Абмеркаванне T&C сістэмы ачкоў. Як атрымаць і вывесці
Пойнт-сістэма і крама
|
26 December 2014
ад
IvanPronin
|
2,115 Адказаў
|
171,538 Праглядаў
|
46 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
я магу,калі што 😎
Дарэчы! Рубик, а ты ведаеш, што твае поінты могуць вельмі хутка таіць з-за дыз? Так што лепш не аб’юзіць лайкамі, а то давядзецца трымаць удар у выглядзе дызлайкаў, зыходзячы з гэтага і купоны не атрымаеш і ў покер не пагуляеш 🤠
прама ўсю?
А што цябе так збянтэжыла? можа сапраўды людзі проста зарэгістраваліся…
Па справядлівасці пастаў і і ўсё. Толькі май на ўвазе, як Голд казаў, за дизлайк і ў таго, хто дае, і ў таго, хто атрымлівае, мінусы па пойнтах)
а адкуль ты ўзяў, што мяне нешта збянтэжыла? усё правільна, людзі зарэгістраваліся і Пронін пайшоў гасцей сустракаць![]()
Ужо каля месяца нічога не публікаваў, але кожны дзень званачок нервнічае (паведамленні) і не лянуцца лістать і лайкі фігачыць?
А ты каму гэта ? 😁
Ён, відаць, сам з сабой вырашыў тут паразмаўляць або не знайшоў дзе гэта напісаць, проста вырашыў адпісацца тут.
Ну так тады пачынай постзіць! А што дрэннага, затое табе тыкву набіваюць 🤠
а што там з пакупкамі ў краме?купіў фс у казіно ўжо ўжо некалькі дзён код не высылаюць маўчаць усе.
у маліне фс купляў
правяраю
Прывітанне ўсім, у каго так і не прыехалі паінты за рэгістрацыю – можа, з-за таго, што зарэгістраваўся пасля 16 лютага… Можа хто падскажа – мне зноў рэгістравацца ці не😮
Прабачце, паінты прыйшлі…
код атрымай)
…атрымаў яго ўжо даўно, а вось напісаць вырашыў толькі цяпер, так што ўсё ў парадку і дзякуй)!)
сёння ў краме купіў фс у риобет, хто падкажа колькі чакаць код? А то сёння пятніца піва кісне.
2-3 дні🙂 можа і хутчэй, глядзячы які ў Леніна настрой😁 ён коды выдае😏
Зразумеў, вялікі дзякуй за інфармацыю, першы раз карыстаюся крамай.
Чаму перасталі нарахоўваць поінты за наведванне форума. Ужо 3 дні глуха
Усё налічваецца☺
Усё налічваецца ,трэба наведаць сам сайт а не форум.
Паняў, дзякуй. Спрацавала
я тут навічок што потым з паінтамі трэба рабіць?
Можна купіць купоны ў розных казіно як варыянт. Гэта асноўнае прызначэнне гэтай сістэмы заахвочвання. Плюшкі можна знайсці тут. 🔗
Там усё падрабязна распісана да кожнай пазіцыі.
А на Киви цяпер выплачваецца? А то гляджу пры выплаце просяць увесці нумар тэлефона, але не пазначана, для якой гэта плацёжнай сістэмы.