Адмываем бездэпы выгадна. Кароткі курс.
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
22 August 2017
ад
Feya_Line
|
72 Адказу
|
26,654 Прагляду
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я люблю бездэпы, хоць раней, канечне, любіў іх больш, цяпер не так моцна. Але ўсё ж люблю. Асабліва салодкія бездэпчыкі. Дзе вагер не перавышае х30-х40 ад самога бездэпу.
Бездэпы, як мы ведаем, бываюць двух тыпаў (якраз у казіно). Гэта фрыспіны і рэальны кеш. Ёсць, канечне, яшчэ падвіды, калі вам даюць кеш, які трэба адыграць за пэўную колькасць часу або за пэўную колькасць спінаў і г.д. і г.п., але гэта ўся гэтая дурніца сівой кобылы да таго ж хворай ракам. Лепшыя бездэпы – або кеш, або фрыспіны. Лепш за ўсё, мне здаецца, фрыспіны, бо менавіта з іх вам рэальней за ўсё ўтрымацца і адбіць вагер. І так па парадку.
Спачатку нам трэба знайсці бездэп. Шукаць мы можам:
1) Тут – наш раздзел з бездэпамі, як эксклюзівам, так і з тымі, што выкладваю Я або ж нашы форумчане. Не раз яны і я адбіваў тыя ж бездэпы і выводзілі іх.
2)Тут – нашы эксклюзіўныя бездэпазытныя бонусы. Такога вы не знойдзеце ні на адным форуме ў рунэце. Увесь эксклюзіў ад нас для вас толькі там!
3)Тут – ну і канечне нашы бездэпазытныя бонусы (кеш і фрыспіны) на сайце. Там іх праполна. Усяго жыцця не хопіць, каб усімі скарыстацца.
Далей нам трэба даведацца пра гэты бездэп больш і пра казіно больш, дзе яго даюць, прачытаць правілы, апісанне бездэпу, таксама прачытаць правілы на самім сайце казіно. Звычайна большасць правілаў на сайце казіно напісаны на англійскай мове, таму вось:
Гугл перакладчык
Карыстайцеся на здароўе, ён бясплатны, хоць там і так усё інтуітыўна зразумела.
Не самым важным, але самым патрэбным, з’яўляецца магчымасць унесці дэпазіт для зняцця бездэпазытнага бонуса. У некаторых казіно, для вынясення бездэпа, трэба ўнесці дэпазіт, каб (быццам) верыфікаваць свой рахунак і замацаваць за сабой плацежны метад (метад вываду) – для гэтага вам варта набыць хаця б гэтыя плацежныя кашалькі (метады, агрегаты і г.д.)
1) Qiwi кашалёк – напэўна самая папулярная плацежная сістэма ў СНД.
2)Skrill – не менш папулярная плацежная сістэма ў гемблераў. Папулярная ва ўсім свеце сваімі % і магчымасцямі. Ёсць свае карты для вываду.
3)Webmoney – даволі папулярная плацежная сістэма і ў нас, і за мяжой. Вывад грошай магчымы як на банкаўскія карты, так і куды толькі душа пажадае.
На кожнай плацежнай сістэме пажадана мець па 10-20 баксаў, для Qiwi-кашалька гэта 500-1500 рублёў. Бо дэпазіты для верыфікацыі плацяжкі бываюць розныя, ад мінімальнага (у залежнасці ад казіно) да таго, які ўстановіць казіно для вываду бездэпа. Таму лепш загадзя заправіць грошы. У будучыні гэта вам спатрэбіцца.
Таксама, немалаважна мець пакет дакументаў, які спатрэбіцца вам для верыфікацыі вашага акаўнта, звычайна гэта:
1) Фота 1-2 і старонкі з прапіскай
2) Фота ідэнтыфікацыйнага нумара
3) Фота камуналкі (не старэй 3-х месяцаў)
У рэдкіх выпадках селфі на фоне
Астанкіна або эйфелевай вежыстаронкі казіно або селфі з пашпортам.Не варта забываць, што бездэпы за рэгістрацыю бываюць 2 тыпаў:
1) Кеш бездэп, г.зн. бездэп, які выдаецца кешам, грашыма, з вагерам х30-х50 і г.д. Вам варта адкруціць гэты бездэп х30-х50 раз; напрыклад бездэп у 10 баксаў, вам трэба будзе адкруціць х40 раз, а гэта значыць, што ставак трэба зрабіць на 400 баксаў, пасля чаго можна будзе вывесці вашы грошы.
