Адкажам на пытанне: якую плацёжную сістэму выбраць?

Абмеркаванне плацежных сістэм казіно | 23 жніўня 2017 г. ад | 128 Адказаў | 47,564 Прагляду | 7 Рэакцый
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.

Я буду пісаць пра тыя платэжкі, якімі сам карыстаюся. Пра іншыя нічога пісаць не буду. Мне здаецца, што гэтыя платэжкі, якія напісаны ніжэй – самыя зручныя. Таксама ў тэме не будзе напісана пра “Яндэкс.Дзеньгі” бо я імі не карыстаюся( раней карыстаўся, яшчэ да выхаду закона пра яндэкс, вк і г.д., цяпер ужо няма.

Выбар платэжнай сістэмы не менш важны, чым выбар самага аздабленчага ўстановы ў інтэрнэце, дзе вы збіраецеся просадить все свои баки добра правесці час. Варта падыходзіць да выбару платэжкі адказна і перад тым, як унесьці хоць рубель у платэжную сістэму, як кажуць “просканіраваць” ЯЁ!
Ніжэй напісанымі платэжнымі сістэмамі я карыстаюся ўжо вельмі доўгі час, некаторымі каля 7 гадоў, іншымі меншым прамежкам свайго жыцця.

На першае месца, я, вядома ж, паставлю Вэбмэні.
1) Вэбмэні

Вэбмэні ні разу мяне яшчэ не падводзілі, карыстаюся дадзеным платэжным метадам вельмі даўно. Так, не ўсе казіно супрацоўнічаюць з вэбмэні і не ва ўсіх казіно можна дэпанаваць і выводзіць на вэбмэні( што лагічна ) Але ў такіх казіно я альбо не гуляю, альбо дэпанаў праз іншую платэжку.
Вэбмэні можа здацца цяжкай у яе асваенні. Але ўсю вэбмэні вам вывучаць і не трэба. Калі прытрымлівацца простай інструкцыі на самім сайце вэбмэні па рэгістрацыі ў платэжцы, а далей верифікацыі асобы ў самай платэжнай сістэме – вам гэтага будзе дастаткова.
Што датычыцца выводу і ўваходу грошай, вэбмэні стаіць на першым месцы. Мне асабіста кожнае казіно ці покеррум, які супрацоўнічае з вэбмэні, выводзіў бабкі амаль імгненна.
Яшчэ якось прыйшоў ліст ад іх, а там код, я ўвёў гэты код на сайце ў іх і мой рахунак то ці верифікавалі( адрас месца жыхарства) то ці што. Сам дагэтуль не разабраўся цалкам з вэбмэні, але гэта не перашкаджае карыстацца ёю і па сёння.
Раю ўсім запампаваць вэбмэні кіпер. Выглядае ён так

Там можна стварыць якія заўгодна кашалькі. Карткі прывязаць і г.д. і т.п.
Дэпазіт у вэбмэні просты, як 3 капейкі. Вывад таксама просты.
Я асабіста карыстаюся абменнікамі, калі бабкі вывожу з вэбмэні. Калі дэпану, карыстаюся Приват24. Чаму карыстаюся абменнікамі? Бо мне не падабаецца курс вываду ў вэбмэні. Увесь час пры вывадзе больш-менш нармальнай сумы ў мяне губляюцца бабкі на розныя % і г.д. У гэтым адзін вялікі мінус. А так вэбмэні – суперская сістэма.

Другая па значнасці для мяне платэжная сістэма – гэта Ківі.
2) Ківі

Менш гнуткая платэжная сістэма, але без яе ў наш час увогуле нікуды. Без Вэбмэні гэта дакладна нікуды, калі вы купляеце нешта праз інтэрнэт або дэпаныце там, ну вы зразумелі, і без Ківі таксама нікуды.
Я асабіста ў ківі карыстаюся 3 валютамі (там усяго 3 можна стварыць). Гэта рублі, еўра і баксы. Але курсы ў ківі, калі абменьваць у самім ківі еўра на рублі і г.д. Проста жах як дрэнныя. І ў абменнікаў не лепш, таму стараюся еўра ці баксы выводзіць на вэбмэні, а ківі выкарыстоўваю чыста для рублёў. Вельмі зручная платэжка. Рэгістрацыя простая як два пальцы аб асфальт.
Грошы дэпану праз саму ківі

Там жа можна перадаваць іншым людзям бабкі або атрымліваць ад іх тыя ж бабкі (лол).
А вось вывожу ўжо праз абменнік. Там атрымліваецца выгадней.
Даволі простая платэжка, без якой у наш час НІКУДЫ.

