Агляд букмекера BitBet24
Агляды анлайн букмекераў
|
26 чэрвеня 2019 г.
ад
VyacheslavLenin
|
141 Адказ
|
7,702 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Як эксперт магу сказаць вам , што вашы высновы няправільныя.)
Серога….я табе шмат разоў казаў, што ты наіўны😁 але тут рэальна нейкі хрэн сядзіць і ўсім пісту ў лапці абувае
Менавіта руку)Ды вы што,яна ў экран не памесціцца =D
Паспрабуй задаць мне пытанне на якое можа адказаць толькі жанчына ! =D
Колькі пальцаў я зараз паказваю?
А што мы тады цярпім што нас наёпываюць, няхай ідзе ў іншых месцах калядаваць)
Анлайн мадам або хопіць нас дурняў рабіць
Яўна адзін,і не самы прыемны 😏
Не ведаю, канешне, але наўрад ці жанчына так бы адказала(
Ну судзячы па тым, якую рэакцыю я ў вас усіх выклікаю,то тут толькі такі адказ 😏
Жанчына б хутчэй за ўсё адказала жартам, тыпу «3» і засмяялася, а тут адразу негатыўна настроена, па-пацанску)))
Гэта занадта пошла)
Нават мне ўжо ўсё зразумела.) Давай бывай хто ты там хітры Гогі, Андрэй або Аляксей)
Па сутнасці, нам мала важны ваш пол ці арыентацыя, вам кучу людзей растлумачылі, што казіно ашуціла гульца. Думаю, працягваць па 20 разоў пісаць адно і тое ж – не.)))
Я гэта цудоўна разумею)Але ўсё ж я ўспрымаю дадзеную інфармацыю відаць па-іншаму, можаце зваліць усё на праклятую жаночую логіку)
Вам яшчэ раз прапаную. Пацвердзіце сваё існаванне анлайн і мы ўсе скажам, так, ёсць пра што размаўляць.
А я вам ужо казала,што магу паслаць толькі фота лапкі)
Кароче маё асабістае меркаванне. Гэта або непаскошаны чувачок НІШЧЭБРОД. І яшчэ варыянт на хвілінку – дзяўка, напрыклад, якая толькі што родзіла і шукае, як падзарабіць у інтэрнэце)
Калі вы сапраўды тая самая дзяўка. Напішыце ў лс, я вам падкажу, дзе можна і трэба працаваць
Калі табе спрабуюць даказаць, што гэты менеджар не займаецца пытаннямі гульцоў і ён не прадстаўнік казіно, а проста работнік ПП.
Калі яны на белае кажуць чорнае і гэта ў самым пачатку як толькі адкрыліся, то проста няма слоў адны выразы засталіся…. 😣
Чакаю рэакцыю адміністрацыі..
А што, на форуме ёсць прадстаўнік БК BitBet24? Я яго шось не бачыў…
PS. Яны напэўна ўсе ў стрэсе, толькі адкрыліся, а тут БАЦ і ўжо давядзецца выплаціць 100К $
Размясціў на ўсіх форумах, дзе ёсць згадкі пра гэтае завядзенне. На маю думку адкрыцца і адразу патрапіць у ЧС – гэта вышэй за ўсе пахвалы. Рэакцыю чакаю на напісаныя лісты на пошту, бо прадстаўнік = чалавек, з якім я размаўляў і ён усё адмаўляе)
Чарговае новае казіно, якое вырашыла зэканоміць на вопытных менеджэрах, набраўшы на працу проста каго папала. Колькі іх ужо такіх было…
Менеджэр з вопытам, прыкладна 10 гадоў працуе ў казіно. Працяваў доўга ў ПФ і іншых казіно. Пакуль не буду раскрываць падрабязнасці пра менеджэра, але ён з вопытам.
Гэта і зразумела… па якой менавіта прычыне прадстаўнік БК…. пайшоў у адмову.) Калі так, то трэба плаціць, а калі ўключыць дурня, то можна тупа цягнуць час…