Агляд покер-рума Pelican Poker
Агляды покер-румаў
|
22 студзеня 2019 г.
ад
VyacheslavLenin
|
289 Адказаў
|
15,305 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сармат, калі яго не разбадзяўлялі, то ён вельмі смачны, але яго ўжо няма
Ну а так піва хапае, вось на фота – самы топ
Кароч я думаю вас усіх трэба забаніць 😎 Развялі тут, разумееш, флуд пра півас на цэлую старонку 😁
ну калі ў нас прадаюць, то прадэгустую да нг)
ну вось васабі гаворыць у Азбуке Вкуса ёсцьт
карона галіцкая гэта шэдвэр
PelicanPoker падае білет на турнір “Sunday Knockout $250”!
Каб яго атрымаць, дастаткова ўвесці промакод ‘SUNDAYK’ пры папаўненні рахунку ад $10.
Турнір адбудзецца ўжо ў гэту нядзелю 14 красавіка 2019 у 21:00 (МСК).
Як можна атрымаць дадатковы бонус да дэпазіту ў PelicanPoker? Мы падораўм вам 100% бонус за дэпазіт ад$10 з прома-кодам ‘RB20’. Бонус адыгрываецца па $10 за кожныя набраныя 50CP.
У PelicanPoker з 1 па 30 красавіка прайходзіць гонка рейка ‘Rake Storm’, у якой мы разыгрываем больш за $1000. Каб удзельнічаць у акцыі – гуляйце за сталамі, адзначанымі зялёным, з лімітамі Nl10-Nl25. Далучайцеся і атрымлівайце асалоду!
Сума Bad Beat Jackpot цяпер роўная $1990. Атрымайце частку джэк-пота ў дапаўненне да RakeBack!
Да заканчэння гонкі рэйка ‘Rake Storm’ засталося ўжо менш за тыдзень. Паспейце заняць прызавое месца і атрымаць частку гарантаванага фонду, які складае больш $1000. Каб удзельнічаць у акцыі – гуляйце за сталамі, адзначанымі зялёным колерам, з лімітамі Nl10-Nl25.
Кожную апошнюю нядзелю месяца мы праводзім турнір “Sunday Special Depositors $500 Gtd”. Турнір пройдзе 28 красавіка 2019 у 18:00 (UTC). Рэгістрацыя даступная толькі па білетах. Каб атрымаць білет на мерапрыемства дастаткова, на працягу месяца, зрабіць дэпазіты на суму $50.
Паспей атрымаць ад любімай гульні максімальны прыбытак!
Регнуўся па парадзе LENIN у гэтым рууме, трохі раскруціў з бездэпа баксаў 30, падцягнуў сёння фрыху ад латэкса, далі яшчэ бабак за топ1, сяў у кеш на 0.25-0.50, пагуляў хвілін 30, у важнай раздачы вырубіўся інет у ха, у выніку заліў банк, пасля таго як пераканектыўся засталіся капейкі, раздаюць 1010 і пасля 3 бэта, залез у олл-ін супраць QQ.
У выніку карма вярнула бабкі ў выглядзе джэкпоту. Нідзе не выцягваў джэкпоты, і шчыра здзіўлены, што тут далі за пераезд фул-хаўса. На тым жа Покердоме, па-мойму, давалі за карэ ад сямёрак.
Увогуле + руму, за такія плюшкі )
Турнір Sunday Knockout $250 Gtd і 45% рэйкбэк ад PelicanPoker
Атрымаўшы білет на турнір ад PelicanPoker. Зрабі папаўненне ад $10 з прома-кодам ‘SUNDAYK’ і атрымай білет на штомесячны турнір “Sunday Knockout” з гарантованым прызавым фондам $250. Турнір пройдзе 12 мая 2019 у 21:00 (UTC +3).
А вы ведаеце, як атрымаць максімальны рэйкбэк 45%? За гульню на любых кэш сталоў у PelicanPoker вы атрымаеце гарантованы вяртанне рэйка – 25%. А дадаткова мы падвоім ваш дэпазіт ад $10 з прома-кодам ‘RB20’ да максімальнай сумы бонуса – $200. Такім чынам, да вяртання нагулянага рэйка вы атрымаеце дадатковыя20%, і рэйкбэк складзе ўсяго 45%!
Адразу да справы , паставіў сродкі на вывад, прачакаў тыдзень і адмінаў, паставіў нанова новую суму, у панядзелак вывад адабралі жду зноў. Напісаў у фінслужбу, адказу так і не дачакаўся. Я разумею што былі святы але чакаць ужо надакучыла і затрымкі не ўпершыню, і цікава з-за чаго такія затрымкі. Чакаць да куды ведае якога дня наступнага тыдня не хочацца. На сайце пазначана адабрэнне вываду ў працягу 24 гадзін, вывад да 12і,24 і 48 гадзін ад сумы.
