Адказы на квіз у казіно Pin-up
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
2 February 2022
ад
gans2115
|
393 Адказу
|
43,889 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
блін вось у мяне такая сітуацыя казіно Пін Ап роблю кожны дзень дэпазіты ні адзін слот нават рубля не дае чаму ні адна лінія не супадае ўсе стаўкі і пракруткі нуль рублёў
Хоць камусьці шанцуе!
Казіно нядрэннае,але квіз калі па 2 рублі гэта ……! А калі ,як сёння,чалавек кажа ,увогуле па 1 рублю.! Няма слоў.
Я зараз прайшоў спіны па 10. Праўда, дало ўсяго 90 рублёў. Звычайна ён менш за 1000 не даваў, гэты слот
У мяне ўвогуле быў іншы слот ад Эндорфіна, дзіўна як-то яны робяць
яны не першы раз слот мяняюць, у мінулы раз мне таксама давалі спіны па 15р бонусныя ў Спіноменале, а ўвечары хлопцы пісалі, што ўжо ў нейкім іншым слоце спіны
толькі што гуляў вось зноў не важна якая стаўка і па 10 хоць па 20р хоць па 50 усе пракруткі нуль рублёў і так кожны дэпазіт
усе бонусы ў Play’n GO у слотах легамі Мерлін кніжкі калі дае то адзін і заўсёды 7 манет
Квіз «Фрыспіны па серадах»
Адказвай на пытанні віктарыны і атрымлівай фрыспіны ў падарунак!
Унясі дэпазіт ад 500 ₽ або 300 грн (ці эквівалент у валюце твайго рахунку, указанай на сайце) адным плацяжом
Адказі:
покер
21
у Індыі
Адказы на Квіз :
Сямёрка
Масоны
Залатыя манеты
P.S: усе бонусы ў казіно Pin Up не ліпкія (два асобныя рахункі і можна гуляць на абодва)
У сераду ўдалося адмыць фс з квіза. Сам здзівіўся, доўга і мутарна, але атрымалася, з дэпазіту каля 700 рублёў выйшла 24500р. У асноўным граў у слот Moon Sisters, бонусы выпадалі часта і пад канец таксама.
А колькі сам бонус быў? Той, які з квіза накруціла.
2800
Змяні казіно!
Адказвайце на пытанні віктарыны і атрымлівайце фрыспіны ў падарунак!
Адказы на Квіз :
Дарагоценнасці
Скандынаўскай
Агонь
Што са стаўкай?😄
🔗Вось успомнілася)якось))).10 дзён цягнулі па скарзе і да таго яшчэ)))Так што?!У тым пін-апе цяпер усё ў парадку))))) і туды нават можна заходзіць?!)Я проста не ў курсе,прабачце……
Ды яшчэ і наш галоўны мадэр Павал Фрыдок па іх асобную тэму ствараў, як цяпер памятаю)))
У мяне па 2 рублі было
Дзякуй, добра, деп яшчэ не зрабіў….
Адказы на Квіз :
Зоркі
Хот-дог
У холе казіно
па 2 руб
Стыд і ганьба
Нічога мяняць не хочуць! Значыць гульцоў не змяншаецца! Значыць што магу сказаць,мы самі вінаваты,калі дэпаем пад такія фішкі!
Сёння слот нядрэнны, калі як у мінулы раз па 15р зробяць то можа наваліць, кніжкі 70 бонусных спінаў з 10камі ))
Book Of Demi Gods II
нла, луна, гранд
спіны класныя, грэх міма праходзіць