2) Бездэп фрыспінамі. Вось гэта рэальна крута. Раней давалі бездэпы фрыспінамі. За 10-20 фрыспінаў сыпане 2-3 баксы, і іх трэба адкруціць х30-х50 раз, зрабіць ставак на 60-150 баксаў, гэта куды рэальней чым з 10 еўра на 400 баксаў, тым больш можа пашчасціць, як не раз у мяне бывала, і ў якой-небудзь гульні сыпануць то 20 баксаў, то цэлых 50. А з 20-50 баксаў куды рэальней адбіцца вагер у 60-150 баксаў.
З асноўным мы скончылі, уявім, што ў нас ёсць патрэбны бездэп, грошы для верыфікацыі плацежнага метаду, дакументы для верыфікацыі асобы і з дапамогай гугл перакладчыка і нашага сайта мы высветлілі, што бездэп нам падыходзіць. Прыступаем да адбівання бездэпа.
Для адыгрышу самага бездэпа няма нейкай абранай сістэмы. Тут як атрымаецца. Часам шанцуе, падняцца з бездэпа, адбіць яго і вывесці, часам не ўдаецца. На маю думку, калі ў вас бездэп быў у выглядзе фрыспінаў, і пасля фрыспінаў вам насіпала 2-3 баксы, лепш за ўсё ісці ў такія слоты як Aloha або яму падобныя, не варта гуляць высокадысперсійныя слоты, гэта не дэпазітны бонус і ў вас не так шмат грошай, каб іх катаць. Тым больш у некаторых казіно мыццё бездэпа забаронена ў такіх слотах як ДоА або 300 шчытоў. Вось так, з 2-3 баксамі, пачынаючы круціць па-малому, калі пашанцуе, пераходзіце да большых ставак, але не забывайце пра ліміт у 5 баксаў (звычайны такі) – гэта максімальная стаўка пры адыгрышы бонуса або бездэпазытнага бонуса. Але вам не варта паднімаць сваю стаўку нават да 2 баксаў, максімальная стаўка пры адыгрышы бездэпа, ды і ўвогуле бонуса, павінна быць 1 долар, нават калі ў вас на рахунку ёсць 200-300 баксаў, усё роўна, варта мыць пры стаўцы не больш за адзін бакс, бо слот можа «зажраць», а нам галоўнае – вымыць бездэп. Спачатку круціце па 10-20 цэнтаў, калі баланс паднімецца да 15-20 баксаў, варта падумаць, каб падняць стаўку да 20-25 цэнтаў, у некаторых выпадках можна зрабіць 10 спінаў па 50 цэнтаў, ну а калі ваш баланс будзе не менш за 50 баксаў, ужо круціць па любых стаўках да 50 цэнтаў. А пры балансе больш за 150 баксаў, ужо і па баксу можна круціць, але не больш. Выбірайце слоты мудра.
Калі вам трапіў бездэп з кешам, тут ужо зразумелей. Прыпусцім, што ў вас бездэп у 10 баксаў з вагерам х50. Гэта значыць вам трэба памыць 500 баксаў, каб вывелі бездэп. Выбар слотаў такі ж, як і з бездэпам у выглядзе фрыспінаў, стаўкі таксама тыя ж самыя, пры павелічэнні балансу стаўку трохі павялічваем, пры зніжэнні балансу – стаўку памяншаем. Нічога складанага.
Поспехаў у пачынаннях!
Неаднойчы па такой тактыцы па нізкіх стаўках адмываў бездэпы, у выглядзе фрыспінаў якія даваліся, добры артыкул.
Ой, з бяздэпамі мне наогул не шанцуе! За ўвесь час гульні ў казіно адмываў бонус без дэпазіту каля 3-4 разоў, а на дэпазіт – адзін раз. Мне не вельмі падабаецца гуляць з бонусам на дэпазіт у казіно на платформе SoftSwiss, бо там, калі з самага пачатку нешта добра выйграеш, то пры адмене бонуса адміняецца і ўвесь выйгрыш. А такія казіно, як Арго або Зиг-Заг, у прынцыпе добрыя тым, што там можна адмяніць бонус, калі ты не закрануў бонусныя сродкі; напрыклад, калі вы зрабілі дэпазіт 3000р і атрымалі бонус 3000р, пры гэтым не ўпалі ніжэй за 3000 рублёў і выйгралі добрую суму, то можна далей не адыгрываць бонус і вывесці сродкі, якія даступныя да вываду.