Паставіў у пятніцу ўвечары на вывад, у падтрымцы сказалі, што святы – апрацуюць у панядзелак. У панядзелак адабрылі – ну і вывелі праз гадзіну)
Вывад быў на ківі
а мне чаму не напісаў адразу? мэйл і лагін у прыват
ты што, блін, упершыню, ці не ведаеш каму пісаць трэба?
А Вы ведаеце, як атрымаць максімальны рэйкбэк 45%? За гульню на любых кэш-столах у PelicanPoker Вы атрымаеце гарантаваны вяртанне рэйка – 25%. А дадаткова мы падвоім ваш дэпазіт ад $10 з промакодам ‘RB20’ да максімальнай сумы бонуса – $200. Такім чынам, да вяртання нагулянага рэйка вы атрымаеце дадатковыя20%, і рэйкбэк складзе ўсяго 45%!
Кожную нядзелю мы праводзім турнір “Sunday Special Depositors Freeroll $100 Gtd”. Турнір праходзіць штотыднёва ў 00:00 па (UTC+3). Рэгістрацыя даступная толькі па білетах. Каб атрымаць білет на падзею дастаткова на працягу тыдня ўнесці дэпазітаў на суму $10.
Кожную апошнюю нядзелю месяца мы праводзім турнір “Sunday Special Depositors $500 Gtd”. Турнір пройдзе 26 мая 2019 у 21:00 (UTC+3). Рэгістрацыя даступная толькі па білетах. Для атрымання білета на падзею дастаткова на працягу месяца ўнесці дэпазітаў на сум
дарэчы па табе высветліў, чаму затрымка была. у цябе сума вывадаў наблізілася да 900 долараў – вось і трэба было верыфікаваць цябе
ты, дарэчы, хоць бы дасягненнямі пахваліўся хлопцам)
Ды якія..я першыя вывады ў казіно на старзах заліваў, а хацеў кэш пакатаць 🙁
А так, была рэйк гонка ў румах, заняў 3-е месца і апнуў банкрол, бо давялося гуляць ліміты вышэй і людзі збіраліся болей-менш рэгулярна. Пасьля гонкі паставіў на вывад ☹ вось чакаю, пакінуў 10 і апнуўся на турнірах і кэшы трошкі, гульняў мала, канечне, але паляна слабая і тут дваістая адчуванне з’яўляецца – ці сыходзіць, ці заставацца, хз, паглядзім. Вось і ўся мая гісторыя на сёння😴
ну на старзах ты як не выйграваў я ўпэўнены да і развіваецца рум і расце
Пераклад на рускую мову) на ўсё расце, то на старзах калі-небудзь што-небудзь выйграваў? верагодна не вось пра тое ж)
🤠 перакладчык патрэбен
я паправіў)))
Старзы зусім іншая справа, там трэба свае скілы пастаянна качаць, з-за поляны + граць па два сталы я там не магу, нагружаеш па 6-8 ,а там ужо зусім іншая канцэнтрацыя і патрэбная ўстойлівасць да тылту , складана ўсё гэта.
Наконт поля… я кажу пра пло, пра нл, як па мне сярэдняе поле
Проста там шмат народу шпіліць і многія гуляюць з памочнікамі – праграмамі калькулятар або холдэм мэнэджар і гэтак далей, у пелікане гэтага няма і поляна меншая салодкая)
P.S Так што завязвай з высновамі з рума – разганяй пакуль ёсць час балiк да 10000$))))
ШТАНДАРТНЫЯ ШТОДЗЕНЬ
Хочаце атрымліваць бясплатныя квіткі на турніры толькі за тое, што гуляеце за кеш-столамі? Тады прапанова Pelican Poker створана менавіта для вас. Выконвайце штодзённыя заданні і атрымлівайце квіткі на турніры са гарантаваным прызавым фондам! Прызы за выкананне ўмоў будуць налічаныя аўтаматычна да 12:00 (UTC +3) на наступны дзень. Ітак, вось спіс задач:
На PelicanPoker штотыдзень праходзіць турнір Depositors Freeroll. Для атрымання квітка на турнір “$100 Depositors Freeroll” трэба на працягу тыдня ўнесці дэпазіт або суму дэпазітаў ад $10.
А вы ведаеце, як атрымаць максімальны рэйкбэк 45%? За гульню на любых кэш-столах у PelicanPoker вы атрымаеце гарантаваны вяртанне рэйка – 25%. А дадаткова мы падвоім ваш дэпазіт ад $10 з прамакодам ‘RB20’ да максімальнай сумы бонуса – $200. Такім чынам, да вяртання нагулянага рэйка вы атрымаеце дадатковыя20%, і рэйкбэк складзе ўсяго 45%!
Паставіў на вывад 29 мая ў 00-27 па мск 110$.У 12-49 мне адабрылі выплату і па правілах на працягу 24 гадзін павінны вывесці.Ну вось ужо прайшло 24 гадзіны ніякай выплаты няма па-ранейшаму.Зараз пісаў на пошту,там ігнар.У чаце кажуць чакайце ў бліжэйшы час,а бліжэйшы час у іх можа быць і суткі.У ЧС гэтую помыйку