На трэцім месцы стаіць Скрілл.
3) Скрілл

Скрылл мог бы быць на другім месцы ў мяне, але, на жаль, вельмі доўгі вывад са скрылл паставіў яе на трэцяе месца. Верыфікаваць свой рахунак лягчэй чым у ківі. Загружаеш дакументы прама ў самім скрылле і праз пару тыдняў табе рахунак верифікуюць. Таксама можна заказаць іх картку. Крч, шмат розных функцый. Самі скрылл прапануюць розныя бонусы ў казіно і покеррумах, таксама давалі (можа і зараз даюць) 10 баксаў за рэгу і калі дэпанаваць куды-небудзь не менш за 10 баксаў. Тыпу кешбэк такі 100% (калі дэпанаць, канешне, 10 баксаў).
Але вывад усё псутіць. Вывад і %. Вывад вельмі доўгі. Калі карыстацца абменнікамі там курсы вельмі кепскія, наўпрост праз скрылл выводзіць нашмат прасцей па кошту, хоць і забірае каля 2-3%. Але доўга. Таму не на другім месцы. Вывад, дарэчы, з казіно і покеррумаў таксама амаль імгненны.

Гэтымi трымаi платэжкамі я карыстаюся і мне іх хапае. Калі вы націснеце на самі платэжкі (пад лічбамі 1-2-3) вы можаце пачытаць пра іх падрабязней )
Таксама ў нас ёсць тэмы з гэтымі платэжкамі
1) Вэбмэні
2) Ківі
3) Скрілл

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Feya_Line, 23 жніўня 2017 г.
Але вывад усё псуе. Вывад і %. Вывад вельмі доўгі. Калі карыстацца абменнікамі, там курсы вельмі канчаныя, напрамую праз Skrill выводзіць нашмат танней выходзіць, хоць і бярэ каля 2-3%. Але доўга. Таму не на трэцім месцы. Вывад, дарэчы, з казіно і покеррумаў таксама амаль імгненны.

Так вывад там ужо даўно 7.5 % здаецца. Ці я нешта не ведаю..?

ps/ ды і карткі ўжо не высылаюць…

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 712
Публікацыі
10 588
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.

Найбольш ідэальны для мяне гэта КИВИ, але карыстаюся на роўні з Яндекс.Деньгамі, там і там максімальна верыфікаваныя рахункі і ўсюды маю карты, што зручна разлічвацца ў крамах.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

Вебмани я ў рэшце рэшт выбраў Лайт. Хаця да гэтага быў і кліент і г.д. Імха, ён зручней і можна рабіць аперацыі з любога месца. Для бяспекі юзаю e-num да яго.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 712
Публікацыі
10 588
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
AydarKaribullin, 27 жніўня 2017 г.
Вэбмані я ўсё ж урэшце выбраў Лайт. Хаця да гэтага быў і кліент і гэтак далей. Імхо ён зручней і можна здзяйсняць аперацыі з любой кропкі. Для бяспекі юзаю e-num да яго.

Ну хутчэй за ўсё там, адкуль ты, цяпер толькі юзаць можна Вэбмані і Скрілл. Магу, канечне, памыляцца!

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
GoldKing, 27 жніўня 2017 г.
Ну хутчэй за ўсё там, адкуль ты, зараз толькі юзаць можна Вебмани і Скрилл. Магу, канечне, памыляцца!

А што мне перашкаджае юзаць ківі? Тым больш у мяне ёсць і какляцкі нумар, і расійскі.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 712
Публікацыі
10 588
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
А што мне мешае юзаць ківі ? Тем паче у мяне ёсць і какляцкі нумар і расійскі.

А для максімальнай верыфікацыі ў Вас з’явіліся пункты? Калі так, то можна і КІВІ юзаць, толькі вось як грошы здымаць. Атрымаецца, што толькі карту заказваць і прымаюць ці ў Вас ВІЗУ? Ці толькі зараз у Вас спецыяльныя пункты па абналу, тыпу як раней абменнікі?

