Абнаўленне Латеста. Абмеркаванне

Прапановы па паляпшэнні | 11 ліпеня 2017 г. ад | 581 Адказ | 54,682 Прагляду | 19 Рэакцый
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
181
Публікацыі
3 250
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.

Паспрабуй напісаць пароль і лагін у нататніку (там усё будзе бачна )

і потым скапіраваць яго і ўставіць, я так усім раю і большасці дапамагае.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
45
Публікацыі
296
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14 ліп 2017 г.
masplay, 20 лютага 2018 г.
Паспрабуй напісаць пароль і лагін у нататнік (там усё будзе відаць ) і потым скапіяваць яго і ўставіць, я так усім раю і большасці дапамагае.

У мяне аўтазапаўненне ўкл, само па сабе не пускае  з 1-га разу ,не толькі на гэты форум,а з кампутара ўсё ок

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 376
Публікацыі
32 128
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Тэж бывае раз у месяц праблема з уваходам, але праз 5 хвілін усё наладжваецца… Згодны, праз блокнот усё будзе ясна і зразумела. Скапіраваў, уставіў і… І ўсё будзе “па-красоте” 😃

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
357
Публікацыі
3 847
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
21 вер 2015 г.
MilenaWow, 20 лютага 2018 г.
Запісала пароль

Запісвай пароль у блакнот, і ўсё пры ўваходзе капіюй і ўстаўляй😏 Дзела ж😜 У мяне ўсе паролі ад усяго запісаныя ў блакнотах🙂

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.

Рабі так, як параілі  вышэй.  А мяне заўсёды пускае з любога месца, нават па-грузінску пішу.  Пры ўваходзе  галоўны адмін заўсёды вітае словамі: Вах якія людзі, дабра запрашаем :). 

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 659
Публікацыі
5 722
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.

Рэбята, пакуль не мусольце пытанне, калі ласка. Цяпер ужо пачаўся глабальны апдэйт аглядальніка. Перыядычна будуць з’яўляцца цягам бліжэйшага тыдня-двух нейкія дробныя багі.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
MilenaWow, 20 лютага 2018 г.
                Кожны раз, захожу на форум і мне выдаецца, што пароль не адпавядае ніку. Я сёння намучылася. Запісала пароль, праверыла клавіятуру так як у мяне трохмоўная, не друкую ці я па-армянску. І ўсё роўна адно і тое ж. Што я не так раблю? Магчыма, пры ўводзе пароля можна было б зрабіць [...]

а ў мяне адзін логін і адзін пароль .логін усе ведаюць а пароль  толькі я…..

аддам  завяшчанне толькі пасля сваёй смерці))))))))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 718
Публікацыі
10 626
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
IvanPronin, 21 лютага 2018 г.
Зараз ужо пачаўся глабальны апдэйт аглядніка.

Мы ўжо даўно чакаем) Давай ужо пераапранься, паглядзім на новыя творы 🙃 Спадзяюся, будзе так жа прыгожа, як і з форумам.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 659
Публікацыі
5 722
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.

Логін адноўлены. Зараз рашаем пытанне з тармазамі. Пасля ўчарашняга DDoS-а што-т вельмі моцна ўпала прадукцыйнасць…

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 659
Публікацыі
5 722
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.

З хуткасцю вываду старонак таксама, здаецца, разабраліся.

Далей праз некалькі гадзін будзем на некаторы час зачыняць агляднік для поўнага абнаўлення ўнутранай структуры.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 659
Публікацыі
5 722
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.

Як многія ўжо паспелі заўважыць, нарэшце была цалкам абноўлена аглядная частка сайта.

Перароблена ўнутраная начынка ўсяго кантэнту: раздзелы і дадзеныя – усё атрымала новую зручную і гнуткую структуру і прадстаўленне.

Гэта было жудасна доўга, вельмі нялёгка, але мы гэта зрабілі. Працэс заняў больш за паўгода – на выхадзе маем дзесяткі тысяч радкоў новага коду.

