Абнаўленне Латеста. Абмеркаванне
Прапановы па паляпшэнні
|
11 ліпеня 2017 г.
ад
IvanPronin
|
581 Адказ
|
54,653 Прагляду
|
19 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прашу пардону, можа гэта я што-то не разумею… Пытанне было пра нумар паста ў тэме ) У першых двух скрыншотах ён адзін і той жа 32435. А ў трэцім як было раней была скразная нумарацыя ўсіх пастоў у канкрэтнай тэме, шукаць лёгка.
Праверыў у 3-х браўзэрах – працуе
@thee4 вось пра гэтыя нумары?
Зрабіў. Правер, пліз. Здаецца, усё норм.
У мяне ў Mozilla і Chrome не выходзіць з акка.
паспрабуй кукі пачысціць.
у мяне таксама выскачыла гэта ніадкуль… Тут прагёр рабіў кое-што – можа ў гэтым трэбла…
Я пачысціў кукі – выглядае нарм..
Так, цяпер усё норм) Дзела ў КОКАх)
Ураа! І ў мяне запрацавала
Кароч такая трабла. Калі ў тэме зьяўляецца новы допіс, выскоквае спасылка, тыпу паглядзець. Я так мяркую, што пры націску на яе павінна пераходзіць да гэтага адказу. Але не пераходзіць…
І так. Я не пра ўсплывальныя апавяшчэньні пры зачыненай укладцы і гэтак далей, што зьяўляюцца ля трэя. А менавіта калі ты чытаеш пэўную тэму і ў ёй хтосьці штосьці напісаў.
Хы, у мяне працуе. Я вось чытаў пару тэм і ў адной напісалі паведамленне, я націснуў на Паказаць і ў мяне яго адкрыла. І гэта было не раз
Значыць для Mozilla, відаць, не працуе.
вось я быў толькі што на галоўнай старонцы, ты процитировал, ўсім высвяцілася, што ты процитировал або што ты там зрабіў. Я націснуў і сюды перакінула. і г.д І гэта нават працуе.
http://prntscr.com/fv9knc
Калі будзе ў наступны раз дзе-небудзь, я заскрыню і тут вылажу.
Вось на англійскай мове, адлюстроўваецца дата публікацыі.
Вось я пра якую ўсплывушку
У мяне працуе норм яна. В тэме калі пішуць,то выскачвае, націскаю на паказаць і паказвае.
вярні паінты як было… навошта на 100 памнажаць? не крэатыўна, што, перабухаў? зусім не ў абразу, але крайні тупа..
я зразумеў, пра што ты – потэсцю – быццам трабл не назіралася пакуль што….
Зразумеў – так, нейкі глюк, не схоплівае пераклад…
ну вось яна павінна націскацца….
Блін, ну макур!)) давай я асабіста для цябе зраблю олдскульна ўсё)))… спецыяльную тэму нават намалюю – а-ля 8bit што-небудзь))
Так. Націскаецца. Але нічога не адбываецца. Ніякага мува няма. Браўзэр ліса.
Ды яшчэ вельмі радуе загрузка старонак, імгненна)
Хацелася б даведацца цягам якога часу запрацуе крамка? А то купончык купіў, а мадэратар крамы, ну Ленін, сказаў, што зможа яго выдаць толькі тады, калі адновіцца праца крамы.
Спадзяюся, што да яго застанецца літаральна дня 2. Пакідаюць на апошнім, бо там самы вялікі аб’ём працы з ім….)
Пакуль выкладаю чарговую партыю апдэйтаў.
НОМЕР 8
Новaе раздзяленне – Відэа Архіў
ВІДЭА АРХІЎ:
за дабаўленне відэа,
за каментаванне відэа,
за агляды да відэа.
Глядзім тут:
дзе пачка АПдэйтаў?
Чорт з ім з гэтым крамай.
Ну зараз пачнуць загружаць відосы то)))
НУМАР 9
РЭФ СІСТЭМА:
НУМАР 10
БЛОГІ – 🔗
паінты за стварэнне блога,
паінты за запісы ў блогах,
паінты за каментаванне ў блогах.
Увогуле раздзел стаў вельмі цікавым як пляцоўка для блогераў.
НОМАР 11
Вікі
Ітого: Вікі будзе паўнавартаснай энцыклапедыяй казіно.
НОМАР 12
ГАЛЕРЭЯ
за дадаванне імагаў,
за каментаванне імагаў,
за агляды да імагаў.
Вось гэта крута, канечне! Цяпер можна на пастаяннай аснове весці блог, увогуле будзе стымуляваць да пастаяннага абнаўлення блога.)