Акцыі і бонусы ад букмекерскіх кантор
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
30 November 2014
ад
PavelFredooc
|
2,520 Адказаў
|
176,456 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
П.С.
Бонус даступны для існуючых гульцоў.
На рахунак налічваецца 300 000 бонусаў, якія роўныя 300 рублёў.
Пры выйгрышнай стаўцы на рахунак залічваецца ўся сума, а не толькі сума выйгрышу.
Абмежаванае налічэнне, тым, хто смс атрымаў.
Чалавек ж не мог гэтага праверыць, а мы вось з табой праверылі… Болт…😁
![]()
Медыя ад удзельнікаВывесці адразу не зможаш, трэба зрабіць як мінімум 2 дэпа і падвойны іх абарот для кожнага.
Ужо людзі тлумачылі мне насцёт гэтага “бонуса”
Зноў адно і тое ж! Звярніце ўвагу на гэты пост. Ёсць спецыяльная тэма для абмеркаванняў і тэма пра тое, як перанесці цытаванне.
🔗
прабач, калі ласка, больш так не буду 😐
Ну што ты! Проста нязручна пастаянна скакваць у тэму Акцый, бо чакаеш там менавіта Акцыю, а не чарговае абмеркаванне.
проста тэма з абмеркаваннем менавіта бонусаў бк з’явілася не так даўно і яшчэ не прывык
Хто табе нашаптаў пра два дэпазіты-? Калі саппорт, то ладна… але ўвогуле мне цяжка ў гэта верыць. Калі пашанцуе, сам праверу.
Блін а я зусім забыў пра конкурс у x-bet 😵 зарэгістраваўся і забыўся паўдзельнічаць 😁
Ты пра які конкурс-?)
Так вось жа пра гэты! Я яго так доўга чакаў і зусім пра яго забыў.
🔗
чалавек мне сказаў, які са сапортам размаўляў…
1) Вагер х35, час на адыгрыш 5 дзён
2) Памылка пры загрузцы дакументаў
3) Пасля адыгрышу трэба пісаць на эл. пошту, каб бонус пераўтварылі ў рэальны кэш, калі не напісаць, могуць усё ануляваць
4) руская падтрымка ёсць, але не 24 гадзіны ў суткі
5) Макс кешаут 50 еўра
я таксама ўдакладняў, сапорт нічога не казаў пра 2 дэпазіты і іх адыгрыш. Для вываду сказалі проста зрабіць мін дэп і ўсё
Я пра гэта і кажу там для вываду мін дэпазіт патрэбны (10 еўра або эквівалент)… ну яшчэ могуць сказаць круцануць яго х2. Ну пра 2 дэпазіты гэта, вядома, казкі нейкія.))
ну тады прабачце, і сцяг вам у рукі адмываць )
ну гэта можна ўбачыць, усяго толькі загугляўшы гэтую бк
Та я толькі хацеў падкрэсліць такія дзікія ўмовы гэтага бездэпа)
гэта сапраўды так, але я карысць форуму прынёс, паказаў на бонус, а скарыстаецеся ці не – вам вырашаць =)
Згодзен, можна і паспрабаваць у вольны час, чаму б не, 50 еўра на дарозе не валяюцца, ды і за гэта плаціць не трэба.
праўда мяне бянтэжаць, быццам бы супрацьлеглыя радкі
напачатку напісана вось так :
то бок атрымліваецца, што максімальны выйгрыш з фрыбэта 5euro?
Я хацеў з саппортам пагаварыць, але мне напісалі, што рускамоўных на месцы няма, паўтарыць запыт пазней. Ну а я з маім інглішам таксама б мала што змог спытаць.
Ну а так да не зразумела ў гэтым моманце, бо на сайце ў іх ёсць такая інфа :
Напрыклад: пасля відыграшу бонуса вы атрымліваеце 2 або 8 еўра. Пасля звароту ў службу падтрымкі на Ваш баланс будзе налічана – 5 EUR | 5 USD | 150 UAH | 300 RUB.
мыць мільён гадоў(5 дзён) вэйджэр дзеля 300 рублёў ну такоооооооае