Як толькі я пачаў браць бездэпы, таксама па недосведчанасці не замарачваўся і круціў па мінімалцы. Але хутка надакучыла, калі гуляеш увесь дзень, а ў выніку ўсё роўна прайграеш, і я стаў рабіць за спін ад трох да пяці працэнтаў ад сумы бездэпа, павялічваючы стаўку, калі назапасілася больш за пачатковы банк. І прыйшоў да высновы, што памер стаўкі зусім не ўплывае на верагоднасць адбіцця, а толькі займае больш часу.
Я чатыры гады кручу бездэпы. Гуляю толькі з адной уліковкі. Бывала так, што за 3-4 месяца, удзельнічаючы ва ўсіх акцыях і атрымліваючы бездэпы ў новых казіно, пракруціўшы пару соцень бездэпаў не адбіў ніводнага, а бывала за два тыдні адбіваў 3-5, пракруціўшы пару дзясяткаў бездэпаў. Тут альбо мульцікамі браць, альбо ўдзелам ва ўсіх акцыях.
І што цікава, штогадовы выйгрыш з бездэпаў цяпер, калі круціш пару дзясяткаў бездэпаў у месяц, бо ва ўсіх казіно ўжо зарэгістраваўся і новыя з бездэпамі за рэгістрацыю з’яўляюцца рэдка, а круціш больш па акцыях у старых, асабліва не адрозніваецца ад штогадовага выйгрышу, калі толькі пачynaў і рэгістраваўся ў сотнях казіно ў месяц.
Мне з бездэпа ў бетвояжэры пашанцавала, адбіў і вывёў. Ну а першае маё казіно і гэта бетинхел, таксама пашанцавала. На гэтым пакуль усё, усё астатняе толькі за дэп )
Ніколі не пашанцавала з бездэпазітамі. Колькі разоў спрабаваў(((Мабыць я проста не ўдачлівы(. Цяпер нават не гляджу на акцыі(((.Проста ўкладаю грошы, столькі, колькі для сябе вырашыў і гуляю. Калі прайграю, калі выйграю. Вы так класна пішаце! Паспрабую, дзе бонусам фрыспіны даюць, зверну на гэта ўвагу. Можа, пашанцуе))) А пачытаць вельмі цікава).! Дзякуй!
Вось уся сутнасць гэтага паста😉 цяпер я ведаю😁
Хопіць флудзіць у кожнай тэме!
а ў чым, уласна, той флуд і чаму ў кожнай тэме? Канкрэтна тут прыведзены кароткі курс па адмыванні бэздэпу. Канкрэтнай страты я тут не ўбачыў, бо яе ў прынцыпе не існуе, лудка гэта тупа рандом, і не важна на бэздэп яна ці на дэп, і сэнс усяго паста аўтара заключаецца як раз у тых радках – што можа пашанцуе, а можа і не. Ці выказваць сваю пазіцыю па тэме лічыцца флудом?
Ёсць канкрэтная стратэгія. Па меншай меры ў мяне і ў канкрэтнага правайдэра. А менавіта правайдэра Райвел. Ёсць некалькі гульняў, якія выяўлены вопытным шляхам. Так вось пры гульні толькі ў іх па парадку прыблізна ў 40% выпадкаў бездэп атрымоўвалася адбіць і вывесці. На жаль я ўжо ўсе гэтыя казіно падоеў у свой час, а мульціць не надта хочацца. Занадта мутарна і заблытана. Да таго ж тое, што вылічаць ці не – 50 на 50. Але факт у тым, што гэтая стратэгія працавала.
ну вось бачыш, 40% гэта нават менш за палову, т. е. вялікую частку бездэпаў па сваёй страте ты не адмываў))
І што далей? Яна ёсць. Граючы без яе ў гэтага правайдэра выхад будзе каля 5% і ніжэй.
да якія 5 працэнтаў, адкуль такая лічба? Каму як пашанцуе, вось і ўсё, бывае лаки акк, калі дэп за дэпам ідуць толькі кешаўты, у мяне так у буране было, а бывае невезучы акк, калі за дэпамі ідуць толькі залівы, як у мяне ў джое было…
Вось калі адыграеш больш за 100 казіно з адным правайдэрам у рэжыме нон-стоп, тады і будзеш мне расказваць. А так ты зараз, не ведаючы броду, суешся ў ваду. Я ўсё сказаў.
