Адэкватныя бонусы ў казіно (адыгрыш. вэрыфікацыя. вывад)
Тэорыі азарту. Практыка гульні
|
25 лістапада 2019 г.
ад
Roull
|
13 Адказаў
|
2,121 Прагляд
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Паколькі кожны дзень з’яўляюцца новыя казіно і амаль у ўсіх ёсць бон на першы дэпазіт або іншыя бонусы. АЛЕ! у 101% гэта надуўніцтва.
Адэкватныя боны; каму якія боны падабаюцца???
Я зараз на Пін Ап падсёў. Там вельмі часта падкідваюць бонусы за невялікі деп, а паколькі я люблю паставіць стаўку, то деп для мяне не ў напружвае, усё роўна б у іншым месцы паставіў. Таму проста раблю деп пад фрыспіны, ставлю стаўку і кручу фрыспіны. Нярэдка і адмыць атрымліваецца. Нядаўна 2 раза запар вывёў з гэтых фрыспінаў.
І як там з вывадамі? Докі патрабуюць, ці доўга выводзяць? І што за фры спіны? На якія сумы і колькі макс вывад?
У Пин-ап вывад імгненны, для верифікацыі дасылаў селфі з пашпортам. Фрыспіны даюць за дэпазіт 250-500 рублёў. Макс. вывад – х10 ад сумы, выйгранай у фрыспінах.
Падкажы, можа, яшчэ ёсць падобныя канторы, дзе можна дэпнуць для ставак, а потым атрымаць фры-спіны ў казіно. А то я таксама не супраць па дробязі паставіць.
У Риобете, калі ласка, 1-2 разы на тыдзень фрышкі за 500р дэп, таксама можаш на стаўкі паставіць і фрышкі адкруціць
Ды чагосьці больш не сустракаў такіх. Можа хто падкажа.
Я гляджу, зараз многія даюць дзён па дзесяць фры-спінаў за першы дэпазіт. Па-мойму, гэта адны з самых выгадных бонусаў. Праўда, у правілы не ўнікаў.
Ааааа пинап, той што на 21к мяне кінуў што ле)))
што то. не ўто рэчышча пайшла тэма.
Я кажу пра казіно, у якія дэпнуў 1000-2000р. узяў бон 50-200%. і робіш што хочаш. і вывад без замарочак
Напрыклад;
1)Флинт дэп 2000р. бон 100%. на вывад 50000р. Стаўкі любыя (без абмежаванняў па суме). у любыя гульні( гульні не абмяжоўваюць). верифікацыя ;сэлфі . вывад 24ч. (ёсць затрымкі). другі дэп 2000р +50% вывад 50тр.
2) Mr.bit дэп 2000 -5000р +125% вывад каля 180тр. Стаўкі без абмежаванняў. верифікацыя(скрын пашпарта) пару гадзін. вывад хуткі
3)Эверум дэп 5000р. +100%/ вывад 25000тр стаўкі абмяжоўваюць мак 350руб. АЛЕ! верифікацыя 5хвілін скрын пашпарта. вывад пару гадзін.
4) Laveslotsх. стаўкі без абмежаванняў . выводзяць без верифікацыі.
5) Чемпион. стаўкі без абмежавання. верифікацыя 24ч .скан пашпарта . вывад хуткі.
6) Риобет фрыспіны вывад без абмежаванняў. і стаўкі без абмежаванняў і ў любыя гульні
напрыклад можна дадаць Победу т.к плаціць пачалі. стаўкі без абмежавання. вывад хуткі (калі грошы ёсць))))
калі б Slotbet плаціў то і яго можна. але казіно не плаціць(ў ЧС яго). хоць мне вывелі 25000тр
вось куды пабег з бетвінера…….
так, ёсць такія
бонус бярэш або для ставак, або для казіно, а наяўныя ідзеш адпаведна куды хочаш
🔗🔗🔗
🔗
Адэкватнасці ў бездэпах, баюся, зусім няма…