Агляд букмекера BitBet24
Агляды анлайн букмекераў
|
26 June 2019
ад
VyacheslavLenin
|
141 Адказ
|
7,667 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сайт BitBet24.com пачаў сваю дзейнасць нядаўна. Адкрыліся яны літаральна ў маі 2019 года.
Аператарам BitBet24 з’яўляецца кампанія SG International N.V. Яна прадастаўляе паслугі ў сферы азартных забаў у адпаведнасці з ліцэнзіяй Кюрасао.
Сайт зроблены ў шэрых, прыемных для вачэй танах і даволі інфарматыўны. Навігацыя па ім не выкліча ніякіх цяжкасцяў. Асноўныя раздзелы сайта – гэта раздзел са стаўкамі на спорт і раздзел з казіно. Астатнія раздзелы прысвечаны бягучым акцыям, турнірам і іншай карыснай інфармацыі. Сайт мультылінгвальны і мае падтрымку рускай мовы.
Ёсць як стандартная браўзерная версія, так і спецыяльна адаптаваная для смартфонаў і планшэтаў.
Стаўкі на спорт:
У раздзеле ставак на спорт усё проста і лаканічна. Прысутнічае магчымасць прадугадваць вынікі класічных відаў спорту і кіберспорту. З класічных відаў прысутнічаюць практычна ўсе папулярныя дысцыпліны: футбол, тэніс, баскетбол, хакей, бокc і мноства іншых. Каэфіцыенты даволі годныя, сустракаюцца і вышэй, чым у аналагічных установах. Акрамя стандартных ставак таксама ёсць магчымасць рабіць стаўкі ў рэжыме Live. І, канешне, прадугледжана магчымасць здзяйснення экспрэс-ставак.
З кіберспорту ёсць такія папулярныя гульні як: Dota 2, Call of Duty, Counter-Strike і іншыя.
Казіно:
У казіно ў прынцыпе ўсё стандартна. Прадстаўлены ўсе самыя папулярныя правайдары. Такія як: Microgaming, Netent, Endorphina і многія іншыя. Усяго каля 30 правайдараў і трохі менш за 1500 гульнявых аўтаматаў. Сярод гульняў ёсць таксама гульні з жывымі дылерамі. Навігацыя па раздзеле вельмі простая. Ёсць пошук па назвах і сартаванне па правайдарах.
Дэпазіты і выплаты:
Плацежных метадаў даволі шмат. З самых папулярных можна адзначыць: YandexMoney, Webmoney, Qiwi, Skrill, Neteller, Ecopayz. Ёсць таксама магчымасць здзяйсняць аперацыі з дапамогай крыптавалют Bitcoin, Litecoin і Ethereum.
Мінімальная сума дэпазіту залежыць ад валюты рахунку, але ў цэлым яна эквівалентная 5 еўра. У іншых валютах гэтыя сумы выглядаюць наступным чынам: 350 рублёў/ 150 гривень/ 5 долараў.
Мінімальная сума вывядзення адпаведна эквівалент 10 еўра. У іншых валютах гэта: 700 рублёў/ 300 гривень/ 10 долараў.
Ёсць суткавыя і месячныя ліміты, якія залежаць ад узроўню гульнявога рахунку.
Выглядаюць яны наступным чынам: 1000 еўра ў дзень / 2000 еўра ў месяц (да 5 000 еўра ў дзень / 15 000 еўра ў месяц – у залежнасці ад статусу гульца).
На электронныя кашалькі вывад адбываецца даволі хутка. Максімум гэта 24 гадзіны, але звычайна адбываецца значна хутчэй і можа скласці і некалькі хвілін. На карты вывад займае тэрмін ад аднаго да трох працоўных дзён.
Акцыі:
На сайце прадстаўлены два асноўныя вітальныя бонусы. Трэба быць вельмі ўважлівым пры рэгістрацыі, бо менавіта ў гэты момант адбываецца выбар бонуса.
Першы бонус называецца “Азартны”. Сума гэтага бонуса складае 100% ад дэпазіту і не можа перавышаць эквівалент сумы ў 200 еўра. Вэіджар гэтага бонуса складае х25, прымяняецца да сумы дэпазіту і бонуса. Да выканання ўмоў па абароце ставак вывад сродкаў немагчымы.