Вядома, гэта не канец і Латест знаходзіцца і будзе знаходзіцца ў працэсе пастаянных дапрацовак і ўдасканаленняў. Лічу, што любы актыўны праект толькі ў такім рытме і можа жыць…

Што было зроблена – тут нават пісаць няма сэнсу, бо насамрэч вельмі шмат усяго – проста пераходзьце і спрабуйце, правярайце. Новы дызайн, шаблоны, прадстаўленне і падача інфармацыі; структураванне; фільтры, пошук, сістэмы параўнання, рэйтынгі і многае многае іншае. Проста тэстуйце!

Спадзяюся, што версія 2.0 стала лепшай, зручнейшай і функцыянальнейшай!

Усім поспехаў!

+13
0
+13  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 659
Публікацыі
5 722
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.

Вярнулі нарахаванні пойнтаў у адпаведнасці з групамі карыстальнікаў. Гэта было адключана яшчэ да абнаўлення форума ў тым годзе.

Падрабязнасці вось тут у шапцы:

🔗

Цяпер у кожнай групы карыстальнікаў ёсць свой множнік пры нарахаваннях за розныя віды актыўнасці.

Таксама кожная група мае абмежаваную колькасць балаў рэпутацыі, якія могуць быць выставлены на працягу сутак.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 659
Публікацыі
5 722
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.

Аналягічныя множнікі дзейнічаюць і для налічэнняў поінтаў пры выставленні рэпутацыі.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
357
Публікацыі
3 847
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
21 вер 2015 г.
IvanPronin, 16 красавіка 2018 г.
Гэта было страшна доўга, вельмі няпроста, але мы гэта зрабілі.

Вялікі дзякуй!!!

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 659
Публікацыі
5 722
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.

Усе нарахаванні па размешчанаму кантэнту, як і раней, цалкам залежаць ад аб’ёму гэтага кантэнту. Напрыклад, пасты памерам менш за 50 знакаў (розныя тэгі і цытаты выключаюцца з аб’ёму) на нарахаванне поінтаў не падлягаюць..

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
50 сімвалаў (усілякія тэгі і цытацыі выключаюцца з аб’ёму) на налічэнне поінтаў не падлягаюць..

А калі ў тэме бездэпазітных кодаў? Там жа звычайна назва казіно і колькасць спінаў і на 50 сімвалаў не пацягне, а паведамленні звышкарысныя.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 659
Публікацыі
5 722
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.
Retyi, 16 красавіка 2018 г.
А калі ў тэме пра бездепазітныя коды? Там жа звычайна назва казіно і колькасць спінаў і на 50 сімвалаў не цягне, а паведамленні звышкарысныя.

згодзен – трэба абдумаць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 659
Публікацыі
5 722
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.

Лайк ад адміністрацыі цяпер прыносіць у 3 разы больш поінтаў))

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
181
Публікацыі
3 250
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
Retyi, 16 красавіка 2018 г.
А калі ў тэме бездэпазітных кодаў? Там жа звычайна назва казіно і колькасць спінаў і на 50 сімвалаў не цягне, а паведамленні звыш карысныя.

згодзен – трэба абдумаць.

Усё проста, трэба прапанаваць пэўны шаблон, які неабходна запоўніць і ўсіх, хто выкладваюць код, прымусіць яго запоўніць.

напрыклад:

Назва казіно і url:

Код:

Умовы для атрымання:

Водгук ад размясціўшага код:

у выніку падберыць так, каб было больш за 50 сімвалаў у пустым шаблоне.

P.s.

Гэта нават будзе карысна для ўсіх, бо хаця б пастаянная сьмеццезборка, якую ствараюць некаторыя, ператворыцца ў парадак.

дастаўна ўжо, што некаторыя тупа капіруюць тэкст з цёмнага сайта і нават не выдаляюць фарматаванне, у выніку на нашым форуме белы тэкст на белым фоне і нават без спасылак на казіно

+8
0
+8  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 659
Публікацыі
5 722
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.
masplay, 17 красавіка 2018 г.
    Усё проста, трэба прапанаваць пэўны шаблон, які неабходна запоўніць, і ўсіх, хто выкладвае код, прымусіць яго запоўніць. напрыклад: Назва казіно і url: Код: Умовы для атрыманьня: Водгук ад размясціўшага код:   у выніку падабраць так, каб было больш за 50 сымбаляў [...]

Увогуле згодзен .. нават вельмі.

