Адмываем бездэпы выгадна. Кароткі курс.
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
22 August 2017
ад
Feya_Line
|
72 Адказу
|
26,919 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
І які быў вынік, ўдалося адыграць такі “салодкі” бонусны бездеп? І які ўстанавілі вагер, колькі далі часу і ў якіх гульнях казіно дазволіла адмываць бон…
Ды прайшлі тыя залатыя часы бяздепаў, калі і вагер на іх быў як цяпер практычна на свой деп )) ×3, да ×15 і дзён з агнём цяпер не знайсці нармальны бяздепчык, палова казіно ўвогуле перасталі выдаваць некаторым краінам, да прыкладу РФ, вагеры канскія, спіс велізарны слотаў, дзе нельга гуляць, макс стаўка абмежаваная, так яшчэ да купкі макс кэшаут таксама абмежаваны, прамоўчу, што многія казіно сталі патрабавать дэпазіт абавязкова з іменнай карты, цэлы квест .
як адмыць бездеп калі ні адзін слот не грае ?
@samson1993 калі ні адзін слот не гуляе, адмываю рулеткай, тут ужо ўсё ў руках гаспадыні ўдачы аказваецца. Хаця б проста трохі павялічыць баланс і зменшыць памер сумы для адыгрышу. А там можна і ў слоты далей спрабаваць. Ці баланс сканчаецца)))
На самой справе няма ніякіх стратэгій, усё гэта казкі і міфы, усё залежыць ад шчасця і ўдачы, аднаму пашанцуе ў адным слоце, другому ў іншым, а трэцяга стаўкі сыграюць або рулетка дасць, усё сугубо індывідуальна!
Сярод усіх бездэпаў з вагерам x30-35, якія мне прыходзілі на акаўнты, здолеў за ўвесь час адгуляць толькі 2. Адзін даў 1500, другі – 22000.
@brabrobrob
Вэіджар x35 адыгрываў 4 разы амаль за год, не асабліва і круціць, але калі дае, то нібы ў які б слот ні зайшоў – лёгка выб’еш бонуску і адыграеш, але такое бывае вельмі рэдка, каб адкруціць
Охх)) адмыванне бездепаў, кайф
Тут усё залежыць ад самога казіно, дзе выдалі бездеп, які вейджар і якая стартовая сума, бо ад гэтага і трэба адштурхоўвацца як мыць вейджар
У некаторых казіно дапусцім(не буду казаць у якіх, каб не пафіксілі)можна адмываць проста ў лайв-гульнях, стаўячы на дзве бакі ў баккара або два колеры ў рулетцы, а ў некаторых адмываецца ў міні-гульнях(mine,dice), у якіх можна паставіць шанец умоўна 97% на выйгрыш і клікаць з мінімальным працэнтам на прайгрыш. Калі браць для прыкладу слоты, па большасці дзе можна, я аддаю перавагу playn go ў 1-3 лініі, або ўмоўны reactoonz/jolly rogger 2 і г.д., тое ёсць тыя слоты, дзе баланс асабліва вельмі добра і доўга трымае, ды яшчэ і можа нармальна падкінуць грошы. Таксама па сакрэце, ёсць і некаторыя спецыяльныя слоты для адмывання вейджара, два такія ад правайдэра Эндорфіна – cash streak/cash streak dice, і kamchatka. Чаму менавіта гэтыя? Адказ просты: вельмі нізкая валацільнасць, пры куплі 5 скацераў у кеш стрык вам ужо гарантавана вяртае 1/3, а сама бонуска яшчэ дакіне больш чым верагодна суму каля кошту бонускі, праверана неаднаразова і не адной сотняй чалавек, бо за кошт гэтага многія аб’юзілі бонусы з умоўным вейджарам х5. Камчатка – аналагічная гісторыя, цябе або трохі солье, або трохі плюсане, але ў адрозненне ад кеш стрыка занесці ў ёй нерэальна(браць трэба бонуску геізер)
Я адмываў такія бонусы як – 350.000р адыгрыш на вавадзе, х5 фры-спіны былі, адыграў патраціўшы 30 тысяч чыстымі выйшла 40, таксама было раней казіно Spark, далі бездеп 100 фс па 16р, адыгрыш х45) Выдало 20к, мыць 900к, змог толькі 600 а далей пачало слівацця
Увогуле калі хто-небудзь можа падумаць што гэта цалкам бред і “тактык” для адмывання не існуе, могуць і мець рацыю, але па крайняй меры ўсё гэта можна значна прасцей зрабіць сабе, калі праверыць дзе ідзе адыгрыш а далей ужо адштурхоўвацца ад гэтага, я пару колаў падкінуў, а далей самі спрабуйце глядзіце)
сапраўды, стратэгій ніякіх няма, на ізі адмываў вагер х50 і гэтак жа тупа зліваў вагер х5, усё залежыць ад удачы
@slotoblud
Я не ведаю, у Everum гадоў 2, X10 у Everum і Vibe не атрымліваецца адмыць – як Вы іх адмываеце)
я часам адмываў бонусы, не патраціўшы ні капейкі
Адмываў бонусы гадоў 2-5 таму, калі гэта яшчэ было магчымым. Цяпер з бездэпавымі бонусамі вельмі складана нешта зрабіць, патрабуецца альбо дэпазіт, альбо нерэальны вагер
@spike3331 дзякуй за навяджэнне на слоты, трэба будзе пратэставаць, а то часам не ведаеш ужо, што круціць для вэйджара
@mental на джет тонне нельга рулеткай адмываць, я там думаў Бандеры адмыць і бонусы ад менеджара, не атрымалася, слоты не вельмі гуляюць ці ў мяне чуйка, куды заходзіць, не працуе
@teoretik так, раней было шмат такіх тэм, джет тон кідаў промікі і іх маглі новыя людзі актываваць і з бонуснага баліка адыграць, потым яны зразумелі, што іх аб’юзяць і зрабілі гэтую функцыю даступнай пасля першага дэпазіту
Калі для адыгрыша даюць толькі 3-4 слоты, паўезе толькі шчасце. Калі ж усё казіно ў распараджэнні, шукайце баккара, дзе можна адначасова ставіць і на дылера, і на гульца.
@samson1993 тады варта адмыць бездэп, так ты хаця б атрымаеш добрае настрой)
Рады, што наткнуўся на артыкул, нават ніколі не думаў, што так можна вэйджэр адыграць
ды няма ніякіх тактык, слот альбо дасць адыграць альбо з’ядзе, іншага не дано, а ўсякія прыдуманыя стратэгіі гэта ўжо псіхалогія
Так, канешне, выгадна адмываць сасо сабой, але вось пытанне: адмыеш ты яго? Гэта ўжо рэдкасць
@kennyexo я таксама прыдумляў розныя тактыкі і адмываў максімум 3 разы вялікія вэйджары. Бывае, калі слот наваліць, адразу відаць, што адмоеш