Акцыі і бонусы ад букмекерскіх кантор
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
30 November 2014
ад
PavelFredooc
|
2,520 Адказаў
|
176,460 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Fanaments – адзін з першых daily fantasy sports сайтаў у Еўропе, які пачаў прымаць гульцоў з усяго свету. Таму гульцы з Расіі, Украіны, Беларусі, Казахстана і іншых краін маюць поўную магчымасць сыграць у дэйлі фэнтэзі-спорт на грошы. Fanaments, заснаваны ў 2015 годзе, прапануе выдатны сэрвіс з хуткім выводам сродкаў і камфортнымі ўмовамі гульні.
dailyfantasysports.ru
А вейджар або мін вывад ёсць?і якія ўвогуле ўмовы ?
я бонус атрымаў, але чамусьці ніяк не магу зразумець, як яго прымяніць, бачу турніры, але ўступіць ніяк не магу
Гэта не букмекерская кантора, гэта фэнтэзі-футбол.
Тут можаш азнаёміцца
Ужо разабраўся) дарэчы, нават калі бонус злілі, то кожны дзень ёсць фрыролы)
bybet.com
пасля рэгістрацыі далі пятёрку фрыбэт (пры стаўцы на купоне трэба націснуць use bonus). Па ўмовах дакладна не ўпэўнены але наколькі зразумеў вагер 10 каэф не ніжэй за 2.0 і на тэніс ставіць не трэба
Fc вы спрабуеце гуляць Монолит Кіеў – Бровары матч Fc від стаўкі не адпавядае ўмовам пераўтварэння. Вы можаце выкарыстоўваць ваш бонус пры ўмове, што, па меншай меры, тры тыпы ставак. Таму, калі ласка, вазьміце пуцёўку ў конкурсе.
Нейкая муть. поінт просіш на што ставіць можна.
Вельмі сумніўная кантора. Бонус атрымаў і стаўку зрабіў, але як след нічога не зразумела.
Ды хрэнь, яшчэ і выплаціць не змогуць !
Тоталізатар існуе і па сёння, але для ўдзелу трэба зрабіць мінімум адну стаўку на падзею з гэтага спісу, так жа, там даюць за 8 адгаданых падзей 10 фры спінаў, за 10 – 100 фры спінаў
Sportingbet
Я зразумеў спачатку што бездэпазітная стаўка ! Аблом
Бездапазітныя толькі Вінлайн дае )
выйшла, што ты ж у выніку нічога не губляеш: калі туды 500 закінеш, яны даюць табе на адыгрыш 500, як я зразумеў
Vulova перастань піарыць Винлайн 😁 1хбет таксама сотню халявную даваў))
НЕ)) я буду ставіць на двайны шанс Атлетико Мадрид)
бонус смецце
да не скажы, дапусцім ты дэпнуў, зліў, табе вярнулі, у чым тут смецце, асабліва калі ведаеш што барса вин
З той жа оперы
betolay1.com
фрыбэт 1.6$ вагер 1 макс вывад 100tl
Бясплатная стаўка на футбол 20€ – бонус код MAXFREE7 Букмекерская контора Winner Sports усім новым гульцам дорыць бонус на бясплатную стаўку ў памеры 20€. Усё, што патрабуецца – гэта ўвесці пры рэгістрацыі бонус код MAXFREE7, зрабіць стаўку ў памеры 5€ на футбольны матч з каэфіцыентам не ніжэй за 2.0 і атрымаць 20€ на свой рахунак пасля.
Віннер
Хто-небудзь атрымліваў???????? Што за кантора
Нук виннер сам па сабе контора, здаецца, як не дрэнная, але казіно мне ў іх не спадабалася.. у іх вельмі шмат падводных камянёў – ты лепш правер усе ўмовы і вейджар
Так там усё на англійскай, я нічога не разумею, што трэба зрабіць))))))))))
Там можа альбо вкэйджар быць вялікі, альбо кефы не ніжэйшыя, напрыклад, 2-х
заходзьце ў правілы і там чытаеце што бонус будзе даступны ў выглядзе фры-бета які трэба будзе адыгрываць іншымі стаўкамі, я богу як малыя
Блін з Винера выводзіць адно задавальненне (таму і мігруюць ) беражыце нервы гаспадары..там праз раз._)