Канкрэтна за сябе скажу, што, адграўшы ў масе казіно ў розных правайдэраў на доўгай дыстанцыі, усвядоміў, што ніякай страты няма, тупа рандом, а ўвогуле ў кожнага гульца ёсьць свая праўда і свая лудо-рэлігія, таму не будзем спрачацца🙂
Якось гады тры ці чатыры таму далі ў профіце (на гэтым форуме ён не ў фаворы – не ліцэнзійны софт) 30mBC бездэпа: зайшоў у адзін падабаючыся слот і долбіў яго флетам па мінімалцы (паступова павялічваючы колькасць ліній) да ўпора… доўга долбіў у некалькі падыходаў. І ў выніку адбіў, на жаль тады так і не разабраўся з гэтымі біткамі як іх выводзіць і тупа працягваў гуляць. Там яшчэ была такая фішка – калі знаходзіў памылкі софту, то прэміравалі яшчэ 30mBC пару раз 50mBC. Карацей, адбіў бездэпаў штук 5, гуляю то ў руль, то ў слоты.
А калі засталося на рахунку каля 300mBC, вырашыў докруціць хаця б да 500mBC, так і павольна, але ўпэўнена зліўся.) Хаця ўнутраны голас падказваў: зрабі поўны стоп і разбірайся з вывадам гэтага бітка, але не – пайшоў… На жаль, калі б не пагаршаўся тады, цяпер бы меў кучу грошай за бездэп.
Я толькі адзін раз вывяла бездэпазіт)). А так усё прайграецца, здаецца: вось яшчэ трохі, яшчэ !Ой а цяпер адыграюся і ўсё як у пясок сыходзіць) А артыкул выдатны. І заўвага пра дакументы мне спадабалася. У мяне заўсёды з пацверджаннем клопат з плацежкай))))Дзякуй. 😊
Зноў паспрабаваў у казіно ўзяць бездэп. Атрымаў вялікае задавальненне, але грошайкі прайграў. )))) Невезучы я, кароч)))
Абавязкова цяпер паспрабую ўзяць бездеп. Ніколі не верыла ў гэтую справу, лічыла, што зусім немагчыма атрымаць або паспрабаваць выйграць і вывесці грошы. Прачытала, зацікавілася, што ў гэтым можна знайсці сваю асалоду. Паспрабую знайсці казіно і ўзяць бонус. Сапраўды навошта ўвесь час свае грошы ўкладваць, калі можна пагуляць за кошт казіно на цікавасць.) Дзякуй за артыкул!
Мда, таксама ніколі ў гэта не лез, баяўся гэтых бездэпаў. Статця апынулася для мяне пазнавальнай ). Дзякуй, паспрабую.
я думаў, што ты з дапамогай косьцяў шмат бонусаў адбіў. я бездэпы раней у косьці адбіваў(потым многія зьнізілі адыгрыш з 100% да 50% потым 20% 10%. і потым пачалі выдаляць гульні з казіно. але нядаўна знайшоў казіношкі ў якіх адыгрыш ідзе 100%( а ў правілах напісана, што нуль адыгрыш )
У косці ні разу не гуляў, адбіваў бездэпы канешне ў “СИК БО” і даволі ўдала, але там ёсць нюансы… А так у асноўным “Еўраруль” і трохі ў слоты. Пару раз адбіў бездеп на рулі ў “БВ” паставіў на вывад 50 і 60 баксаў. У Гранде таксама адбіў на рулі, мог смела і рашуча паставіць на вывад 70 баксаў, так няма ж па парадзе таварыша вырашыў дакруціць да 100-кі, дарма) Але тады яшчэ вейджер быў у іх 30 і дапускалася адбіваць на “амерыканскім руле” у зачет ішло 50% ад ставак і 100% у слоты. А зараз там засада вейджер павялічылі працэнт адыгрышу на рулі рэзка паменшылі.
А на рублі нават і не прыгадаю колькі гэта было, ды і кідавалі канешне не раз і не два… Асабліва калі пасля адбівання бона на рахунку было 3К рублямі( гэта 100$ тады), часам больш. Такія былі часы.., апошніх два гады такога нават і не прыгадаю. У асноўным так па дробязях.
Лічу бездеп ад казіно карысным, для тых хто хоча пазнаёміцца з гульнямі казіно і фін аддзелам. Калі канешне ён не ліпкі)
за бездэпы кручу па мінімалцы (навічок)
артыкул цікавы, трэба паспрабаваць прачапаць бездэпы)