У шапцы бездепавай стужкі якраз і ёсць умова пра размяшчэньне бонусаў у нейкім больш-менш прывабным фарматаванні. З улікам гэтага якраз і будзе мінімальная даўжыня паведамленьня. Той, хто зробіць акуратна, атрымае нарахаваньне, той, каму лянота – застанецца бяз яго. Усё правільна.

Карысная тэма – не пярэчу, але трэба яшчэ чытабельна падаць інфармацыю. Таму пытаньне з бездепамі апускаем – ён фактычна ўжо ў прыходным выглядзе вырашаны.

@masplay бонус 😏

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
пасты памерам менш за 50 сімвалаў (розныя тэгі і цытаты выключаюцца з аб’ёму) на налічэнне поінтаў не падлягаюць..

Яшчэ такі момант ёсць. Калі напісаць кароткае паведамленне, за яго не налічваецца, а калі яго дапоўніць і становіцца звыш 50-ці сімвалаў, то налічэнне поінтаў усё роўна не адбываецца. Гэта так і задумвалася ці баг?

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
Retyi, 22 красавіка 2018 г.
Яшчэ такі момант ёсць. Калі напісаць кароткае паведамленне, то за яго не налічваюць, а калі яго дапоўніць і яно становіцца звыш 50 знакаў, то налічэнне поінтаў усё роўна не адбываецца. Гэта так і задумана ці баг?

ну так, ты яшчэ скажы што калі напісаць

ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
бббббббббббббббббббббббббббббббббББББББББББББББ ББББББББББББББААААААААААААА ААААААААААААААААААААА
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Аааааааааааааааааааааааааа ГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГ ГГГ КККККККККККККККККККККК ААААААААААААААААААААААА

то за такое паведамленне дадуць поінты, а потым узяць і тупа выпраўляць яго на паведамленне

Прывітанне. як справы? або Ды я таксама так думаю.

То не дадуць.

А наогул я хызы.

Я не ведаю, ці можна рэдагаваць свае вельмі старыя паведамленні, але калі можна, гэтую сістэму можна было б ізі аб’юзіць, напрыклад узяць свае старыя паведамленні за год, пісаць у кожным якую-небудзь белеберду, а потым выдаляць і абнаўляць (пры гэтым белеберду захоўваць, а потым змяняць на першапачатковае паведамленне) – такім чынам і аб’юзіць можна было б. А каму гэта трэба? Таму мне здаецца, так і пабудавана, што пры дапоўненні нічога не налічваецца.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Feya_Line, 22 красавіка 2018 г.
Таму мне здаецца, так яно і пабудавана, што пры дадатку нічога не налічваецца.

Ды наўрад ці гэта ўвогуле яксьці абмяркоўвалася і будавалася. Працуе як працуе, апублікаваў паведамленне – падыходзіць па параметрах – зайшлі паінты.

І гэта ўвогуле лол🙂, не лянота рэдагаваць паведамленне шоб 5 сантымаў зарабіць🙂

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
ну так, ты яшчэ скажы

seregelio, 22 красавіка 2018 г.
не ляніцца рэдагаваць паведамленне, каб 5 сантима зарабіць

Не бачу нічога сорамнага, каб за нейкае карыснае паведамленне атрымаць некалькі капеек, няхай нават не ўлічыўшы спачатку памер – падкарэктаваўшы яго без флуду. Я пасты ніколі не набіваў, пісаў пераважна па тэме.

не ведаю, можна ці рэдагаваць свае вельмі старыя паведамленні

Нельга. Вось вышэй маё за 16-га красавіка ўжо без кнопкі змяніць. Больш за тое, усё правяраецца і напэўна занадта хітрамудрым рахунак могуць абнуліць.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Retyi, 22 красавіка 2018 г.
Не бачу нічога сорамнага, каб за нейкае карыснае паведамленне атрымаць некалькі капеек, няхай даже не ўлічыўшы спачатку памер і падкарэктаваўшы яго без флуда. Я пасты ніколі не набіваў, пісаў у асноўным па тэме.

Так я і не казаў пра што-небудзь сорамнае. Проста ну аказалася кароткім, ну і хрен з ім, наступнае напішаш.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...