Абмеркаванне тавараў крамы 4LUCK
Пойнт-сістэма і крама
|
1 January 2025
ад
gans2115
|
360 Адказаў
|
6,376 Праглядаў
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vrodezdes, гэта трэба марнаваць занадта шмат часу, каб сапраўды абузіць балы. Я да атрымання поўнага пакета маю зносіны некалькі дзён. І толькі на адным акаўнце. А калі пісаць нелагічныя паведамленні, то папярэджанне ўляціць. Асабіста я на форуме не так шмат нованарых заўважаю. Так, ёсць, так, пішуць дзіўна, але палова з іх пачаткоўцы, а не абузеры, я так думаю. А пачаткоўцы тут у большасці выпадкаў заўсёды дзіўныя, я сам такім быў, мяне нават абвінавачвалі ў тым, што я чыйсьці мультыаккаунт))
@vrodezdes, для атрымання фрыспінаў яшчэ і депазіты патрабуюцца. Якія трэба адыграць. Для таго каб абузіць, трэба цэлую схему скласці. Ну, можа, хто і пакутуе гэтым. Не ведаю. Верагоднасць ёсць.
@mikrotik123, я колькі на форуме сяджу, нават не ведаў, што на водгуках аб’юзяць))
Ку, форум
Што вы абмяркоўваеце, мультык не мультык, вам якая розніца, пра гэта павінны думаць каз і сайт ! Вас гэта не перашкаджае, вы абмяркоўваеце, быццам усё з вашай кішэні 😅 робіць мулть, няхай чалавек працуе, вам што ?
@jamildinovshoxru потым праз такіх скруцяць фсы, і больш нічога не атрымаем.
@jamildinovshoxru. Ну так-та па факце мульты забаронены амаль на ўсіх пляцоўках. А што да ФС, то ты памыляешся, бо яны якраз з нашага кашалька па факце таксама. Так-то на тыя ж 500 фс трэба сваіх 15к укінуць, і то, з гульнёй джэта, ДАЙ БОГ у нуль адыграць і вывесці. Каб узяць ФС, якія джэт заскрыптуе і дай бог 100-200$ паставіць
Абнаўленне па выдачы бонусаў з крамачкі.
Цяпер заказваць тавары з крамачкі могуць не ўсе карыстальнікі. Доступ да тавараў залежыць ад вашага рангу.
Публікуем актуальную табліцу:
• 500 FS – 5 ранг
• 200 FS – 5 ранг
• 100 FS – 4 ранг
• 50 FS – 3 ранг
• 25 FS – 2 ранг
@natakayaДобры дзень, Наталля, што да рангаў, 500 і 200 можна было зрабіць і ад 7,8 рангу, мультаў бы яшчэ больш адсеялася, але дзякуй і за гэта!
@natakaya
Штосьці вельмі слабенька, 5 ранг менш за тыдзень, у водгукі зайдуць і за пару дзён наб’юць
Вось калі б
100-6
200-7
500-7
Вось гэта ўжо цікавей, падумайце над прапановай, тое што ўвялі прыемна, але і гэта вельмі хутка вырашаецца і па магчымасці чэкайце водгукі, іх цяпер асабліва не ад сябе пішуць, а тупа ў кожнага скапіпасцілі крыху, пару слоў замена і паспяхова праходзіць мадэрацыю, ужо маўчу пра ІІ