Акцыі і бонусы ад букмекерскіх кантор
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
30 November 2014
ад
PavelFredooc
|
2,520 Адказаў
|
176,453 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
калі табе адкажуць, отпішы пліз
а зразумела, вось і адказ
Добры дзень.
Атыграўшы бонус, Вы атрымліваеце на асноўны баланс 5 EUR (пасля звароту да нас).
Атрымалі 5 EUR Вы можаце вывесці гэтыя грашовыя сродкі, а можаце працягваць гуляць на іх.
Калі Вы працягнеце гуляць, то максімальную суму, якую зможаце выйграць – гэта 50 EUR.
увогуле зашквар,разумею,спісалі да 5 і потым хочаш выводзіць хочаш гуляць без макс выводу,беткантракты ўсе сцука жадныя
ну так гэта яшчэ адбіць вэйджэр х35 трэба
выдаліць
а ты не ў курсе, калі разлічаюць?
На жаль нет , але я ўпэўнены , што падтрымка париматча ў курсе ўмоў апытання). Але яшчэ магу дадаць , што
*Сярод усіх кліентаў, якія прайшлі апытанне, выпадковым выбарам будуць разыграныя 100 папаўненняў ігровага рахунку на суму 500 руб. Пераможцам на працягу 72 гадзін будзе налічана названая сума на ігровы рахунак.
а ўсё знайшоў
Акцыя праходзіць з 29.01.19 па 23:59 04.02.19 ўключна
Бонус паступіць на ігравы рахунак Удзельніка акцыі на працягу 72 гадзін з моманту заканчэння акцыі
Спіс пераможцаў акцыі будзе абвешчаны і апублікаваны на гэтай старонцы пасля 15:00 (GMT+3) 5 лютага 2019 года
чакайце лигу ставок, прыйшоў сёння фрыбэт 200 рублёў
Добры дзень, Аляксандр!
У Вас ёсць выдатная нагода зрабіць стаўку на бліжэйшыя спартыўныя падзеі!
лигаставок дорыць Вам фрыбэт у памеры 200 р!
Не паспеў паглядзець правілы і ўмовы пасля того як прайшоў апытанне! Ты не ведаеш што там і калі, і ўвогуле адкуль гэта апытанне ўзялося?
калі не памыляюся, там для ўсіх індывідуальна прыходзіць, камусьці раней, камусьці пазней
прачытай пост над тваім, хутчэй за ўсё яму гэта прыйшло на пошту, бо, здаецца, гэта толькі для людзей, якія атрымалі рассылку, але можа пракаціць усім…
У гэтым ты маеш рацыю – я нават такую інфу не выкладваю. Аднаразова прыйшло, і ў любым выпадку прыходзіць СМС пра фрыбэт.
Ну як я вызначу, што ты пісаў пра гэтую акцыю? Ты ні цытаваў той пост з тэмы і не ўказаў, ад якой конторы акцыя.
Проста стала цікава!
Хто-небудзь атрымаў фрыбет за гэтае галасаванне? Бо модэратар выдаліў спасылку, а знайсці не магу, каб прачытаць, якія там збіраліся даваць фрыбеты.
Калі што, то гэта Фонбет!!!
калі не памыляюся, то зноў зарахоўвалі толькі тым, хто рэгістраваўся
Прышла смс, фіг знае для ўсіх ці толькі мне… Паспрабуйце, можа пракаціць…
1x b e t . дорыць Вам бясплатную стаўку па промокодзе: xvjr9bk!!! Папоўні рахунак ад 100.00 RUB цягам 7 дзён і атрымаеш яшчэ адзін промокод на стаўку + 30 крутак LuckyWheel + 30 фрыспінаў у гульні Aztec Gems!
Ps: Я яго актываваць не збіраюся.☺
Прамакод не знойдзены. Ці трэба разумець, якога ён тыпу (у іх кшталту 20 відаў, пад розныя віды спорту і г.д.)
Промакоды індывідуальныя.
29 студзеня я публікаваў апытанне для Париматч , але 31 студзеня яно было выдалена . Так што , правярайце акаўнты ! Я патрапіў у спіс 100 пераможцаў)))
Зашоў праверыць. 500 р на балансе. Жывём)) дзякуй, бра!
Якія ўмовы фрыбэта ў двух словах?)
так так, нагадайце калі не складана…
Паставіў экспрэс або ордынар як хочаш, і як выйграеш выводзь) Калі не памыляюся, пры выйгрышы 500 павінны спісаць, але могуць і не спісаць. Можаш па 100 руб ставіць )))
Ніякіх забаронаў няма. )))
тут бы дакладней, не хочацца проста так зліваць непрыстойна вялікія грошы)))))
шчэ патэлефаную, даведаюся))) адпішу
Гэта можаш удакладніць на сайце париматч у чаце або па бясплатным нумары гарачай лініі, які пазначаны на сайце) 8-800-770-73-71