Абнаўленне Латеста. Абмеркаванне
Прапановы па паляпшэнні
|
11 July 2017
ад
IvanPronin
|
581 Адказ
|
54,589 Праглядаў
|
19 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
у чат смайл пішаш. ён пасля адлюстроўваецца ў верхнім шэрагу, які ты ўжо выкарыстаў. так вось, калі выбіраеш з гэтага шэрагу, ён не ставіцца. толькі з агульнага спісу
што-то з кукамі аўтарызацыі. Патэстую сёння. Адпішу пазней. Калі што, прыйдзецца напружваць прагера.
прынята.
так, трабл па куках. Што зламалася – пакуль што не ведаю. Будзем шукаць з прагерам праблему. Дзякуй за паведамленне!
А нельга ці дадаць секундную затримку ў выпадальным меню ў шапцы форума? А то прыцэльваешся ў кнопку Непрачытаны кантэнт, а трохі чапанеш Вікі або Супольнасць, і замест Непрачытанага жмеш на выпадальнае меню.
Яшчэ з’явіўся такі глюк. Калі пішаш паведамленне не з апошняй старонкі тэмы, а, напрыклад, з папярэдняй, то пасля адпраўкі паведамлення перакідвае на апошнюю старонку, але не ў самы ніз на напісанае паведамленне, а ў пачатак старонкі. То ж самае адбываецца, калі адпраўленае паведамленне ўжо не ўмяшчаецца на бягучай старонцы і становіцца першым на новай старонцы.
Вось я спецыяльна адправіў папярэдняе паведамленне з перадпапярэдняй старонкі і пасля адпраўкі, нягледзячы на некалькі паведамленняў на старонцы, апынуўся ўверсе старонкі. Раней такога не было.
сёння, 01:31:06 Крэдыт approved_comment 5.00
што за 5пантоў і назва ? За каментар мне даюць 3.3 стала цікава за што далі 5,зрабіце каб па кожным нарахаванні можна было праглядаць за што, калі ласка!
У асобных тэмах налічваюць больш. У публікацыях розных, дзённіках і г.д.
Абнаўленне – гэта ўсё крута. Аднаго не зразумeю, навошта гэты выбар рознай ацэнкі паста? Сядзець думаць, як менавіта прагаласаваць?🙂 Як па мне выбар проста падабаецца/не падабаецца быў куды лепш і адэкватней.
Мабыць, такі функцыянал утрымліваецца ў новым рухавіку форума і стандартным шляхам не адключаецца, а спробы самавольна змяняць могуць прывесці да глюкаў. І навошта ўвогуле морочыцца? Я жму на сэрдзічка і яно ставіць лайк, а на астатнія не звяртаю ўвагі.
А раней Іван вяселей было заходзіш куды-небудзь у аккаунт, а там бам-бам, а цяпер ціша ўвогуле я пра музыку ў аккаунце…….
Яшчэ заўважыў невялікі касяк. Магчыма, не ў усіх так? Але ў мяне дакладна. Браўзер Мозілла. Пры спробе ўставіць смайлікі, выкарыстаныя нядаўна, замест іх проста пустое месца, а калі спусціцца ўніз і націснуць на адзін з агульнага спісу то ўсё нармальна. Нечакана нязручна )
Хм, у мяне на Opera таксама самае, нядаўна выкарыстаныя не фурычаць….
у мяне такая ж памылка яны адлюстроўваюцца але не ўстаўляюцца,браўзэр Опера новая……..
Раней, да цяперашняга абнаўлення, такая адзнака азначала каментар на галоўнай старонцы сайта (не на форуме), напрыклад у водгуках пра казіно.
(Калі вельмі цікава, можна адкрыць гісторыю браўзера і паглядзець па часе, якія старонкі былі ў той перыяд адкрытыя)
Падобная праблема была тут 🔗
Хутчэй за ўсё яна ў усіх незалежна ад браўзера
Сёння з’явілася.
Калі круціш кола мышы гэта выдатнае 😁 напамінанне пра дзень тыдня натуральна зрушваецца. У сэнсе ўсё зрушваецца, а гэта штука застаецца нязменна на сваім месцы, як “чорная метка”)) Ці можна яе прыбраць, або перамясціць куды-небудзь у куточак, калі яна вельмі патрэбная? Трошкі перашкаджае.
У мяне такога няма 🙂
Можа, адзіночны выпадак? Перазагрузіце камп’ютар =)
🤠 Забыў дадаць пачысціць кукісы і абнавіць флэш
Прашу прабачэння 🙂 Гэта не мае дачынення да Латест. ПК практычна ніколі не выключаю, сыходзіў па сваіх справах. Дома акрамя ката нікога не было. Прагульнуўся відаць па клаве і гэтую хрэнь падвясіў. Як?! застаецца загадкай. Пад катаваннямі ўсё адмаўляе 😉
Пачысціў, перазагрузіў, усё нармальна)
Смайлікі не працуюць у чаце з тэлефона калі яго бярэш з Recently Used ён не ўстаўляецца ў Паведамленні прыходзіцца паўторна шукаць у агульнай масе смайлікаў . Ці не зразумела растлумачыў ?
Знікла нумарацыя старонак у шматстаронкавых тэмах у стужцы непрачытаных. У такім выглядзе гэта нязручна. Так і застанецца?
баг лавілі, падправіў – працуе карэктна.
не варта дадаваць затрымку, бо гэтага наадварот хто‑небудзь можа не зразумець і будзе тыкаць у гэта меню…
прынята. Пакуль нічога сказаць не магу на гэты конт.
гэта камент у аглядак. Перапісваецца зараз прагерам код там (па працы з пойнтамі) – будзе нармальнае пазначэнне пазней.
такое бывае. Думка цяжкая)))ыыыыы
пагляджу, што за фігня… у чаце ўжо пісаў нехта на гэты конт… Хутчэй за ўсё баг…
ыыы, гэта зусім не з сайта штука)))… тут такога няма))
скрын пліз са стрэлкай можна, дзе і пра што гаворка…?
Падумалася зараз: “А ўласна выскокваючая панэль з выбарам рэакцыі на пост карыстальніка не такая ўжо і дрэнная ідэя”. Спачатку не зайшло. Цяпер асабіста мне не хапае ў гэтай панэльцы смайліка, каб не лайкаць ржачны пост, а менавіта адзначыць, што ён прынамсі забаўны або не магу стрымацца смеху)
Ну ў раздзеле «непрачытанае», здаецца, раней таксама была нумарацыя старонак тэмы? Пара першых, пара апошніх. Проста бывае, што ў тэму даўно не заходзіў і там назапасілася з дзясятак новых старонак, але ўсе іх перакапваць не хочацца – дастаткова зайсці на перадапошнюю. А цяпер можна зайсці толькі на першую і на першае непрачытанае паведамленне.