Абмеркаванне T&C сістэмы ачкоў. Як атрымаць і вывесці
Пойнт-сістэма і крама
|
26 снежня 2014 г.
ад
IvanPronin
|
2,115 Адказаў
|
171,631 Прагляд
|
46 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добры дзень, вывад стаіць з 21 верасня, сёння 30 верасня, падкажыце калі +- выведуць?
![]()
Учора зрабіў дзве пакупкі 234730 і 234735 пры афармленні заказу быў выкарыстаны адрас пошты, які ўжываўся для рэгістрацыі на гэтым сайце
У гэты момант доступу да той паштовай скрыні няма ў сувязі з ліквідацыяй правайдэра
У заўвагах указаў адрас пошты, на які скінуць промакод або папрасіў скінуць у асабістыя паведамленні на гэтым сайце
Скажыце, гэтага дастаткова?
Абодва заказы дагэтуль у статусе апрацоўка – гэта нармальна? на іншых праектах аналагічная пакупка займае не больш паўгадзіны
Яшчэ было б нядрэнна дадаць вывад койнаў на Piastrix думаю многім бы спатрэбілася, можа ёсць сэнс правесці апытанне ?
Заказ у краме апрацоўваецца на працягу 48 гадзін, не ўлічваючы выхадных.
Калі зрабілі заказ у чацвер, хутчэй за ўсё будзе ў панядзелак або ў аўторак.
Апытанне нічога не дасць.
Усе даступныя кашалькі для вываду на дадзены момант ёсць на сайце.
Добры дзень!
Калі б была адэкватная (хуткасць і камісіі) магчымасць яго папаўнення і далейшай працы з ім, то гэта было б зроблена. Але… Piastrix пакуль што вельмі дарагая і не гнуткая плацежка…
Звярнуў увагу, што з мэтай эканоміі пераклад на USDT пры вывадзе поінтаў у кэш ідзе ў сетцы BEP20, магчыма, ёсць сэнс дадаць у форму адраса не толькі адрас USDT(BEP-20), але і ідэнтыфікатар Binance? Як многія ведаюць, пераклад з рахунку на рахунок на біржы цалкам без камісіі, адміністрацыі гэта было б выгадна. Я думаю, многія карыстаюцца, гэта вельмі зручна, бо камісіі ў адрозненне ад халодных кашалькоў выплачваюцца тымі ж манетамі пры перакладзе.
Каб выводзіць на акк Банана, трэба на той баку мець той самы рахунак і яшчэ баланс на ім. Але па некаторых прычынах (hello, World!) акк на гэтай біржы нельга зрабіць, не верыфікаваць, не папоўніць і тым больш няма ніякай упэўненасці, зрабіўшы ўсё гэта на дропе, што потым не злавіш блакіроўку.
Падкажыце калі ласка,на гадавіну поінты самі налічваюцца аўтаматычна ці вам трэба нагадваць? І калі,строга ў дзень рэгістрацыі ці не?
Звычайна аўтаматычна налічваюцца – але мне асабіста за 8-ю гадавіну ў ліпені не налічыліся – так што пішы адмінам
Прывітанне! Скажыце, калі ласка, вывод поінтаў у кэш на ківі кашалёк працуе?
У @LatestSupport_bot удакладніў папярэдне інфармацыю, адказалі, што так, але ўпершыню пры вывадзе таксама адказалі, што можна вывесці на ківі, а па факце не ўдалося вывесці на ківі.
Ці можна аформіць вывад на ківі кашалёк і ці будзе аперацыя паспяховая?
Дзякуй!
усе пытанні да адміністрацыі – мне Іван усё выводзіў і своечасова
А я да каго звярнуўся?, маё паведамленне было накіравана непасрэдна адміністратару Івану Проніну, мала таго я працытаваў яго паведамленне…
Бро навошта табе ківі,там вывад у месяц толькі 1к.Лепш на крыпту.
Рэферальныя спасылкі яшчэ працуюць ці ўжо можна іх выдаляць, бо я запісваў відэа пра ваш форум, хацеў узяць рэфку тут на форуме і не знайшоў, вось думаю што рабіць – паходу няма сэнсу вас рэкламаваць, бо ўсё роўна аддачы не будзе? Проста старая рэфка на канале, дзе ў мяне 40 падпісчыкаў, а зараз групу за 2 гады на іншым рэсурсе пракачаў – там больш за 3 тысячы падпісчыкаў, хацеў туды паставіць.
Паспрабуйце пералагініцца.
Так. Вывад на Ківі ў строі.
не зусім зразумеў вас. сорры.
рэф-праграмы ўжо шмат гадоў няма на сайце. Таму нешта атрымліваць за “прывод” карыстальнікаў ужо даўно нельга.
А наконт якой-небудзь калабарацыі ўзаемна цікавай – гэта вам у нашага бота ў ТГ трэба напісаць – усё можна абмеркаваць.
Вывад на крыпту таксама ад 25?
Таксама ад 25,толькі не забывайце,чалавек плаціць за гэты вывад 2,5 долара камісію.
Зразумеў, дзякуй, аформіў на ківі выплату.
Так, у курсе, дзякуй бра, новы месяц – змагу на карту вывесці два Ківі верыфікаваныя маюцца, альбо патрачу на аплату паслуг інет, маб. сувязь і г.д.
Так, на любы метад вывад мінімальны-максімальны ад 25к поінтаў.
калі на bep20 вывад, то запрошаныя 25 на кашалёк і паступаюць. У гэтай сетцы камісіі каля 3-5 цэнтаў.
калі на trc20 – там камісія за любую перадачу 1,5-2,5 дол. І не важна – 1000 дол або 2 дол.
Зразумеў,гэта ў лік гэтых 25 ці патрэбны баланс звыш 25?
У рахунак, сума поінтаў нельга вывесці больш чым 25к за раз.
Аааа, так я выбраў сетку bep-20
Добрага часу сутак.Паставіў на вывад на крыпту,хто падкажа колькі па часе апрацоўваецца вывад? Дзякуй.
на ківі прыкладна 10 дзён плюс-мінус, на крыпту думаю так сама