Абмеркаванне тавараў крамы 4LUCK
Пойнт-сістэма і крама
|
1 студзеня 2025 г.
ад
gans2115
|
365 Адказаў
|
6,987 Праглядаў
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
На жаль, мёртвая, але ты сам ведаеш, можа камусьці пашанцуе больш, там крыху пазней азнаёмлюся з бонуснай палітыкай, можа паспрабую пагуляць на бонус на 1-й дэпазіт.
Апублікавана: 20 мая 2025 г. #127
Адпішыся потым…
Прывітанне паважаная адміністрацыя форума @natakaya @VyacheslavLenin
Як бачу, завезлі новыя бонусы на VODKA BET, за што вам дзякуй – відаць, што мы, гульцы, былі пачутыя і Ленін, як і абяцаў, сапраўды дабіўся больш *шчодрых* па суме бонусаў.
Ёсць пару пытанняў (для дурняў, як я, дакладней – разумею, але лепш пераспытаю)
Free Chep – напісана на 5000R і 10000R – гэта ж такі ж бонус, як і на 500-1000-2500? проста там надпісу няма – фры чып няма
Таксама пытанне, можна ли браць падобны бонус на 5к або 10к адначасова, як і з 2к і г.д.? але, вядома, пасля выканання ўмоў па дэпазіту! І рабіць дэпазіт не абавязкова разом 5к – можна разбіць дэпазіты, але на працягу тыдня?
Увогуле ўмовы гэтых бонусаў дакладна такія ж, як і на старыя? проста трэба больш дэпазітаў і трохі болей пойнтаў?
Дзякуй за тое, што абнаўляеце магазін і робіце яго лепшым! Спадзяюся далей будзе больш, і ў плане асартыменту на іншыя казіно і іншыя фішачкі! Дапусцім, 1хслотс можна не 100 спінаў, а 200 без вейджэра, але з дэпаў не 10к, а 20к і г.д) ну вы зразумелі) НО я не нахабнік! ужо зрабілі добра як мінімум для гульцоў водкі.
За цану гэтых бонусаў па пойнтах асобнае дзякуй – лічу гэта зусім не даражэ (быў гатовы ўбачыць падобныя бонусы даражэй), але не слухайце мяне, не падымайце цану 😀
Такія наміналы гэта тое, што трэба ! Па ўмовах быццам усё тое ж самае, г.зн. можна браць 5 і 10 адначасова (калі сумарна ёсць дэпы на 15к на працягу тыдня).
Дзякуй Латесту што магу купляць бонусы ў водачку казіно. Раз у тыдзень стабільна бяру ў водку на 1000 рублёў. І таксама раз у тыдзень бяру на 2000 рублёў. І самае галоўнае што мне шанцуе з гэтых бонусаў. Я ўжо ў водцы ў плюсе на 600 долараў. Дзякуй за гэта форуму!
@tarik198025 цяпер яшчэ можна 5000 і 10000 тысяч браць. Вельмі прыемны кэшбэк)
Апублікавана: 22 мая 2025 г. #132
Асталося надепаць гэтую суму і нагаварыць на пойнты)
Водгукі можна пісаць на слоты/казіно і там нармальна даюць пойнты. Не абавязкова пойнты зарабляць толькі ў зносінах у тэмах, дакладней я б сказаў, гэта зусім другаснае.
Апублікавана: 22 мая 2025 г. #134
Друг! А колькі каштуюць поінтаў у латесте 5000 р. Бонус у водку казіно?
Хіба ў краме не напісана ?
5000чып 7_$
Калі завоз адбываецца? а то на Х, Рамен ужо пару дзён пусто
афігенна, тут ёсць крама) толькі зараз даведаўся, хоць зарэгістраваўся толькі ўчора, прыкольная сістэма
@kpokodil333 жаль грэчку нельга купіць
хлопцы а на працягу якога часу звычайна адбываецца залічэнне пакупкі?)
Купіў на жэтон бонус сабе, прайшло трошкі больш за 6 гадзін
Так што ў выніку дайце адказ ? Каб бонус быў налічаны, напрыклад, на 10000₽ трэба сумарна депаў за тыдзень на 10000 ? Ці адным плацяжом?
@rustem777102 у суме трэба 10к,адным плацяжом не абавязкова.
@kpokodil333 за 48ч не ўлічваючы выхадныя дні.
@kpokodil333 лепшая сістэма. Галоўнае не злоўжываць
Хлопцы, бачылі ў краме новы тавар, нейкае казіно Мартын? Умовы нядрэнныя , як у роялаў! А можа, дарэчы, гэта іх новае казіно:))) я пакуль не глядзеў яшчэ…
@gans2115 роялаў казік. Такіх промікаў у тэлеграме заваліцца будзе… Не варта купляць у краме бонусы)
@animus640 у плане такіх промікаў? Я не бачыў, каб на роялы былі добрыя промікі дзе-небудзь! Звычайна амаль усё, што ёсць – за адыгрыш рэалам. Колькі я ў роялы ні гуляў дагэтуль! А тут лічы бясплатна, 2$ каштуе, чаму не варта купляць?
@gans2115 гэтыя промы на 1000 Х20 кожны стрымер, які супрацоўнічае з рояламі, будзе выкладаць пачкамі😏 Ну хочаш – купі гэтыя прома аднаразовыя)
@gans2115 Праблема роялаў як была, так і засталася.
Можаш адмыць умоўна 9к рублёў і табе дадаткова прымусяць дэпаць яшчэ 9к + мыць х3 вейджар) яны пастаянна такое практыкуюць з гэтымі промікамі – і думаю зараз не выключэнне.
@gans2115 ў тэлезе/тэлегe шмат такіх прома будзе, калі не ведаў пра гэта – пашукай.. На кожны казік з іх сеткі такое прома ёсць.. Галоўная ўмова – быць вэрыфікаваны. Даюць 1000р адыгрыш з бонуснага.