Абнаўленне Латеста. Абмеркаванне
Прапановы па паляпшэнні
|
11 ліпеня 2017 г.
ад
IvanPronin
|
581 Адказ
|
54,654 Прагляду
|
19 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
соры, канешне
але што такое імагі ?гугл не мог адразу пачаў мне распавядаць пра воінаў і магаў
фота. Імейдж.
НОМАР 13
СТВАРАНЫ АСОБНЫ РАЗДЗЕЛ “ПЫТАННЕ-АДКАЗ” – 🔗
🙂да к адкрыццю крамаў вярнулі б пойнты😁 а то нешта я купоны даўно не браў, ды ў покерок не гуляў😮
Верстка паехала ў Mozilla і Chrome! Глядзець справа==== Чысціў цалкам браўзэр.
Пацвярджаю, у мяне таксама верстка едзе на Chrome
Ну вось нарэшце, чаму так доўга маўчаў – не разумею! А то я тут сяджу галаву ламаю)))
Не хвалюйцеся… У мяне таксама паехала))))) Усё будзе выправлена…
Опана. Я гляджу, у ўсіх тут едзе … Ну то не дах 😁…. Думаю, паправяць 😁😁
як то паінты вярнулі,было 23 паінта,вярнулі 13……..?
Як вярнулі ? мне нічога не вярнулі 😔
можа гэта новыя ?
Зараз праверу. сэнс заніжаць-то…))))?
яшчэ не ўсім перанос быў. Сёння скончым.
Добра. У мяне таксама вісела каля 7-мі поінтаў. А гэтыя ў мяне ўжо з нуля набраныя.
дадачыў… дзіўна, нейкім чынам кар’ява прайшоў перанос. Трэба яшчэ раз правяраць усё(((
Можа дапаможа
Што-то паінты не ідуць за дзеянні, толькі за тое, што мне лайкалі паведамленні. А вось за мае лайкі і за паведамленні нічога няма, ці ўсё яшчэ ў тэсьце?
Я так разумею, ідзе адабрэнне толькі ў асобных тэмах, і кошт паведамлення 3 паінты….
Мабыць сыравата яшчэ сістэма. Мне ўвогуле сёння за лайкі мінусаваць стала… нібыта я ставлю дизлайк.
Знайшоў яшчэ адзін БАГ! Налічэнне за аўтарызацыю адбываецца не за суткі як належыць, а пры кожнай аўтарызацыі на форуме.
Скрын прыкладаю
у мяне было 10 з капейкамі поінтаў і як я разумею цяпер павінна было быць х10 то ёсць 100+, а ёсць усяго 17………?
100 паінтаў гэта 1 паінт. Т. е. х100.
калі такая п’янка, то ў мяне таксама да абнаўлення было 22-23 + 700 з капейкамі новых
канечне не крытычна, але ўсё ж
на сок бачу, у цябе зараз усё ок. Табе якраз пашанцавала трапіць у тых шчасліўчыкаў, каму перакінуліся)
у мяне таксама было 26-27 па старым курсе, цяпер толькі новыя. да мяне чарга не дайшла або прапусцілі.
хаця сэнсу ад іх калі ўсё роўна крама не працуе 🙂
так, перакінулі, але не ўсе
кудысьці 3-4 поінта на дарозе згубіліся