Абнаўленне Латеста. Абмеркаванне
Прапановы па паляпшэнні
|
11 ліпеня 2017 г.
ад
IvanPronin
|
581 Адказ
|
54,671 Прагляд
|
19 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
НОМЕР 28
Тым, хто піша норм кантэнт у блог (на флуд, не перапост з раздзелаў форуму, не копіпаст хз адкуль і ад 1к сімвалаў у аб’ёме), будзе ручкамі выставляцца адпаведнае дазвол у адмін-панэлі і іх блогавыя запісы будуць кросс-постыцца ў блогавую стужку ў агляднай частцы сайта. У сваю чаргу запіс будзе трапляць у штодзённую рассылку ад Латеста і ў нашы групы ў сацсетках.
І, вуаля, вы ўжо на крок бліжэй да сваёй папулярнасці;-)
што мне трэба што б атрымаць узнагароду??? растлумачце, калі ласка???
там усё аўтаматам налічваецца ў момант аўтарызацыі на форуме.
паспрабуй выйсці і ўвайсці на форум і паглядзі ў гісторыі транзакцый магчыма ужо былі налічаныя ўзнагароды раней
а хоць не – не дадуць нічога, бо не ўсе ўмовы выкананы
На 1-ы год рэгі – 250 поінтов;
тыква ад 100;
постаў ад 50.
На 2-і год рэгі – 500 поінтов;
тыква ад 200;
постаў ад 200.
не хапае пастоў і тыкваў🙂
посты-публікацыі?? а гарбуз???
А гарбуз гэта рэпутацыя
Часцей бываць на форуме.
Усе ўзнагароды прывязаны да падзеі “аўтарызацыя карыстальніка”. Калі карыстальнік увайшоў, адбываецца праверка на адпаведнасць умовам і выдача ўзнагарод.
Усё правільна! Дзякуй за тлумачэнне.
усё правільна х2 ))
НОМЕР 29
Пры стварэнні любой тэмы ў любым раздзеле кам’юніці пасля напісання загалоўка [новай тэмы] будзе выведзены блок з 5 падобных матэрыялаў. (пасля напісання загалоўка склікваем у любым месцы курсорам з поля тайтла)
У прыватнасці вельмі карысна для бездепавага раздзела, каб не множыць дублікаты.
Вось прыклад на скрыншоце.
НОМАР 30
Адключана налічэнне поінтаў за лайкі ў флуд-раздзелах.
…гэта ўжо проста стала пераходзіць ўсе межы: тупа бамбіць ва ўсе пасты запар; нават у тыя, якім ужо 3 гады ад нараджэння, ці якія з’яўляюцца рэальным флудом і бессэнсоўнасцю…!
наступным крокам у выпадку працягванне падобнага будзе адключэнне поінтаў за лайкі “маладым” групам…
А ўзнагароды як выдаюцца – аўтаматычна ці ўручную? І як варыянт для паляпшэння, можа, варта зрабіць іх трохі большымі, каб не трэба было наводзіць курсор, але гэта толькі маё прапанаванне.
Уручную. Так што не хвалюйся. Твая “ўзнагарода” цябе знойдзе. Думаю ты і сам ведаеш якая 😁
узнагароды налічваюцца па хуку, які спрацоўвае на логін карыстальніка. Як толькі аўтарызаваўся ў сістэму, ідзе праверка і, калі патрэбна, налічэнне і выдача ўзнагароды.
Іконкі рабіць большымі па памеры не варта – будуць займаць велізарную прастору на старонцы.
Як я зразумеў, гэтае правіла пра лайкі ўжо і на блогі распаўсюджваецца? Гэта, напэўна, толькі некалькі дзён увялі.
Не, не на пару дзён 😁
Ну “прасьляпіў”, можа яшчэ ёсць якія-небудзь навіны, што яшчэ не апублікаваныя?
Паважаны адміністратар ПРОНІН вас я паважаю але перадайце , калі ласка, Фрыдогу каб паболей і часцей перыядычна для людзей форума ствараў турніры на розум, то-бок у покер !!!!! Самі вы адмовіліся сыграць дзякуй вам за статус – але палова форума ужо не смяецца калі 2 разы запар я стаў чэмпіёнам !!
