе. патэлефанаваў ім на гарачую лінію , але па іншым пытанні, увайсці не мог. адказалі хутка, і сказалі даслаць скрын са старонкай праблемы. пакуль што цішыня
можа фоткі шмат важаць?
у мяне падобнае было ў якімсьці казіно , па 3мб не закачваліся я паменшыў і загрузіліся…
пасля загрузкі фотак там павінны з’явіцца мініяцюры над кнопкай далей.
так, мініяцюры з’яўляюцца. я проста морду не стаў паказваць тут))).
да і можа ў гэтым справа. яны па 8 мб. трэба паспрабаваць пазней іх сціснуць.
У цэлым негатыўная кантора. Хоць мне і выплацілі выйгрыш, але давялося тэлефанаваць і вырашаць пытанні, бо на лісты яны не адказваюць. Так што хто яшчэ хоча атрымаць прывідны фрыбэт за 100 рублёў збораў, то спачатку прачытайце водгукі на РБ.
Вядома, акцыя ўжо заўтра заканчваецца, але ёсць пэўны абход сістэмы.
Увогуле плаціць 100р як паказала практыка і зусім не трэба. Проста рэгіструеце акаўнт, загружаеце дакументы праз сайт і ўсё. Чакаем пару гадзін і акаўнт цалкам ідэнтыфікаваны!
Я яшчэ пасля кожнай рэгі пісаў сюды [email protected], тыпу загрузіў вам докі – праверце побыстрэй.
Спачатку таксама плаціў па 100-ці, потым вырашыў паспрабаваць абыйсці, і атрымалася.
Увогуле 100 р., па ідэі павінны плаціць за кур’ера, які павінен прыехаць па ваш адрас і ўпэўніцца, што вы і ваш акаўнт – гэта адна асоба.
Па факце ж, пасля аплаты кур’ера ніякага не было, і ўсё гэта толькі на паперы!
Увогуле саппорт там слабы ў плане кантролю акаўнтаў і самой гульні.
Мульціаккі можна хоць з аднаго IP рабіць, ніхто нічога не заблакуе. Але я страхуюся і ўсё ж карыстаюся VPN)
Можа, акцыю прадоўжаць, тады наперад!
І так, бабкі яны само сабой выводзяць. Але трэба па*баць мозгі.
Вывад за 15 хвілін, а вось на пытанні ідзе значна больш часу.
Учора патраціў каля 4-х гадзін, каб вывесці грошы.
Каротка сітуацыя такая, рахунак быў цалкам ідэнтыфікаваны – зрабіў деп 100р, каб мой бонус перавялі на асноўны рахунак (без поўнай верыфікацыі деп вам ніхто не дасць зрабіць)
Пратраціў деп 1х, і паставіў усю суму на вывад – праз 15 хвілін прыходзіць адказ, што мне трэба загрузіць нейкія дакі ў асабістым кабінеце (вядома там няма ніякіх акенцаў для загрузкі, бо ў мяне ўсё даўно загружана і пройдзена поўная ідэнтыфікацыя, кідаў ім скрыншоты – тупілі, сказалі што ўсё, мой акк ідэнтыфікаваны і магу стварыць запыт на вывад!
Далей яшчэ весялей, заходжу ў свой акк – а ў мяне гэтае акенца, дзе трэба падгружаць дакі (як быццам занова рэгіструешся).
Думаю якога чорта, і пішу зноў у іх сапорт. Праз нейкі час гэтая праблема вырашылася перазаходам у акк каля з 10-га разу.
Прыйшоў да высновы, што там альбо сайт з багамі, альбо тымплэй сапорта проста нікуда не годзіцца!
Увогуле думайце самі, ці трэба вам гэта )
вось таму ты і вырашыў напісаць тут)
На жаль сам занадта позна знайшоў гэты абход)