Другі бонус называецца “Непаражальны”. Умовы па ім адрозніваюцца ад першага тым, што вывад сродкаў пры ўмове таго, што бонусны баланс не быў закрануты, можа быць ажыццёўлены ў любы час. Умовы абароту па стаўках у гэтым бонусе х45.
Існуе і трэці бонус, але ён можа быць выданы толькі гульцам са статусам VIP і адразу пасля рэгістрацыі недаступны. Яго можна будзе актываваць пазней, пры дасягненні пэўнага ўзроўню.
ВАЖНА: ставка пры выкананні ўмоў па вэіджару не павінна перавышаць эквівалент 3 еўра за адну стаўку.
Падтрымка сайта адказвае на пытанні кампетэнтна і хутка. Для сувязі ёсць як онлайн-чат, так і іншыя спосабы камунікацыі. Усе яны паказаны ў раздзеле кантактаў.
Акрамя гэтых асноўных бонусаў прадстаўлены мноства штодзённых акцый і турніраў, якія прадстаўлены ў асобных раздзелах. Рэалізавана гэта ў вельмі зручным фармаце ў выглядзе календара бонусаў.
Рэзюмуючы, можна сказаць, што сайт BitBet24.com пэўна заслугоўвае ўвагі. Тым больш што ён яшчэ даволі малады і ў будучыні з’явіцца яшчэ больш функцый і пастаянна будуць праходзіць розныя акцыі і турніры.
Всем привет! Вырашыў паспрабаваць сябе ў стрымерах і першы стрым правёў у гэтым казіно і як-то ўдалося з 500$ да 108 000 $ падняць😎
На жаль, мала было пад запіс, але пакіну гэта тут
Паведамляю ўсім, што КАЗІНО BITBET24.COM – ПАЎНАСЦЮ ФУФЛО💀!🤬
Сачыце ў бліжэйшы час скаргу на іх на гэтым форуме і іншых пляцоўках.
калі гэта праўда, то іх хутка абнулілі і прымусілі зашкварыцца) твар дылера на скрыне радуе😁
Па-мойму, няшмат якое нават нармальнае казіно з лёгкасцю выплаціць 100 000 еўра, набраных у рулетцы з дэпа 500. Вось калі б уносіў па 50 000, а на вывад 100 000, то гэта яшчэ куды ні шло. А інакш пару такіх гульцоў і казіно зачыніцца. Тады табе ў Лас-Вегас трэба.
там шмат абставінаў, заўтра апублікую скаргу калі менеджар не адумаецца
то бок ты казіно спачуваеш? а гульца, па тваім меркаванні, ахуеная асоба, якая пасмелела выйграць х200 ад дэпазіту і цяпер хоча атрымаць свае грошы?
Не спачуваю, а канстатаваю факт, што казіно і БК вельмі не любяць феноменаў, якія нахабна з капеек раскручваюцца да сотняў тысяч, практычна нічым не рызыкуючы.
Я ў Бетвояжере з трох турніраў у рулетцы два выйграў, так мне адразу заблакавалі доступ да турніраў, хоць там прыз быў усяго сто еўра, але я не падумаў, што яны такія дробязныя і будуць абмяжоўваць паспяховых гульцоў, таму не стаў шыфравацца, а яны ўбачылі ў маёй гульні нейкую небяспеку. Я там таксама з турнірных капеек без дакупак раскручваўся да выйгрышных сум.
Прафі гульцы ведаюць, што для працяглых паспяховых вывадаў трэба ствараць выгляд выпадковасці выйгрышу і даваць казіно падставы меркаваць, што заўтра ты гэты выйгрыш заліеш назад.
