БК BetWinner: агляд букмекерскай канторы
Агляды анлайн букмекераў
|
13 лютага 2019 г.
ад
VyacheslavLenin
|
80 Адказаў
|
10,013 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прадстаўляем вам букмекера BetWinner, які знаходзіцца ў кіраванні кампаніі Marikit Holdings Ltd і мае ліцэнзію Кюрасаа.
Гэтая букмекерская кантора працуе з 2007 года і карыстаецца вялікай папулярнасцю, бо рахунак можна адкрыць болей чым у сотні валют, а таксама сайт даступны на больш чым 51 мове.
Кантора прапануе найшырэйшы выбар розных спосабаў унясення і вываду вашых сродкаў. Кругласуткавая падтрымка заўсёды адкажа на любыя вашы пытанні імгненна.
Функцыянал сайта прыгодзіцца самым азартным гульцам, ад асноўных відаў, такіх як стаўкі на спорт і кіберспорт, да покера, гульняў у казіно, Live-казіно і нават Бінга.
Таксама ёсць праграмы для смартфонаў для тых, хто любіць заўсёды быць у гульні.
Букмекерская кампанія прапануе штодзень больш за 1500 падзей па спорце і кібер-спорце, тут вы знойдзеце павышаныя каэфіцыенты на самыя папулярныя падзеі, а таксама ўбачыце падзеі, якіх няма ў іншых букмекероў.
Акрамя гэтага прапануюцца дадатковыя рынкі на канкрэтныя падзеі, такія як: еўрапейскі гандыкап, дакладны лік, ход гульні, больш/менш, якая каманда заб’е першы гол.
Раздзел «Live»-ставак BetWinner, у прынцыпе як і асноўная лінія, прапануе велізарны выбар спартыўных падзей. Падзеі вельмі зручна размеркаваны па кожным відзе спорту. Многія з іх даступныя ў «Live»-раздзеле, матчы могуць мець даволі годную роспіс, якая складаецца звычайна з некалькіх соцень разнастайных рынкаў. Гэты раздзел букмекера BetWinner абсталяваны плеерам з інфармацыйнай графікай, дзе можна бачыць схематичны напрамак атак сапернікаў і небяспечныя моманты ў рэальным часе, што дапамагае гульцам пры прыняцці правільных рашэнняў па пэўнай падзеі нават без прагляду відэа.
BetWinner прапануе сваім карыстальнікам велізарны выбар разнастайных акцый:
100%-Ы БОНУС НА ПЕРШЫ ДЭПОЗІТ!
Усе ўмовы вы можаце знайсці на сайце букмекера.
ДЗЕНЬ НАРАДЖЭННЯ З BETWINNER!
Кампанія BETWINNER віншуе сваіх актыўных карыстальнікаў з Днём Нараджэння і дорыць промакод на бясплатную стаўку.
БОНУСНЫЯ ГУЛЬНІ!
Шэсць відаў розных латарэй, якія парадуюць вас за актыўнасць. Знайсці можна на ўкладцы Прома – Бонусныя Гульні!
Штодзённы Джэкпот!
Кампанія BETWINNER штодзённа разыгрывае Джэкпот! Рабіце стаўкі, што адпавядаюць пэўным умовам, і станьце шчасліўчыкам дня.
Вітрына промакодаў!
Тут вы можаце за рэальныя грошы купіць разнастайныя промакоды на любы густ.
Каляндар кібэр-бонусаў!
Для аматараў ставак на кібер-спорт BetWinner прапануе штодзённы каляндар, дзе вы зможаце атрымліваць розныя бонусы ў выглядзе cashback-бонуса.
Таксама вы можаце прыняць удзел у розных штодзённых акцыйных прапановах як Шчасліўчык Дня і выйграваць 500 промабалаў кожны дзень!
Перайсці і зарэгістравацца
копія 1х бэта?
Платформа тая ж. але ёсць адрозненні
Першы раз рэгіўся ў адзін клік, проста старонка завісла
Зарэгістраваўся па нумары – 5 гадзін, смс няма.
Вывад?)
трэба тыкнуць у чат яны ўсё зробяць
Калі праблемы з рэгай па тэлефоне то чат дапаможа
Вось спецыяльна зараз паспрабую зарэгістравацца па тэлефоне і праверыць ёсць ці праблемы.
Насамрэч SMS не прыходзіць! Мне здаецца ў такім выпадку лепш за ўсё праходзіць рэгістрацыю па пошце.
Давай, але я думаю, што праблемы хутчэй за ўсё бываюць на баку аператара
Не ў аператары справа! Тут, відаць, у іх тэхнічна не адладжана. Калі ўжо ў двух чалавек не прыходзіць СМС, то тут варта задумацца.
Не прыходзіць смс? Стукні ім у чат
Я нікуды не спяшаюся, крыху пазней прыйдзе. Проста факт застаецца фактам і, як сказаў, што ў такім выпадку, калі адразу хочаш пачаць стаўкі ставіць, то лепш праходзіць рэгу па пошце.
Дарэчы, магчыма ў іх там у ручным рэжыме? Бо толькі што прыйшла СМС, прайшло роўна 10 хвілін.
Ну мб але я нікому не пісаў)
А што я павінен быў? 🤠 Рэгістрацыйныя дадзеныя прыйшлі ад таго ж сэрвісу, што і ў 1х-бет! То бок аб’яднаныя, цяпер незразумела як я іх буду адрозніваць. Таму што не напісана ні кантора, нічога, проста лагін і пароль.
прадстаўнік будзе ? хтосьці абяцаў конкурсы па прагнозах на спорт
Мабыць, не з-за гэтага бк конкурсы, а па-іншаму.
Конкурс будзе дакладна паглядзім дзе і калі можа зраблю фрыролы на рэгулярнай аснове
Мяне цікавіць, ці тут хуткі вывад, ці патрэбныя для вываду докі і г.д.
Такія канторы мне падабаюцца, але каб не трапіць на падводныя камяні
Вывад на працягу 5 хвілін праверыў задэпнуў стаўка зайшла вывеў
Што да дакументаў.. могуць папрасіць
Рашыў зрабіць першы дэп, каб атрымаць бонус
і што я бачу )))
Ды ж вельмі дзіўна) Я б ніколі не падумаў, што нават бонусы на спорт не даюць снг-шкам.
Учора hooh дэпіў усё атрымаў
Дэпнуў учора, усё запоўніў, выбраў бонус на казіно, усё аплаціў, бонуса няма, я ім тэлефаную, яны кажуць, што я прыбіраў галачку ў асабістым кабінеце не атрымліваць бонусы, я ўключыў яе, потым яна залічыла бонус, але не ў казіно, а на спорт з вэйджарам х5, тэлефанаваць і зноў быць 35-ым у чарзе я не стаў. скарыстаў яго, падвяла адна падзея)))) Сам я з Расіі
што-то падазрона, бк, пра якую ніхто толкам нічога не ведае, і падтрымка – чарга як у 1хбет
у інтэрнэце почытаў пра іх водгукі, усе пішуць, што гэта дачка 1хбет, чарга ў гэтым яшчэ больш мяне пераканала
ну, да ладна, потым як-небудзь вазьму гэты бонус
ты соко дэпнуць то хацеў?
Бяры смела, бонус даступны