Абнаўленне Латеста. Абмеркаванне
Прапановы па паляпшэнні
|
11 ліпеня 2017 г.
ад
IvanPronin
|
581 Адказ
|
54,682 Прагляду
|
19 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Паспрабуй напісаць пароль і лагін у нататніку (там усё будзе бачна )
і потым скапіраваць яго і ўставіць, я так усім раю і большасці дапамагае.
У мяне аўтазапаўненне ўкл, само па сабе не пускае з 1-га разу ,не толькі на гэты форум,а з кампутара ўсё ок
Тэж бывае раз у месяц праблема з уваходам, але праз 5 хвілін усё наладжваецца… Згодны, праз блокнот усё будзе ясна і зразумела. Скапіраваў, уставіў і… І ўсё будзе “па-красоте” 😃
Запісвай пароль у блакнот, і ўсё пры ўваходзе капіюй і ўстаўляй😏 Дзела ж😜 У мяне ўсе паролі ад усяго запісаныя ў блакнотах🙂
Рабі так, як параілі вышэй. А мяне заўсёды пускае з любога месца, нават па-грузінску пішу. Пры ўваходзе галоўны адмін заўсёды вітае словамі: Вах якія людзі, дабра запрашаем :).
Рэбята, пакуль не мусольце пытанне, калі ласка. Цяпер ужо пачаўся глабальны апдэйт аглядальніка. Перыядычна будуць з’яўляцца цягам бліжэйшага тыдня-двух нейкія дробныя багі.
а ў мяне адзін логін і адзін пароль .логін усе ведаюць а пароль толькі я…..
аддам завяшчанне толькі пасля сваёй смерці))))))))
Мы ўжо даўно чакаем) Давай ужо пераапранься, паглядзім на новыя творы 🙃 Спадзяюся, будзе так жа прыгожа, як і з форумам.
Логін адноўлены. Зараз рашаем пытанне з тармазамі. Пасля ўчарашняга DDoS-а што-т вельмі моцна ўпала прадукцыйнасць…
З хуткасцю вываду старонак таксама, здаецца, разабраліся.
Далей праз некалькі гадзін будзем на некаторы час зачыняць агляднік для поўнага абнаўлення ўнутранай структуры.
Як многія ўжо паспелі заўважыць, нарэшце была цалкам абноўлена аглядная частка сайта.
Перароблена ўнутраная начынка ўсяго кантэнту: раздзелы і дадзеныя – усё атрымала новую зручную і гнуткую структуру і прадстаўленне.
Гэта было жудасна доўга, вельмі нялёгка, але мы гэта зрабілі. Працэс заняў больш за паўгода – на выхадзе маем дзесяткі тысяч радкоў новага коду.
Вядома, гэта не канец і Латест знаходзіцца і будзе знаходзіцца ў працэсе пастаянных дапрацовак і ўдасканаленняў. Лічу, што любы актыўны праект толькі ў такім рытме і можа жыць…
Што было зроблена – тут нават пісаць няма сэнсу, бо насамрэч вельмі шмат усяго – проста пераходзьце і спрабуйце, правярайце. Новы дызайн, шаблоны, прадстаўленне і падача інфармацыі; структураванне; фільтры, пошук, сістэмы параўнання, рэйтынгі і многае многае іншае. Проста тэстуйце!
Спадзяюся, што версія 2.0 стала лепшай, зручнейшай і функцыянальнейшай!
Усім поспехаў!
Вярнулі нарахаванні пойнтаў у адпаведнасці з групамі карыстальнікаў. Гэта было адключана яшчэ да абнаўлення форума ў тым годзе.
Падрабязнасці вось тут у шапцы:
🔗
Цяпер у кожнай групы карыстальнікаў ёсць свой множнік пры нарахаваннях за розныя віды актыўнасці.
Таксама кожная група мае абмежаваную колькасць балаў рэпутацыі, якія могуць быць выставлены на працягу сутак.
Аналягічныя множнікі дзейнічаюць і для налічэнняў поінтаў пры выставленні рэпутацыі.
Вялікі дзякуй!!!☺
Усе нарахаванні па размешчанаму кантэнту, як і раней, цалкам залежаць ад аб’ёму гэтага кантэнту. Напрыклад, пасты памерам менш за 50 знакаў (розныя тэгі і цытаты выключаюцца з аб’ёму) на нарахаванне поінтаў не падлягаюць..
