Абнаўленне Латеста. Абмеркаванне
Прапановы па паляпшэнні
|
11 July 2017
ад
IvanPronin
|
581 Адказ
|
54,569 Праглядаў
|
19 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добры дзень!
Паспрабуйце, калі ласка, F12 – правай кнопкай на Абнавіць старонку – Ачыстка кэша і жорсткая перазагрузка
Добры дзень!
Падобнае ўзнікае пры перавышэнні памеру файла ў 1,5 Мб
На якой старонцы такое з’явілася?
Дык ужо і не памятаю, шкада што не цалкам заскрыніў старонку, было б відаць. У наступны раз буду ўважлівей. 😉
Толькі што спрабаваў загрузіць скрыншот, зноў памылка, памер 1.1 МБ
Так бывае з-за моцна сціснутага памеру файла
Я не сціскаў,зрабіў скрыншот і спрабаваў прикрепіць у теме покернага клуба
Бывае, узнікае такая памылка.., як ад вялікай вагі файла так і ад “соткі” і менш. Але праз час скажам 20-30 хвілін усё пачынае працаваць як гадзіннік.)
Тут, па-мойму, невялікі збой сістэмы адбыўся, тры разы адбылося налічэнне «за ўваход»… Спадзяюся, што дапамог)
Прашу прабачэння, калі адцягваю… 😉
23 сакавіка сёлета напісаў паведамленне ў тэме “Форум па карткавых азартных гульнях. Форум картачнікаў”…
🔗
А налічэнняў за пост, так і не ўбачыў. Гэта збой сістэмы ці… 😎
У мяне толькі адзіная просьба ,не штурхаць сюды казіно якія хаця б самі не паспрабавалі ,разумею ўмовы і гэтак далей, але абпякаемся мы гульцы ,лічу гэта справу і быў бы ўдзячны ,каб у гэтым плане нешта змянілася.Дзякуй!
У лістанг сайта ўносяцца казіно ўсіх відаў, прынамсі таму, што мы прымаем скаргі гульцоў. Скарга на казіно без лістанга адразу ж адкідваецца.
(Прыкладам таму сотні казіно без спасылак увогуле)
Я не пра гэта, мая прапанова каб у вас не было казіно, з якімі потым будуць праблемы, т.з. вы самі іх выпрабуйце на сабе, а потым прапаноўвайце, я вось пра што )))
Ну ты і хітрук, хочаш і рыбку з’есці і на машыне пакатацца) А бонусы на сайце для чаго, як думаеш? 😎
Пры чым тут рыбка,калі форум прапануе казіно ,то хто за гэта павінен адказваць або ў каго рыбка атрымліваецца хера се,а гэта як атрымліваецца медком падказалі,тыпо рэгайцесь па нашай спасылцы там розыгрышы ўсе справы ,а ў выніку скаміна выйшла ,калі ёсць нармальныя казіно пачынаючы з пф якія я сапраўды магу параіць і адказаць за яго ,а тыпо вулкан бет,ну не сышло не ведаю як атрымліваецца, так што крышку не блытайце пра што я прашу ,каб змяніць да лепшага сайт!
Так тут я, здаецца, зразумеў, прапануюць на выбар казіно, а гульцы самі робяць свой выбар – гуляць ці праходзіць міма… Ну, а калі што, то скаргу і чакаць адказу…
PS. гадоў восем таму быў адзін гульнявы сайт, які даваў форумачам для тэсціравання па 10 “бакинкскіх” (у рублёвым эквіваленце). Было тэстэраў чалавек 10, а потым кожны пісаў свой водгук і пра гульню, і пра тое, як шустра выводзяць выйгрыш… Але праз годок гэтая путэвая тэма накрылася медным тазом. 😎
Скажы шчыра, ты з якой планеты, гаворкі ўвогуле няма пра тое, каб нешта даваць, ёсць прапановы ад мяне асабіста – не больш і не менш, я табе пра адно, ты мне пра іншае! Калі што-небудзь звышразумнае – проста прапусці!
Увогуле то з планеты Зямля, як і большасць, і гляджу на тэму “ігоркі” трэзва. Ты ж хацеў канструктыву, вось я як бачу – так і сказаў.
Зразумей: калі мы зайшлі ў анлайн-краму, нам проста “паказваюць” тавар… нават могуць фота прымацаваць і водгукі тых, хто магчыма гэта купіў… Але ніхто не можа даць гарантыі, што тое, што мы купім, будзе менавіта тое, што мы хацелі і нам гэта спадабаецца. Тут тое ж самае. Кожны свабодны ў сваім выбары! А выбар не можа быць няправільным, гэта выбар! Пасля чаго прыходзіць вопыт, вопыт, які мы набываем і ён бясцэнны. Мне ён кажа, што лепш гуляць у правераных казіно, пра якія рэальныя гульцы зусім нядаўна на нашым сайце пісалі свае водгукі і яны ў большасці сваёй пазітыўныя.
PS. Ну, а калі камусьці падабаюцца новыя казіно з тлустымі бонусамі і яны гатовы рызыкаваць? Згаджаюся – чаму б і не, так і ёсць… Тады тут альбо “пан ці прапал. Выбіраю пана, хаця ён і відавочны паляк…” А раптам здарыцца “абвес, аблік”, мы пішам скаргу на казіно і тады наш менеджар уступае ў гульню, у яго ёсць вопыт гэтай справы і добрыя вынікі. Чэсць маю. 😉
Добры дзень!
Лічайце гэта бонусам))
Трэба паглядзець, такога не павінна быць.
Пасля апошняй сітуацыі з Кватро яшчэ ўважлівей сталі правяраць тых, хто прапануе розныя калабарацыі.
на жаль, у сучасныя часы гэта – вялікая раскоша. Даваць усім запар карыстальнікам па 10 – зламаецца [як у прыказцы].
Цяпер ёсць сістэма асэсінгу, у межах якой кожны водгук аплачваецца 400 пунктамі (4 долары). Некалі пазней будзе яшчэ карыстальніцкі Топ10. Там будзе крыху ніжэйшы ўзнагароджанне.
Мабыць усё ж здараецца, вось скрын
Кажу, што гэта мела месца гадоў восем таму і да таго ж давалі не ўсім запар, а вопытным гульцам. А потым на падставе водгукаў гульцоў вызначалася годнае месца гэтаму казіно, хто ў ТОП, каму “гарчычнік”, а асабліва выдатным адразу – BL. Але гэта было тады, а цяпер іншыя часы…)
У які Раз я купляю на сайце бонусы, у правілах напісана што да 72 гадзін залічэння бонуса бывае і болей 72 гадзін праходзіць, а бонус так і не залічаны ўпішыце папраўкі тэрмінаў выдачы бонуса каб людзі разумелі адэкватна колькі чакаць часу
1. У выхадныя бонусы з крамы не выдаюцца.
2. Менавіта ў тым бонусе, які вы ўзялі, часам бываюць затрымкі з выдачай не па віне рэсурсу.
3. Ён вам ужо быў залічаны
Ужо пісаў раней, што ідзе распрацоўка сэрвісу Карыстальніцкі Топ10 казіно. Там будзе нешта падобна-непадобна))
за старыя левелы будуць налічвацца поінты ці толькі за новыя?
не-не, соры, толькі прагрэс наперад.
Відаць, сістэма нарахавання за прагрэс рангаў не працуе! Па меншай меры сёння быў апгрэйд рангу, але залічэння за яго не было.