Адмываем бездэпы выгадна. Кароткі курс.
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
22 August 2017
ад
Feya_Line
|
72 Адказу
|
26,919 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Лазіла па бездэпах усё лета, напэўна ўдалося ў 9 казіно брала. Менавіта з фрыспінамі была на мяжы, ледзь не хапала для вываду. Але самае цікавае, што ў слоты крыху разабралася. Гэта самы цікавы вопыт. Даюць фрыспіны на слоты, і пачынаеш разумець, што з гэтым рабіць. Так што, лічу, не дарма па бездэпах паўзаю, можа і вывяду ў бліжэйшы час. Я цяпер разумею, што значыць слот з нізкай дысперсіяй, чым і ганаруся)!😎
Гасподзе, божаственна напісана.
Цяпер бы вярнуцца ў той момант – тады ў мяне не было ніводнага рахунку ні ў адным казіне, я б усё нафіг адбіў і стаў багатым на бездепах.
Усе маруюць вярнуцца ў той момант, калі яшчэ не стваралі аккічы ў казінках, каб полудзіць і злівалі ўсё ў надзеі вывесці бездепы )))
Для пачаткоўца бездэпы – супер магчымасць адчуць сапраўдную гульню без рызыкі страціць грошы. Гэта не дэма, дзе ўвогуле ўсё не па-сапраўднаму… Але трэба ўмець выбіраць бездэпазітныя прапановы.
Залатыя словы
Бяздэпы – гэта крута, нядаўна вывёў 5000 з бонусаў
Бездэпы, канешне крута, але не ўсе казіно паводзяць сябе сумленна. Я ўчора адыграла бездэп, на балансе засталося 3к, вывад на карту ад 3500, атрымліваецца на карту не вывесяць, паспрабаваць падняць таксама рызыка, не хочацца спусціць тое, што ёсць хаця б, а на Піастрыкс вывад ад 1100, але яны яго часова прыбралі, вось чакаю пакуль, пішуць сёння- заўтра будзе вывад на піастр, а там хто іх ведае? Казіно SYKAA
Апублікавана: 1 May 2025 #32
Казіно нарм сука я там шмат разоў з бездэпа выводзіў праблем не было
Усяго пару раз толькі адыгрывала бездэп. Але адыграць мала, трэба ж яшчэ балок падняць.
ДаФненько не чуў, што б анлайн-казіно зноў пачалі даваць “дэздэпы”(бездэпазітныя бонусы), не блытаць з бонусам пад дэпазіт)
Як быццам трэба трохі абнавіць пост. Не ўсё актуальна.
@brabrobrob усе схемы міф) у кожнага свая ў галаве, якая таксама можа не працаваць…
Можна не абнаўляць пост, а проста расказваць свае метады, чуйкі і іншае
Раней з бездэпамі было лепш . Сука раз на тыдні выдае , гэта радуе
А я ў гэтую пятніцу што было адмыў промік у сука казіно з 500 рублёў зрабіў 5000 рублёў. Але хацеў яшчэ пагуляць маленька.. і блін адразу аддачу як адрубіла. Тысячу рублёў з’ела за 5 хвілін па 10 рублёў заставку. Не тое што бонусаў не было – нават закрутаў не было. Але паставіў на вывад 4000 рублёў на пиастрикс. З іх яшчэ ўзялі камісію 200 рублёў. Атрымалася чыстымі 3800 рублёў. І тое я задаволены – бо ў сука вельмі цяжка адмыць бонус.
@tarik198025
Дааа ўж… “Ссука” яна такая). Адно радуе, што хоць большую частку вярнуў, а магло быць і горш)
Не стараюся толькі гуляць на свае – усё зразумела: падняў, вывёў, толькі на водцы бяру спіны за дэпазіт – колькі выйграў, столькі і забраў без вэгера, праўда, сталі даваць гэтыя спіны слабавата
@umbrella1981Падтрымліваю, лепш гуляць на свае, браў бонус у котах, макс вывад быў 5 к, а сам максімалку ў мадамке злавіў – вось было абідна
Бездэпы зараз адыгрываць крыху складаней, можа 1 з 10 адыграеш, астатнія ўсе ў малако(
Зараз усё абрэзалі. Раней шмат дзе не было макс кэша
Так,раней было лепш,з 5 промо 1-2 адмываліся. Цяпер x5 з цяжкасцю адмыць можна. Не кажучы ўжо пра іншыя вэйджары.
Найбольш крыўдна было, калі я на покердоме ўзяў спіны пад деп і максімальны вывад быў х10, то бок 20к. Так я злавіў х12000 у гонзо мегавейз па 20р
тэма настолькі старая што яшчэ QIWI у стартовым пасте) пра які ўжо ўсе забыліся))
@tvoryudi4 але актуальная 😁
колькі брала бездэпаў, ніколі не везе
Які ў каго быў самы вялікі без Дэп бонус ? У мяне максімум што было гэта 20 К
У мяне звычайна бездэпы амаль заўсёды заканчваюцца нулём. Калі з фрыспінаў накідала добра, то адразу ў які-небудзь плейнгоу, ды ў адну лінію. Дасць – дасць. Ненавіджу бездэпы з моцнымі абмежаваннямі. Тыпа 2к, макс. вывад 5 і 45к адыграць, напрыклад. Гэта проста… Найгорш за ўсё – вельмі моцна занесці, а потым ставіць на вывад і бачыць, колькі мог бы забраць. Прыемна, што з бездэпа забраў, але асадок усё роўна застаецца)