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
GoldKing, 27 жніўня 2017 г.
А для максімальнай верифікацыі ў вас з’явіліся пункты? Калі так, то можна і КІВІ юзаць, толькі вось як грошы здымаць. Выходзіць, што толькі карту заказваць і прымаюць у вас ВІЗУ? Ці толькі цяпер у вас спецыяльныя пункты па абнале, тыпу як раней абменнікі?

Верификацией не замарачваўся. Пакуль. А пункты так. былі, ёсць і будуць. І да вайны былі. 5% абнал, папаўненне звычайна альбо нуль альбо 1-2%

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

Дарэчы, так. Ёсць тэрміналы для папаўнення Ківі той жа. Але там шалёны адсотак.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
675
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Вэбмані я ўсё ж у выніку выбраў Лайт. Хаця да гэтага быў і кліент і г.д. Імха, ён зручнейшы і можна здзяйсняць аперацыі з любога месца. Для бяспекі юзаю e-num да яго.

Яшчэ плюс ад e-num, што не трэба плаціць за смс, усе аперацыі бясплатныя. Цяпер не ведаю, колькі там трэба плаціць, а вось калі я адмовіўся, то трэба было заплаціць 5 цэнтаў.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
torba, 27 жніўня 2017 г.
Яшчэ плюс ад енум, што не трэба плаціць за смс, усе аперацыі бясплатныя. Цяпер не ведаю, колькі там трэба плаціць, а вось калі я адмовіўся, даводзілася заплаціць 5 цэнтаў.

Та столькі ж. А енум сапраўды карысная замануха. І бяспечная.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
675
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Та ж столькі ж. А энум сапраўды карысная замануха. І бяспечная.

Галоўны мінус, калі ўсталяваў у якасці пацверджання энум і няма інтэрнэту, то трэба толькі перастаўляць варыянт пацверджання. Хацелася б, каб яны дапрацавалі варыянт па альтэрнатыўным пацверджанні.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Дарэчы так. Ёсьць тэрміналы для папаўнення ківі таго ж. Але там вар’яцкі працэнт.

Ааа, вось што. У вас тэрміналаў ад ківі няма. Я яшчэ падумаў чаму гэта раптам старпёрскія вэбмані больш падабаюцца чым ківі…) 

Не, вэбмані норм плацежка, але ў мяне нейкі негатыў з задрачваннем кіпераў, шніпераў, іншай непатрэбнай метушні.

Ківі + іх пластyk, і ўсё, больш нічога не трэба, ну яшчэ яндэкс грошы на запас.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
17
Публікацыі
524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
1 кас 2017 г.

трэба зрабіць спецыяльны раздзел “ДЛЯ ЧАЙНІКАЎ” і там пілаваць падобныя тэмы: як, куды, навошта, чаму. пажадана, каб было максімальна даходліва, ну каб зусім як для дебіла (як я).

покер, стаўкі, казіно. як зарэгістравацца ў казіно, як зрабіць дэпазіт, як і куды вывесці грошы, што такое VPN і як яго юзаць, як пакакаць і не вымазаць трусікі і г.д. і г.п.

для чалавека, які ўвогуле не ў тэме – гэта вельмі карысная інфа. альбо самому нейдзе нешта шукаць і выпытваць, альбо зайшоў на LCB і усё даведаўся)

можна розныя відэа навучальныя з YouTube туды засовваць, тыпу гэтага

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
96
Публікацыі
1 010
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

Ужо каля 5 гадоў карыстаюся Вэбмані. З мінусаў – нямаленькая камісія за пацверджанне транзакцыі па тэлефоне, каб выводзіць грошы трэба купіць атэстат. А так ўвогуле плацежка нядрэнная, усе транзакцыі праходзяць імгненна.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
korshac, 27 жніўня 2017 г.
Выкарыстоўваю WebMoney ужо каля 5 гадоў. З недахопаў – нядрэнная камісія за пацверджанне транзакцыі па тэлефоне, каб вывесці грошы трэба купіць атэстат. А так увогуле плацежная сістэма нядрэнная, усе транзакцыі праходзяць імгненна.

