Абнаўленне Латеста. Абмеркаванне
Прапановы па паляпшэнні
|
11 July 2017
ад
IvanPronin
|
581 Адказ
|
54,589 Праглядаў
|
19 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ты відаць дзесьці старую тэмку знайшоў! 20 лайкаў гэта па-цяперашняму, напрыклад, для маёй групы карыстальнікаў 8 ПТ
Вань вось яны флудзяць, а мне прыходзяць паведамленні, што яны флудзяць, хаця якое мне да таго, што яны флудзяць? Апавяшчэнні ўсе адключаныя
@pronin у блогах верстка трохі скачае. Разумею, што зараз не да гэтага, але пакіну гэта тут, каб потым змог убачыць і выправіць.
1$ цяпер 1000понтаў? тут на днях да абнаўлення абмяняў свае 400на4$ пашанцавала?) ці вы мяне дурэце
Абнаўленне дэномінацыі ПТ было да тваёй рэгістрацыі тут) А ты проста прачытаў старую тэмку, відаць.
Ніхто цябе не блытае 🤠 1 бакс – 100Поінтаў)
Ты мяне зусім запутаў. Не адказвай мне!!!я мяняў понты па курсе 100поінтов 1$. Не злі мяне
п.с. @Pronin што за блытаніна карыстальнікаў ад голдкінга? прашу разабрацца, калі я туплю, то растлумачце мне дзе
Штосьці ў мяне адчуванне, што мінусы не лічацца!
лічацца. у цябе было 1978 рэпы. паставіў мінус стало 1977 выпраіў на + стала 1979
а цяпер зайдзі разам са сваім сябрам Профи(і маім), і паглядзі налічэнне паінтаў, яны не лічацца, я пра гэта
Мне паінты пафіг. Мне рэпутацыя важная!!! 1 цэнт паінт .. Не думай пра гэта, бро
ой усё,пля, пры чым тут паінты?! парушаная сістэма, кім, для чаго трэба разабрацца,!
Так, так і ёсць. Спісанні за дызлайкі адключыліся адначасова з налічэннямі за лайкі.
Ёсць адна штука, яна нават да абнаўлення была, надакучлівая, паспрабую растлумачыць: капіруеш, напрыклад, нік кагосьці, устаўляеш у паведамленне, а ён нябачны, пакуль уручную не напішаш, усё дрэнна, хто разумнейшы – той можа больш граматна апіша.
Там жа ўнізе піша – Устаўлена ў выглядзе адфарматаванага тэксту. Уставіць у выглядзе звычайнага тэксту.
Дык націсні на Уставіць у выглядзе звычайнага тэксту і з’явіцца.
ты мне зараз жыццё паламаў, я над гэтай загадкай год мучаюся, а высветлілася ўсё проста, чаму я такі тупы нарадзіўся( дзякуй
Яшчэ здараецца, што скапіяванае з іншых сайтаў адлюстроўваецца на форуме некарэктна, са схаванымі спасылкамі і гэтак далей. У такіх выпадках можна адкрыць блокнот на камп’ютары і ўставіць туды тэкст, а потым адтуль скапіяваць і далей ужо ўстаўляць на форум, а пасля блокнота ўвесь гэты схаваны смецце адсеецца.
нарахаванне за лайкі\дизлайкі і сапраўды не працуе)
не, не ляжа. У новай версіі рухавіка аптымізавалі шмат чаго. Цяпер нават візуальна форум значна хутчэй пачаў працаваць.
100% згодзен!
абмежаванне чыста на 1-ю і 2-ю групы, якія пасля рэгі прысвойваюцца карыстальнікам. Далей ліміты значна вышэй.
для карыстальнікаў розных груп лічбы зусім розныя. Чым вышэй група, тым больш множнік да стандартнай лічбы налічэнняў – гэта датычыцца ўсяго.
У правілах працы паінт-сістэмы гэта ёсць.
так ты ж на гэтую тэму падпісаны – вось і шлецца табе. Апавяшчэнні твае праверу зараз.
так, я гэта бачыў. Папраўлю ўжо.
ўсё правільна ты напісаў: 100 паінтаў = 1 дол.
я ж пісаў, што пакуль па рэпутацыі налічэнні адключаны. Не лятаеце, калі ласка, наперад, бацькі.
калі ты яго капіруеш з верхавінкі профілю, то ўсё менавіта так і будзе, таму што там стыль з белым шрыфтам. Проста калі ўстаўляеш, выдзяляй і націскай на гумку))
а можна проста націснуць “ачысціць фарматаванне”.
канешне))) 5-ы раз ужо пішу)))
Блогі паправіў.
вось глядзі на скрыншоты:
Паклацай пераключальнікі, каб наладзіць апавяшчэнні на мэйл або ўнутраныя ўсплывальныя…:
/forums/notifications/options/
А будзе-то працаваць?)
канечне, будзе. Зараз проста з ёй праблема ў тым, што стары механізм нарахавання на новым рухавіку карява спрацоўвае, а па-другое, лагі ад рэпутацыйных нарахаванняў пузнеюць са хуткасцю каля 2 гігабайт у год. Гэта вельмі шмат. Пакуль не зразумела, ці чысціць з канца, ці зусім перарабляць лагіраванне ў іншы выгляд. Выдаляць яго дакладна не варта.
Вярнуты ў працу відэа-раздзел.
Ужо ўбачыў, што сайт абнавіўся, у мяне пытанне. Пасля аўтэнтыфікацыі з гэтага раздзела не магу зайсці ў раздзел «навіны» актываваным.,
Навіну прачытаць магу, але пакінуць водгук ужо не магу. Бо ў саміх навінах я ўжо не актываваны, спрабаваў там зноў актывавацца, але мяне перакідвае на галоўную старонку.