Агляд покер-рума Pelican Poker
Агляды покер-румаў
|
22 студзеня 2019 г.
ад
VyacheslavLenin
|
289 Адказаў
|
15,300 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
хмм.. скрыню укр піва, гэта цікава, рыхтуй пасылку😁
ммм, не, відаць, яны рум да ўма даводзяць спачатку
ну ўсё, забіліся?))
забіліся, канешне, што я дурны ці што, ад яшчыка піва адмаўляцца😁
Оке) Прынята выграю я з цябе піва Хугарден ваш мясцовы, калі ведаеш такі)) выграеш ты з мяне укр піва
Дата канца спора 01.01.2020
А адкуль ты ўзяў, што Хугарден наш мясцовы? яго, канешне, прадаюць у кожным магазе, але ўпершыню чую, што ў Піцеры разліваюць.
Хмм дзіўна, щзагугліў
Вытворца: ААТ «Сан ІнБев», г. Клін, Расія
А думаў, што нешта ў Піцеры, але пох – піва смачнае))
Я ўжо таксама да гугла звярнуўся, я быў упэўнены, што гэта нямецкі брэнд, а тут – Бельгія))
Так, Бельгія прычым сорт бланшэ( у РФ з-за законаў на ім пішуць “піўны напой”, хоць па гусце ўсё іншае адпачывае)) дарэчы яшчэ фінскі ёсць)
😁 вось Вождзь хітрускі, спачатку пра піва загугліў, так што gross777 гатуй магарыч,😁
😉
Ага, ты сам-то граеш, дарэчы? А то гляджу народ выводзіць кавалкамі
гулю, нават падзаліўся ў іх цяпер крыху..Як вывёў першы раз пераезды пайшлі..😁
не, гэта з Украіны мне пасылка паедзе😁
Неа, будзе ўсё наадварот)) І магніцік мне туды закінь плз ))) і той, як яе Корюшкі вязанку))
ящык Львоўскае 1715 з яго тады трусі, браў тут тыдзень таму, вельмі спадабалася…😁
карюшка зараз пойдзе, фотак кіну табе хутка😁 з піўком агонь😁
за корюшкай у Пскоўскую вобласць да Vertupy трэба, яна ў нас снеток называецца, прадаюць не пакетачкамі а проста скрынкамі..😁
Львоское???? Дык гэта ж шмурдзяк парашковы, у нас самае таннае
ведаю, што агонь)))) вось таму як прайграеш асобна дапоўненнем))) на што-небудзь яшчэ паспорым😁
ну не ведаю, мне спадабалася. зaжраўшыся вы там, батэнька… надоела гэтая Балтыка на спірце..😁 А якая ў вас лічыцца нармальнай.. чыста паспрабаваць калі знойду ў Маскве..
Глядзі, Львоское, Оболонь і черниговское гэта самая жудасная муть, якую можна піць. цяпер пакажу, што можна пашукаць
І ўся вось гэтая лінейка
у прынцыпе пры жаданьні можна паездам арганіхзаваць адпраўку ёсць прамы на МСК
Вось, Слав, табе болей няма чым займацца, як перадачай піва ў Маскву..😁 Галіцкае па сотцы і Blanc я бачыў у Азбуке вкуса, заўтра зазірну пагляджу, якраз пятніца.😉
Пы сы калі Vertup ўбачыць, што мы тут пра піва пішам, во пачнецца…😁
калі ёсць галіцкае, то лічы, ты ў раі)) я гэтым півам гатовы ўмывацца))) ну а Кроненбург рэч цікавая, ён мае водар цытрусоў
што я калі ў вас быў, нічога акрамя гэтых марак не бачыў)) таму піў Stella Artois, Tuborg альбо Балтыка 7 (прычым сямёрка ў вас каштавала ў два разы танней, чым у нас), яшчэ Сармат, здаецца, на разліў помню, такое сабе)