Абмеркаванне T&C сістэмы ачкоў. Як атрымаць і вывесці
Пойнт-сістэма і крама
|
26 December 2014
ад
IvanPronin
|
2,115 Адказаў
|
171,579 Праглядаў
|
46 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Латарэя што ці? 😁
Аднаму сёння пашанцавала,заўтра іншаму.
Пойнты – гэта не заробак! Гэта форма заахвочвання форумчан, а выплаты адбываюцца па-рознаму, у адміністрацыі бывае проста няма часу! Так што чакай…
Галава ўверх! Я з 15.10 чакаю коли толькі пойнты налічаць за водгукі. 😏
Вось нават дадаць нічога💑😍
Усе выплаты з форуму адбываюцца паводле чаргі, хлопцы, таксама для асабліва неабцярплівых ёсць крама з таварамі, дзе вы іх можаце абмяняць на тавары
Прывітанне ўсім! Пару пытанняў, удакладніце, калі ласка, 100 поінтаў роўна 1$ правільна? і яшчэ ў Riobet магу набыць фрыспіны? толькі зарэгістраваўся не па спасылцы форуму, а ўсе астатнія ўмовы выкананы, дзякуй за адказ!
Зусім правільна.
Думаю,што не будзе ніякіх праблем. Але больш дакладна і ясна на гэта зможа адказаць наш паважаны @Lenin
Пакуль у краме мне купляць няма чаго.У ўсіх казіно якія там прадстаўлены я ўжо зарэганы.
А мульцікі рабіць не хачу,ды і бессэнсоўна.
Іван. Я шчыра спадзяюся,што калі зьляцела база не зьляцелі заяўкі на вывад якія я і іншыя хлопцы ставілі літаральна да … 😁
Не зляцелі.Усё нармальна.Выплата атрымана.
Ну магчыма залежыць ад выбару табой ПС на якое выводзілі. Я ж не дарма пытаюся…
Pronin учора паабяцаў «дзень-дзве». Так што чакаем-с, да першай зоркі нельга.
Скажыце, калі ласка! У далейшым яшчэ будуць купоны на фрыспіны ў казіно ПлейАмо і Боб? Ці ўжо можна не чакаць?
Таварыш @Lenin, не ўпускайце, калі ласка, з увагі гэтае пытанне!
там усё вельмі складана, таму лепш пакуль не раскочваць на гэта губу. Яны вельмі стрэмна пачалі глядзець на ру-рынок – адпаведна, мінімальна наогул з прома для ру будуць пакуль што…
Ну так гэтага варта было чакаць! Прадстаўнікоў ніколі ў тэме падтрымкі не знойдзеш. А то я ўжо падумаў, што нейкія траблы як з Локи.
Ну тады ўсё можна вусны закатваць, а так – фрыспіны ў іх былі вельмі добрыя)
А за рэпу або за лайк больш паінтаў не налічваюцца?
Налічваюцца, але толькі таму, хто атрымаў лайк, а не як раней – і таму, хто паставіў лайк.
Заўважыў сёння. З’явілася новае нарахаванне – Daily points bonus. Гэта ўвогуле што і за што? У сэнсе, не супраць, проста цікава.
P.S. Тав. pronin, давай ужо заадно і weekly points bonus, monthly points bonus, quarterly points bonus. Што дробязіцеся то 😉
Можеш як алеша, у кожнай тэме куйню пісаць і атрымліваць поінты , ён так іх аб’юзіць.
Ахахаха ну ты губу то і раскатал😁 Дарэчы заўважыла, яшчэ адну фішку – за лайк налічваецца 1Pt, а за дизлайк аж 2Pt.🤭
Ён жа прафі😁
Ну ўсё тады, чакай 1250 дызаў. Нічога асабістага, толькі бізнес 🤣
Ахахахаха вясёлы бізнэс😁😄Толькі баюся, што могуць забаніць к ібеням…🤭
да я яшчэ заметил пішаш пост выдаляеш пост,а паинты за пост застаюцца а не спісваюцца……..
Ну ды памылак дастаткова на сайце……
Так заўсёды было, і калі схавать пост тое ж самае
А ты, відаць, прачытаў думкі)) будуць і тыднёвыя бонусы за штодзённы лагін і месячны )