Абнаўленне Латеста. Абмеркаванне
Прапановы па паляпшэнні
|
11 July 2017
ад
IvanPronin
|
581 Адказ
|
54,571 Прагляд
|
19 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я вось даўно хацеў спытаць, калі ўводзілі сістэму асэсарынгу фігуравалі такія 2 рэчы як:
“Асэсар атрымлівае:
* статус асэсара;
* ачыўку ў профіль;”
Уласна, а дзе гэта відаць? Ачыўка і статус асэсара ў іншага карыстальніка. Ці гэта пакуль не рэалізавана
Добры дзень!
Гэтыя опцыі знаходзяцца ў працэсе рэалізацыі.
Добры дзень! Хацеў бы прапанаваць тэму такога характару ў плане!
У каго на акаўнце тэма рэпутацыі ідзе ў мінус -30 і г.д. – забараніць пісаць паведамленні аўтаматычна і праз некалькі дзён каб рэпутацыя зноў прыходзіла ў норму для напісання паведамленняў, а калі гэта не дапамагае – баніць! У прыватнасці датычыцца Асланбека і яшчэ пару індывідуў
Добры дзень!
Дзякуй за ідэю. На дадзены момант платформа форуму не дазваляе спісваць адмоўную рэпутацыю ў аўтаматычным рэжыме.
Возьмём на заўвагу на будучыню.
Так заўсёды будуць незадаволеныя і тыя, хто проста заглянуў паглядзець; у сетцы наогул фэйкі ад праўды цяжка адрозніць, нават у адной арганізацыі людзі працуюць па-рознаму на адным і тым жа месцы – аднаму падабаецца ўсё, а другому не; а ў казіно я выйграў у адну гульню, падзяліўся, а 1000 людзей у яе прайгралі, дык тут робім агляды зыходзячы са сваіх праверак
Нармальная тэма! Красаўчыкі, прасоўванне сайту!!!
Я правільна зразумеў-выводзіш у Ваваду і яшчэ даюць бездэпазітны бонус?
Гэта быў анонс анансу.😁
Усе падрабязнасці – па факце абвяшчэння ўводу ў строй опцыі.
Чакайце, калі ласка.
Што-то не разумею, як атрымаць 2 баксы
Соры. 😉
Згаджаюся, гэта можа здавацца неістотным, але для мяне вельмі нязручна. Пасля выхаду з акка, пароль не захоўваецца і прыходзіцца зноў яго ўводзіць. Гэта працягваецца ўжо другі дзень.
Тут нядаўна бачыў тэму тыпу музон ,неўжо гэта не будзе лічыцца флудом ?Дзякуй.
Тэма кшталту “музон”, гэта не флуд… Гэта для душы, але за гэта ніхто не будзе налічваць коины)
Зразумела, проста музону і так хапае ў інтэрнэце, на любы густ )))
Добры дзень!
З гэтай опцыяй ніхто нічога не рабіў. Павінна працаваць гэтак жа, як і раней.
Другі дзень “усё” працуе як гадзіннік, сам здзіўляюся… Напэўна гэта нешта ў нас тут, палітыка, маці яе…
Як нейкім дзіўным чынам усё выглядае… Паспрабаваў зайсці ў “гісторыю” праз “панэль”, і мяне выкінула з акка
Добры дзень!
Дзіўная фармулёўка выкарыстаная для апісання таго, што адбываецца. Усё? Дзіўна?
Што менавіта, што канкрэтна тут дзіўна?
Сёння перапісана сістэма кэшавання на сайце. Магчыма, наступствы гэтага.
Соры, за паўтор, але…
Але сёння зноў паспрабаваў зайсці ў гісторыю і зноў не ўдалося паглядзець. Як быццам сістэма кэшавання ўжо была перапісана яшчэ 29 лістапада, але ў акне з’яўляецца надпіс “Для прагляду гісторыі аперацый неабходна аўтарызавацца.” 😉
PS. Заходзіў і праз SRWare Iron і Google Chrome.
Пры загрузцы файла ў фармаце GIF выдае памылку груз 200
Груз 200?)Можа памылка?
Ну так я пішу,што памылка! Няма магчымасці загрузіць гіфку,фармат файла дазволены,але ён не загружаецца
Нібыта наладзілася, але сёння з’явілася іншая памылка…
А які памер файла?
Проста онлайн на любым сайце павяліч памер твайго файла
Дакладна ўжо не памятаю,але невялікі