А калі ў тэме бездэпазітных кодаў? Там жа звычайна назва казіно і колькасць спінаў і на 50 сімвалаў не пацягне, а паведамленні звышкарысныя.
згодзен – трэба абдумаць.
Лайк ад адміністрацыі цяпер прыносіць у 3 разы больш поінтаў))
Усё проста, трэба прапанаваць пэўны шаблон, які неабходна запоўніць і ўсіх, хто выкладваюць код, прымусіць яго запоўніць.
напрыклад:
Назва казіно і url:
Код:
Умовы для атрымання:
Водгук ад размясціўшага код:
у выніку падберыць так, каб было больш за 50 сімвалаў у пустым шаблоне.
P.s.
Гэта нават будзе карысна для ўсіх, бо хаця б пастаянная сьмеццезборка, якую ствараюць некаторыя, ператворыцца ў парадак.
дастаўна ўжо, што некаторыя тупа капіруюць тэкст з цёмнага сайта і нават не выдаляюць фарматаванне, у выніку на нашым форуме белы тэкст на белым фоне і нават без спасылак на казіно
Увогуле згодзен .. нават вельмі.
У шапцы бездепавай стужкі якраз і ёсць умова пра размяшчэньне бонусаў у нейкім больш-менш прывабным фарматаванні. З улікам гэтага якраз і будзе мінімальная даўжыня паведамленьня. Той, хто зробіць акуратна, атрымае нарахаваньне, той, каму лянота – застанецца бяз яго. Усё правільна.
Карысная тэма – не пярэчу, але трэба яшчэ чытабельна падаць інфармацыю. Таму пытаньне з бездепамі апускаем – ён фактычна ўжо ў прыходным выглядзе вырашаны.
@masplay бонус 😏
Яшчэ такі момант ёсць. Калі напісаць кароткае паведамленне, за яго не налічваецца, а калі яго дапоўніць і становіцца звыш 50-ці сімвалаў, то налічэнне поінтаў усё роўна не адбываецца. Гэта так і задумвалася ці баг?
ну так, ты яшчэ скажы што калі напісаць
ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
бббббббббббббббббббббббббббббббббББББББББББББББ ББББББББББББББААААААААААААА ААААААААААААААААААААА
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Аааааааааааааааааааааааааа ГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГ ГГГ КККККККККККККККККККККК ААААААААААААААААААААААА
то за такое паведамленне дадуць поінты, а потым узяць і тупа выпраўляць яго на паведамленне
Прывітанне. як справы? або Ды я таксама так думаю.
То не дадуць.
А наогул я хызы.
Я не ведаю, ці можна рэдагаваць свае вельмі старыя паведамленні, але калі можна, гэтую сістэму можна было б ізі аб’юзіць, напрыклад узяць свае старыя паведамленні за год, пісаць у кожным якую-небудзь белеберду, а потым выдаляць і абнаўляць (пры гэтым белеберду захоўваць, а потым змяняць на першапачатковае паведамленне) – такім чынам і аб’юзіць можна было б. А каму гэта трэба? Таму мне здаецца, так і пабудавана, што пры дапоўненні нічога не налічваецца.
Ды наўрад ці гэта ўвогуле яксьці абмяркоўвалася і будавалася. Працуе як працуе, апублікаваў паведамленне – падыходзіць па параметрах – зайшлі паінты.
І гэта ўвогуле лол🙂, не лянота рэдагаваць паведамленне шоб 5 сантымаў зарабіць🙂
Не бачу нічога сорамнага, каб за нейкае карыснае паведамленне атрымаць некалькі капеек, няхай нават не ўлічыўшы спачатку памер – падкарэктаваўшы яго без флуду. Я пасты ніколі не набіваў, пісаў пераважна па тэме.
Нельга. Вось вышэй маё за 16-га красавіка ўжо без кнопкі змяніць. Больш за тое, усё правяраецца і напэўна занадта хітрамудрым рахунак могуць абнуліць.
Так я і не казаў пра што-небудзь сорамнае. Проста ну аказалася кароткім, ну і хрен з ім, наступнае напішаш.