ну я ж кажу, заўтра паглядзім
А што яны хоць адказалі… Мабыць як звычайна, вы парушылі правілы казіно… У нас гуляць па сістэме забаронена)
Калі не выплатяць выйгрыш, тады трэба абвясціць іх КК і ўнесці ў ЧС 🐽
Адказалі, што я парушыў мноства правілаў і іх прадстаўнік- ніхто. А-ля тое, што я ў яго ўдакладняў- няпраўдзівая інфармацыя і ўсё ў такім родзе)
Знаёмая песня… У мяне такое было не раз, але, канечне, на меншую суму, максімум каля 300$
Учора пытаўся ў іх зарэгіцца, так пацверджанне на пошту да гэтага часу не прыйшло, і добра ,што не прыйшло , кідок на 100к бачэй гэта піздец канешне… хаця аднаго не магу зразумець навошта дэпіць такія бабкі ў ноунэймы😵
якія? дэп 500 а гэта выйгрыш
Унёс 500$)))
Мой зарэгіўся ў іх, пытаўся за гэтыя скрыншоты і чаму там дэма ў спасылцы, адказалі, што ў іх няма дэма-рэжыму на лайв гульні, гэта была гульня на рэальныя грошы… У чаце прызналі, але як высвятляецца чаце для мэнэджара гэта не аўтарытэт… Што выгадней такому казіно, бы як з дзевяностых – выплаціць 100К Е ці знайсці кучу парушэнняў у гульцоў, адказ відавочны…
Сумна назіраць, як казіно кідае гульцоў, а так хацелася ўбачыць рулёвага, які сарваў КУШ на 100 штук грашыма, і павіншаваць, калі выплацяць. На 300К рублямі ўдалося ў ПФ даказаць, што гулец мае рацыю, паглядзім, як будзе зараз
ні фіга вы тут багатыя сталі деп больш за 30к рублёў ужо не грошы сталі😁
я зразумеў, проста я звычайна такія ці нават меншыя сумы вывожу, а не дэплю))
так судзячы па стриме чалавек не ў СНД жыве) да і стаўкі па 16К у рулетцы мазг ламаюць, на нашы па ляму))
У мяне толькі адно круціцца ў галаве «дэмані».
Гэта як тут была скарга на Голдфішку: чувак зрабіў пару ставак all-inn у блэк-джэку, так таксама адмовіліся выплаціць выйгрыш, патлумачыўшы, што ў іх казіно для забаў, а ён гуляе як прафі. 😁
гэта памятаецца была такая кантора (можа і зараз ёсць) Старгеймс з Новоматыкам, так там прадстаўнік як то адпісаўся, што наша ўстанова не з’яўляецца пляцоўкай для заробку lol
Яны не дэмані, яны “гадкія сволачы”… 😎
калі ўбачыў паведамленне пра такі выйгрыш, адразу падумаў, што гэта нейкі падсадны казачок
але ўсё ўстала на свае месцы, шкада гульца, трымаю кулакі, каб нешта вырашылася ў яго карысць
Прадстаўнік казіно не прыйшоў у сябе, вельмі шкада.
Казіно адмаўляецца плаціць са спасылкай на тое, што былі парушаны правілы гульні з бонусам ( макс стаўка), але:
1) Были праблемы з налічэннем бонуса, пасля чаго я паведаміў аб іх прадстаўніку і ён на наступны дзень усё выправіў.
2) У мяне была магчымасць рабіць стаўкі >5 еўра, але па словах прадстаўніка гэта баг і маёй віны няма http://prntscr.com/o9gu45 http://prntscr.com/o9gubx
3) Были праблемы з бонусам ( усе стаўкі не залічваліся ў адыгрыш), у выніку я адыграў увесь бонус па 5$ калі зноў гэты баг паправілі. http://prntscr.com/o9guy9
Пасля чаго я зрабіў дэпазіт з бітка, каб прывязаць кашалёк і ўчора мне адказалі такое.. http://prntscr.com/o9gvgv
У іх жа правілах адсутнічае пункт правілаў, які здымае з іх супрацоўнікаў адказнасць за недакладную інфармацыю.
Факт таго, што гэта іх супрацоўнік – не аспрэчны, паколькі ён неаднаразова ўносіў правкі ў мой акаўнт, а таксама прадастаўляў інфармацыю, якая даступная толькі вашым супрацоўнікам.
Уся перапіска з менеджэрам тут