Не зразумеў пра куплю атэстата. Нічога купляць не трэба. На колькі ведаю, фармальнага цалкам дастаткова для выводу на карту. А ён бясплатны. Трэба толькі дакументы загрузіць і скан карты.

А пра камісію за смс нібыта ўжо апісаў. Енум і ўперад. Таксама бясплатна.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
96
Публікацыі
1 010
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Не зразумеў пра куплю атэстата. Нічога купляць не трэба. Наколькі ведаю, фармальнага цалкам дастаткова для вываду на карту. І ён бясплатны. Трэба толькі дакументы загрузіць і скан карты. А пра камісію за смс быццам ужо апісаў. Енум і ўперад. Тожа бясплатна.

Для беларусаў толькі забыў удакладніць) У мэтах барацьбы з незаконным абаротам наркотыкаў 🙂

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Толькі забыў удакладніць для беларусаў) У мэтах барацьбы з наркагандлем 🙂

А. Ну тады зразумела. Не ведаў такіх нюансаў. Расія і Украіна такіх праблем не маюць.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
675
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Ужо каля 5 гадоў карыстаюся WebMoney. З мінусаў – нядрэнная камісія за пацверджанне транзакцыі па тэлефоне, каб выводзіць грошы трэба купіць атэстат. А так у цэлым платэжка нядрэнная, усе транзакцыі праходзяць імгненна.

Не зусім разумею, навошта ў прынцыпе плаціць за атэстат? Калі можна проста загрузіць докі і гэтага ўжо будзе дастаткова, каб можна было вывесці.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
torba, 28 жніўня 2017 г.
Не зусім разумею, навошта ў прынцыпе плаціць щза атэстат? Калі можна проста загрузіць докі і гэтага ўжо буде  достаточно, што можна вывести.

Чытай вышэй. Ён з Беларусi. А там такія правілы дзейнічаюць. Тыпа патрэбны хаця б пачатковы атэстат. Калі не перс.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
675
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
AydarKaribullin, 28 жніўня 2017 г.
Чытай вышэй. Ён з Беларусі. А там такія правілы дзейнічаюць. Тыпа патрэбны прынамсі пачатковы атэстат. Калі не перс.

Ну можа там хоць персы стаяць значна танней. А то я прыкідваў, што мне прыйдзецца патраціць 25 долараў, усё ж такі вялікая сума. Хоць бачыў у іншых краінах СНД сумы і па 5 долараў.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
torba, 28 жніўня 2017 г.
Ну можа там хоць персы стаяць значна танней. А то я прыкідваў, што мне трэба будзе патраціць 25 долараў, як-ніяк гэта вялікая сума. Хаця бачыў у іншых краінах СНД сумы і па 5 долараў.

У нас ва Украіне таксама ад 20 баксаў. Дзе па 5 баксаў ёсць – я хз.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
52
Публікацыі
568
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
9 чэр 2017 г.
Наколькі я ведаю, фармальнага цалкам дастаткова для вываду на карту. І ён бясплатны. Трэба толькі загрузіць докі і скан карты.

А ці абавязкова загружаць скан карты? Я на сбербанкаўскую Visa Classic вывожу, прыходзяць адразу і ніякага скана.🙂

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
675
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
weterr, 13 снежня 2017 г.
А ці абавязкова загружаць скан карты? Я на сбербанкаўскую Visa Classic вывожу, прыходзяць адразу і ніякага скана.🙂

Я ў свой час нічога не сканаваў, хаця карыстаюся больш за 7 гадоў ужо, можа раней было ўсё прасцей, вось і ў вас так. Даўно прывязалі карту, і па гэтым вывадзе без праблем.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
52
Публікацыі
568
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
9 чэр 2017 г.
torba, 13 снежня 2017 г.
Я ў свой час нічога не сканаваў, хоць карыстаюся ўжо больш за 7 год, можа раней было лягчэй, вось і ў Вас так жа. Даўно прымацавалі карту, і па гэтым вывадзе без праблем.

Так, у Вэбмані можна, не прымацоўваючы, выводзіць на Visa або Mastercard, уверсе ўкладка – фізічным асобам – вывесці – на банкаўскую карту.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...