Абнаўленне Латеста. Абмеркаванне
Прапановы па паляпшэнні
|
11 July 2017
ад
IvanPronin
|
581 Адказ
|
54,567 Праглядаў
|
19 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
За два лайка, пойнты не зрушыліся, можа ў нейкіх тэмах не працуе.
пакуль правяраю ўсё . абнаўлялі сёння толькі рухавік – магло што-небудзь па наладках зляцець. Усё будзе так жа , як і было (за малым выключэннем).
ТАК у мяне з сямі гадзін без змен, хоць ужо было некалькі пастоў у розных тэмах. Можа недазапусцілі яшчэ.
так, у 17:55 якраз рухавік і ўпаў. усё правільна.
І стрэлка ўверх і ўніз знікла
Перагледзьце, калі ласка) Яўна праблема дзесьці)
галасую, вось гэтую гомасятыну забяры, калі ласка
Раней усё было зразумела: хто цябе плюснуў, мінуснуў, цытаваў або пракаментаваў. У апавяшчэннях адразу было бачна. А цяпер трэба гадаць, як там хто адрэагаваў-адрэфлексаваў 🤣
А ў цэлым і новы дызайн быў непаганы. За выключэннем (як на мой погляд) двух момантаў. Кнопачкі кіравання профілем, апавяшчэнні і г.д. злева зручней. Таксама ў новым не знайшоў налад па агульных колерах фону, тых edit colors.
ну адусюль прыходзяць а ад іх не прыходзяць пасля першага вываду. нават на другі дэпо зі т бонус лісты не прыходзяць. усё было іншае і пошта і айпі і прылада. усё іншае. і не прыходзяць. вядома я ім пісаць не буду пасля нахабнага кідка з іх боку. але высновы я зрабіў свае. дарэчы калі ў мяне гэта здарылася я пісаў тут пра гэта але мне адказалі што гэта немагчыма. але нядаўна глядзеў відэа з Шамілем і ён там казаў што яны на сваім форуме так рабілі калі ім хто не падабаўся – правяралі айпі і знаходзілі таго, хто патрэбны.
а як жа голая луна?)))
У профілі ў меню актыўнасці пусто, хоць актыўнасць ёсць. Магчыма з-за гэтага не налічвае пойнты?
Апд.
Хоць не. З’явілася, калі далей пакацаць па кнопках паведамлення, тэмы.
ну мы не Шаміль і кожны шаблон форума мае свае модулі, якіясь прывязаныя ў нашым выпадку ўсе модулі прадаюцца асобна, сэнсу як бы нам няма гэта рабіць, ды і яшчэ раз кажу калі б мы камусьці шчот сказалі то адразу б акк лакнулі табе , ды і ты думаеш тут мала аб’юзераў і бонус-хантараў сядзіць? чувак у нас нават раздзел такі ёсць)))))
Лёня, сіняя луна толькі для нас табой свеціць 💑 Астатнім не трэба)))
якія модулі даведацца IP гэта самы просты функцыянал. пасміхнуўся некалькі разоў
І зноў не працуе кнопка «непрачытаныя». Такое было пасля папярэдніх абнаўленняў. Пры націску кнопкі старонка абнаўляецца, але застаешся ў той жа тэме, дзе і быў.
“папярэдніх абнаўленняў” не было ўжо паўтара года…/
ну калі ты за ўвесь час яшчэ не зразумеў, што тут людзі нікому нікуды нічога не перадаюць, то чаго мне яшчэ казаць. заставайся пры сваім меркаванні
калі б былі прычыны думаць інакш, я б і не падумаў пра вас ніколі. але такіх прычын няма, вось і думаю пра гэта
я ўжо нават не ведаю , што табе казаць на гэты конт і колькі… акрамя мяне доступу да IP ніхто не мае. А я туды лазю толькі для праверкі раз у 3 месяцы мультаў на сайце.
Даўно было. Я пісаў, і выпраўлялі. Унізе на скрыншоце бачная спасылка, якая знаходзіцца пад кнопкай «Непрачытанае», калі я наводжу на яе мышкай. А калі заходзіць з стужкі, то ў непрачытаным пусто.
Прывітанне , у гонар Дня нараджэння поінты таксама не налічваюцца ?
да нічо мне не трэба казаць на той мультык у 20 казіно зарэганы з яго выводзілі і толькі зиг заг пра які я напісаў тут нічога болей не дасылае. а астатнія ўсе шлюць хоць і выводы адтуль былі.
Можа, вы ў асабістых паведамленнях працягнеце?))
і тым не менш кнопка час ад часу працуе. Калі адказ у гэтай жа тэме, у якой пішу, то пасля жмакання
нічога не адбываецца, акрамя знікнення самой кнопкі “паказаць адказ”
Калі ж гэтая прыблуда датычыцца адказу ў іншай тэме, то перакідвае, праўда, час ад часу))
я закончыў мне на гэты зыгзаг па вялікім рахунку ўсё роўна яны і так хутка памруць а вось форум як стаў выглядаць мне вельмі не падабаецца. я думаю я маю права выказаць сваю думку
маеш . усё ок. дзень-два ўсё вернем у працоўны выгляд. Потым абмяркуем розныя думкі.