Адкажам на пытанне: якую плацёжную сістэму выбраць?
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
23 жніўня 2017 г.
ад
Feya_Line
|
128 Адказаў
|
47,566 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Пра які кашалёк гаворыш, там жа ёсць еўра, долар, грыўна, рубель? Калі браць долары, то там не ўсё так проста і адназначна.
З ВМ без праблем вывожу на любую сваю “картку” будзь то грыўня, даляр ці еўра😉
Вывад не праблема, галоўнае каб дадзеныя адпавядалі карце і рахунку WebMoney. Толькі WMZ, то карту трэба замовіць у іх, і тады зусім гуд.
На Вэбмані можна і біткоін-кашалёк зрабіць. Увогуле зручна.
Э не… Карткавы рахунак (вмZ, вмЕ) любога банка (і Приват не выключэнне).
Згодзен, што рахунак на ВМ павінен адпавядаць карткаваму рахунку (г. зн. быць аформлены на адну і тую ж асобу).
Ну так, пра рублёвы пісаў, як-то забыў што там ёсць і іншыя.
А як жа наконт камісіі пры вывадзе, якая яна там? І ў свой час спрабаваў прымацаваць карту, выдавала толькі на карту, выпушчаную Вэбмані.
Там можна выводзіць на прывязану картку любога банка (-1,5%) і любую іншую. Мін. сума на вывад ад 10 долараў (еўра), пры гэтым здымаюць 6%, калі сума большая – то павялічваюць на…. Хоць лепш зайсці і паглядзець, там усё паказана перад вывадам. Галоўнае, каб ПІБ супадаў, восьС🙂
Не зусім зразумеў, як жа атрымліваецца камісія 1,5 або 6%. Ёсць сайты, якія прапануюць абналiчванне, пры гэтым усім яны здымаюць комсу ад 2,0-6,0%.
Так на прымацаваную картку мінус 1,5%, разумееш.., а 6% гэта агульная тэма )
Так цяпер наогул здаецца ў любой плацежцы можна карту замовіць. Навошта плаціць тыя камісіі, а некаторыя яшчэ папаўняюцца па 3 дні.
Для Украіны гэта ВМ.., як косць у горле) А вось карты ВМ як-то не бачыў, хоць раней і была😌
Чаму як косць у горле, ёй у тым годзе яшчэ далі намінацыю фаварыт поспеху? Таму да яе нармальна ставіліся: быў час у 12 ці 13 годзе, а тады супраць яе былі ўшчамленні.
Ну а дзе ж магчымасць абналічыць ВМ у пунктах, канула ўлет… Дзе магчымасць працаваць з карткамі ВМ… Ды і абменнік у іх не самая моцная старона, асабліва рублевая. А пра “біткі” і зусім маўчу…😎
Хоць ёсць магчымасць на карту любога ўкраінскага банка – і то ўжо гуд. 😎
А ты як міняеш? Я праз wm.exchanger.ru. Там можна свой курс ставіць, галоўнае, каб быў не горшы, чым у іншых абменнікаў. Звычайна атрымліваецца на 1-3 адсоткі менш, чым самы выгадны ў банках.
Паняў, дзякуй!
Стараюся не мяняць… Звычайна з ВМ аплата за інет і тлф. Ну а калі вельмі трэба, ставлю на вывад на карту Привата… Заходзіць імгненна
Чаму ж я ўсё так сама мяняю праз такія канторы. Галоўнае, каб як мінімум 50 даляраў было і ўжо можна мяняць. Камісія там ад 1,5-5%. Але тая, што ў маім горадзе, – там камса 2,5%.
Рады што ў тваім горадзе ўсё “роўна” з ВМ 🙂
Не хочацца ўступаць у палеміку, свята адно… 😜Пытаюся толькі адно, у якой краіне жывеш 😉
горад Харкаў. У нас пара абменнікаў ёсць, якія робяць вывады наўпрост, комса ў іх адна і тая ж, ліміт, быццам, да 300 тысяч баксаў.
Скажы, а які ў цябе атэстат для вываду напрамую ў наяўныя, у абменніках ВМ… Ці ёсць якія-небудзь дадатковыя ўмовы, патрабаванні або толькі мінімальная сума вываду 50$?
Атэстат фармальны, а вось наконт BL, не памятаю нават… У мяне больш за 130, ніякіх праблем пры гэтым няма. Не патрабуюць скрыншотаў, адкуль грошы прыйшлі, а то памятаецца адна контора гэта патрабавала.
Дзякуй, torba, Харкаў аказваецца добрым горадам. 🙃 Поспехаў табе 😉
Гэты варыянт падыходзіць для тых, хто не хоча парзіцца. Але я спачатку мяняў пры асабістай сустрэчы праз аднайменны форум, курс быў яшчэ лепшы. Але потым стала страшна, баюся патрапіць на падробкі.
Я раней выводзіў праз сістэму перакладаў Юністрим, прыходзілі хутка, праз некалькі хвілін код, па якім атрымліваеш. Цяпер нязручна карыстацца заяўкамі.
Так, як усё гэта рабілі праз абменнік? Ці праз афіцыйны сайт, пры гэтым якую камісію бралі? І ва Украіну, здаецца, гэтай сістэмай нельга адпраўляць.