Абнаўленне Латеста. Абмеркаванне
Прапановы па паляпшэнні
|
11 July 2017
ад
IvanPronin
|
581 Адказ
|
54,566 Праглядаў
|
19 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У мяне яна і раней знікала, калі да націску рабіў пракрутку колам ці націскаў у пустым месцы.
Дарэчы, панты не налічваюцца, толькі што паглядзеў. За лагін толькі, хоць ж пішу ў гэтай тэме.
Прынята. Разбіраюся. Заўтра прагeр раніцай яшчэ падключыцца…
А можна за Дзень нараджэння ўручную налічыць ? =) Пятніца хутка скончыцца =(
Дзякуй, Оксі! Праблему знайшоў адразу пасьля паста наконт налічэння за аўтарызацыю. Раніцаю ўсё паправім. Пакуль спаць – у вачах ужо рябіць.
Там налічваецца аўтаматычна пры наяўнасці ўмоў. Калі не налічылася , значыць няма. Зараз не працуюць налічэнні толькі звязаныя з іерархіяй груп карыстальнікаў. То ёсьць у выпадках , калі трэба налічваць за адну і тую ж дзею розным групам розную колькасьць поінтаў. У новым рухавіку зьмяніліся працэдуры выкліку – трэба трохі паправіць код працы налічэньняў .
Ясненька , =) Ведаць бы яшчэ ўмовы =)
І пошук па сайце перастаў працаваць. Нічога не знаходзіць нават па слове казіно. 😁
Магчыма хто-то ўжо і пісаў, але ў профілі паінты як раней увогуле не адлюстроўваюцца…
Ну што Я магу яшчэ пажадаць….😁 Парада, ды каханне!!!😄😄
І ўступіць у гэты клуб😜
Напэўна, трэба не быць навічком і мець актыўнасць і нармальную рэпутацыю на форуме, бо інакш можна ляпіць мульты і атрымліваць пойнты за ДР па сто штук у дзень.
За пасты пойнты пайшлі, а за лайкі і ўсё астатняе ў сэрдзіку ўсё роўна не налічвае.
У стужцы актыўнасці зусім пусто і колькі паінтаў у на дадзены момант таксама не бачна ў профілі? Выправіцца?
Прашу, калі можна, пачаць карэктаваць працу форума з меню непрачытанага кантэнту, бо практычна сто адсоткаў актыўнасці форума стартуе з гэтай функцыі, а там зараз пусто.
так і што? галасавання па новым дызайне не будзе? нагадвае пенсійную рэформу ў РФ. можа ну яго на хуй вернем усё па-старому
Дык у панядзелак жа Пронін пісаў
шопапала. нават у лс нельга нікому напісаць
А што ты збіраўся і каму ў лс пісаць ? 😁 У цябе пакуль што паведамленняў не хапае для паўнавартаснага карыстання сайтам.
у яго проста личка адключаная😁
Ахахаха Я бачу, Эфіоп да нас вярнуўся😁
канешне не. проста настрой быў. нешта хацеў паседзець. ужо не памятаю)
Вяртайся… 🤭Ты ж цяпер, ГенДиректор☺
так, у працэсе… У курсе пра гэта.
Памер паінтаў цяпер паказваецца прама каля ніку… калі пра гэта пытанне быў сабсна)
так, усё менавіта так. Пры 10 паведамленнях, як у пытаючага, нічога модуль не налічыць….
так, за ўвесь кантэнт цалкам адноўлены налічэнні. За лайкі пакуль што думаем, што рабіць. Суть пытання простая. З мінулага года пачалі лагіраваць усе лайканні і налічэнні па іх, дык за менш чым паўтара года лагі па гэтых двух табліцах раздуваліся ў базе да 2 гігабайтаў. Так ненароком зжарэ ўсё прастору на серверы.
То бок, налічэнні за лайкі будуць і надалей, але некалькі ў больш кампактным выглядзе. Хутчэй за ўсё па выніках сесіі карыстальніка будуць сумавацца і дадавацца да балансу… але гэта не дакладна…
прынята – на заметцы.
ну я ж табе персанальна абяцаў гэта зрабіць.
Толькі ўлічы адно, што ніякага абнаўлення дызайну не было. Была абнова рухавіка. Па вонкавым выглядзе шэраг выпраў толькі зыходзячы з таго, што ў абноўленым рухавіку ёсць шэраг правак кода, якія за сабой пацягнулі неабходнасць карэктроўкі візуальнага прадстаўлення. І калі б я тады не напісаў, што быў апдэйт які_тут, ніхто б на гэта ўвагі не звярнуў… … чым менш ведаеш – тым лепш спіш… тыпа таго…
а вас, таварыш Рубік, я папрашу застацца для прэлудыйнай поркі па ланітам… і не толькі….
ну а як жа не, як жа без яго то?))
У выніку: на дадзены момант пытанне з пошукам застаецца і пытанне па стрымінгу актыўнасці (розныя стужкі тыпу непрачытаных, стужкі ў профілі і г.д.)
Але пошук пасля выхадных праграміст сказаў, што будзем прыкручваць іншы – не родны ад рухавіка – каб шукаў больш бадзёра, хутчэй і дакладней.
…ну яшчэ розныя пытанні з мінулых серый)))