Абмеркаванне T&C сістэмы ачкоў. Як атрымаць і вывесці
Пойнт-сістэма і крама
|
26 снежня 2014 г.
ад
IvanPronin
|
2,115 Адказаў
|
171,626 Праглядаў
|
46 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
уж якось прама ўвогуле не сур’ёзна…
Прывітанне. У мяне такое пытанне: на пошту прыйшло пісьмо, што заяўка на вывад койнаў выканана, але ў юмані так і не прыйшло. Магчыма, у плацёжных опцыях трэба было ўказаць нумар рахунку, а не тэлефон?
Добры дзень!
Адказалі ўжо ў ТГ. Была праблема з карэктнасцю адлюстравання інфармацыі пра кашалёк. Пераклад быў зроблены на Ківі.
Добры дзень! Прабачце, магчыма, за тупое пытанне, але як аформіць выплату койнаў на Skrill, бо не бачу ў радку метаду аплаты для выплат Skrill?
Прывітанне, так, прыйшло на Ківі
Добры дзень! Гэты плацежны метад часова недаступны ў нас. Калі ласка, скарыстайцеся іншым плацежным сэрвісам з прапанаваных у заяўцы.
А ў мяне поинты спісаліся.
Хутчэй за ўсё, вы аформілі вывад, калі быў даступны плацежны метад Скрилл.
Не, вы не зразумелі, проста спісалася сума, было больш за двесце, а стала больш за сто)
З гісторыяй вашых спісанняў вы можаце азнаёміцца тут: 🔗
Хацеў спытаць, а што мне спісалі каля 250 поінтаў?
Добрай ночы! Скарыстаўся, дзякуй. Толькі спачатку ўказаў нумар WMK WebMoney, але праз пару хвілін выпраўіў на нумар WMZ. Ці ўсё будзе добра?
Добры дзень! Чысціліся тэмы і вашы пасты былі выдалены!
Паінты вернуцца вам на працягу дня.
Дзякуем за звяртанне!
добры! позаўчора мне давалі 7,5 поінтаў за паведамленне, учора 7, сёння 6,25… гэта так і павінна быць ці нейкі глюк?
Хутчэй за ўсё глюк.Нядаўна абнаўленне было,мне так сказалі з-за гэтага так.
Мне спісалі як-то 100 поінтаў))
Пераправерыў,налічвалася па 10,а сёння па 8
Толькі сёння ноччу залілі абнаўленне. Яшчэ нават не было анонсу.
Налічэнні на форуме былі адвязаныя ад групы карыстальніка і прывязаныя да глабальнага рангу карыстальніка на сайце.
Формула разліку налічэнняў па форуме цяпер такая:
(НР -1)^2/100*Ф + Ф,
дзе НР – нумар рангу,
Ф – базавая стаўка ў 5 поінтаў.
Ранг падымаецца, лічба становіцца вышэй (у актыўных удзельнікаў вышэй і 7,5, і 10).
І зноў мінус 120 поінтаў.
Зноў чыстка тэм?
Добры дзень!
Так, ачыстка тэм.
Зразумеў,прыняў.Паінты вернуць?
Добры дзень!
Па некаторых прычынах мы былі вымушаныя выканаць ачыстку “кошыка” форума! Выдалены ўсе пасты/каментарі, якія маглі б перашкодзіць працы форума!
Вяртанне поінтаў – адсутнічае!
Дзякуем за разуменне😊
добры, нядаўна падняўся ранг з сёмага на восьмы, чаму далі толькі 100 поінтаў? ці я няправільна зразумеў формулу?
Хутчэй за ўсё нейкая памылка, па ідэі павінны былі залічыць 800.
Добры дзень!
Усё правільна зразумелі. Пакуль налічвала няправільна …пакуль што… на жаль. У сераду да вечара абнаўленне заліем.
Уручную дадаю зараз.