так, апроч яго яшчэ ў шэрагу людзей ёсць правы на стварэнне турніраў у ХоумГеймах..
таму што я не ўмею, усяго толькі)))
гэта не статус, а ўзнагарода карыстальніку. І ўвогуле я яе не даваў – гэта быў баг з наладкай правоў доступу карыстальнікаў і красава Профит12 наляпаў кучу народу ўзнагарод. Шча выдалю ўсе левые выставлены.
Хачу прапанаваць яшчэ адключыць або паменшыць нарахаванне поінтаў у тэме Паролі на фрыролы. Раскладзу па палічках, чаму я так лічу
1. У шапцы ўсё пазначана, але некаторыя асобы тупа гэта ўсё ігнаруюць
Турніры(паролі), якія забаронена дадаваць!
Турніры, дзе адсутнічае пароль
* Выключэннем могуць быць тыя турніры, якія праводзяцца адзінкава, напрыклад, у гонар якога-небудзь свята ці падзеі;
Турніры, якія праводзяцца рэгулярна, нягледзячы на наяўнасць пароля;
* Выключэннем могуць быць тыя турніры, якія праводзяцца не часцей, чым адзін раз на тыдзень;
Турніры, інфармацыя пра якія ўжо маецца;
2. Ну тупа ідзе аб’юз сістэмы і гэта відавочна. Прыклад: тэма вісіць у топе, а значыць яе ўсе бачаць. Можна было б проста адрэдагаваць паведамленне і дадаць пароль. Але бамбяць кожныя 5- 10 -15 мін новы пароль і адпаведна +3 сабе на баланс.
3. Большасць гульцоў гуляе ў такіх румах як PokerStars, 888poker – з гэтым не паспрачаешся. Але постіць такія румы як Intertops, AmericasCardroom, Coral Poker, StanJames і г.д., пра якія мала хто нават чуў, не бачу сэнсу.
Іван, гэта, канешне, на ваш выбар і рашэнне. Я толькі прапанаваў
З павагай, DOMINION
Ды нууууу. Паролі-то навошта чапаць? Людзі хоць не ляняцца, выкладаюць. Які там можа быць аб’юз на паролях, нават не ведаю, 3-5 пастоў у дзень у тэме.
Зноў пачынаецца гэта манія пераследу з абузам поінтаў, ды хто іх майніць – і так бачна… часам у добрым настроі магу ўвесь дзень на форуме
пісаць усім падрад і ў выніку, калі пачынаюць абвінавачваць, што я ўсё раблю дзеля поінтаў, дык нават няма ўжо жадання.
так у мяне сталася на суседнім форуме: калі напісаў 3 падрад паведамленні, то ўсе – ворагі народу, майню крэдыты і г.д.
БЕСІЦЬ УЖО гэтая сітуацыя, вось можна мне напрыклад адключыць атрыманне поінтаў і даць правы мадэратара і не вінаваціць у накрутцы? !
я б быў рады такому статусу і пісаў бы ў 100 разоў больш, але не – мяне паслалі…
прынята – трэба абмудмаць будзе.
не, я не прыхільнік расчыхлення бано-молата. І па факце за адэкватны поснінг (неадэкватны – то бок кароткі тэкст – і так не падлягае налічэнню. Гэта тупа забіта ў алгарытм поінт-сістэмы: 100+ сімвалаў без цытат і картак) нікому яшчэ ніякага штрафу пад выглядам абуза поінт-сістэмы не давалася. Я раней пісаў пра абуз толькі ў дачыненні да лайкаў усіх запар, што бачаць… Вось і ўсё. А так – пішы, колькі хочаш.
Поспехаў усім!
Кожны раз заходжу на форум і мне выдае, што пароль не адпавядае ніку. Я сёння намучылася. Запісала пароль, праверыла клавіятуру, бо ў мяне трохмоўная, не друкую ці па-армянску. І ўсё роўна адно і тое ж. Што я роблю не так? Магчыма, пры ўводзе пароля можна было б зрабіць значок вока, каб правяраць, які пароль уводзіш? Выбачце, калі ласка, за турботу!
Амаль заўсёды з планшэта, прыблізна з 2-3 разоў заходзіць, але 100% усё правільна ўводжу, хз у чым справа )