Акцыі і бонусы ад букмекерскіх кантор
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
30 November 2014
ад
PavelFredooc
|
2,520 Адказаў
|
176,461 Прагляд
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я яшчэ скарыстаўся ў аўторак, вельмі задаволены
Зарэгістраваўся далі 10-ку паставіў на 2 матчы, паглядзім што выйдзе жаль для вываду деп патрэбны
Нічога сабе, ты старую тэму падняў)
Там дагэтуль даюць, ці што?)
Так) Толькі на іншым форуме яго знайшоў сёння, а ўзгадаў і ўбачыў, толькі гэта трохі іншага тыпу контора – тут не проста стаўкі, тут прасцей: трэба каэфіцыент адгадаць – ці панізіцца, ці павысіцца)
Атрымаеце бясплатную стаўку £10 плюс 10 бясплатных гульняў 32 RED Sports
Даступна ўсім, зарэгіструйцеся, зрабіце стаўку 10 еўра і атрымайце бясплатную стаўку на 10 еўра і 10 бясплатных гульняў на слоце Terminator 2 без вэйджэра
Даступна ўсім
32red
Гэта, быццам, рэфка. А рэфкі на форуме забаронены. Ты іх хаця б як-небудзь прыкрывай.
PS: была рефка, я выправіў.
Думаю, аўтар не абражыцца, калі адзначу, але Гэтая прапанова даступная толькі кліентам Вялікабрытаніі.
да відаць не рэфка
Моладца. ТСУ мінус даў, пакуль не высветліцца, што гэта не толькі для брытанцаў.
у саппорце спытай сказалі можна
А потым, калі адб’еш, яны табе пакажуць на іх тэрмсы і скажуць, што не выведзем – ты хоць бы правілы прачытай
Артэм правільна гаворыць.
Вось шчыра, спецыяльна туды задэпну і калі выведуць, замінусую Артэма дзе толькі можна
А што Арцёма. Мяне мінусуй) Арцём тут ні пры чым. Проста дапамагчы вырашыў і ўсё)
Ну, хай будзе, мінусуй на здароўе – гэта ўсяго толькі інтэрнэт і звычайныя лічбы, і я пішу толькі тое, што праверана і што я ведаю. І ты даведаешся, калі прачытаеш правілы менавіта гэтага бездепа.
@vulova ты, відаць, брытанка, усе бонусы для англійцаў публікуеш )))
усюды, дзе фунты ў бонусе, зноў жа 97% што дакладна не для СНД
Учора мы абвясцілі, што будзем прапаноўваць покер з нашым новым партнёрам Wwin.com. Цяпер вы можаце стаць часткай гэтай новай покернай сеткі з уласным плеерам і пулом, і гэта 400.000 ставак гульцоў, зарэгістраваных у турніры, дзе вы атрымліваеце наступныя бонусы:
Бездепазітны бонус букмекера, €25 (ён будзе дададзены на наступны дзень на ваш рахунак Wwin)
Прышло на пошту
спасылка
Вось тэкст ліста
проста зарэгіцца трэба?*
якія ўмовы?Сам спрабаваў ?
Падаецца мы з табой міма
Вось паведамушка з тэмы пра коды бездэпаў
Магчыма каму-небудзь спатрэбіцца. Толькі тым, у каго былі акаўнты на rodeo poker – у сувязі з закрыццём покера прапануюць рэгістравацца на
wwin.com
і атрымаць 25$ бездэп (як я зразумеў у працягу дня) і рэгістрацыя павінна быць на той жа мэйл, што і ў rodeo poker
так а я сядзеў пераклаў яго ліст))))))))
ну я і там і там зарэгістраваўся на ўсякі выпадак)) заўтра паглядзім))
да, пралёт напэўна, там жа, як я зразумеў, даюць старым, а не новым і тым, хто атрымаў ліст
можа хоць тут пашанцуе( у латарэю, паходу, выйграў. бліжэйшыя лічбы так не далі, можа хоць тут дадуць(