Абмеркаванне T&C сістэмы ачкоў. Як атрымаць і вывесці
Пойнт-сістэма і крама
|
26 December 2014
ад
IvanPronin
|
2,115 Адказаў
|
171,541 Прагляд
|
46 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так. Каб быць спакойным, можаш яшчэ дадаць да нумара, што гэта Ківі вялікімі літарамі.
PS учора Іван за турык прызы на Ківі кідаў. Значыць усё окі-докі
а колькі мін вывад або ж няма абмежаванняў
2500 мін і макс за раз
ясна проста раней у магазіне было напісана
Пры гэтым 2500 за раз і гэта толькі аднойчы на працягу 15 дзён. Для наступнага разу павінен прайсці гэты тэрмін.
ліміт 50 долараў на 2 тыдні
Але на іншыя плацежныя сродкі мінімальны вывад 25 долараў.
А колькі я памятаю, 50 – гэта ў месяц…
не
А я памятаю сітуацыю. Паспрабаваў на вывад вось так паставіць, а сістэма мне не давала гэтага зрабіць. Я да Івана звярнуўся, і ён мне растлумачыў, што менавіта так.
Не. Ліміт 50$ у месяц. 25$ за 2 тыдні.
Усё правільна. Менавіта 25 дол за 2 тыдні.
На дадзены момант усё гэта пазначана ў інтэрфейсе выплат. Таксама як і магчымыя варыянты, куды запытаць выплату.
А колькі доўжыцца выплата? А то ў мяне з 6 чэрвеня 2018, 03:27:42 вісіць. Можа згубілася дзе?
Увогуле па-рознаму. Але звычайна на працягу 3-х дзён. Зараз проста pronin быў трохі заняты. Гэтай справай займаецца выключна ён. Хутка думаю ўсё будзе. )))
7 працоўных(банкаўскіх) дзён. У цябе лічы толькі 4. Яшчэ 3 чакай.
Ты зараз раскажаш 😁
Ты кстати сэлфі дасылаў ? На фоне сайта. Для верифікацыі .
😁😁😁😁😁
У ліфчыку😄
А калі ў акаўнце статус выплата завершана гэта азначае адпраўку на плацежку ці толькі адабрэнне? А то ліст пра завяршэнне прыйшоў учора, а на Ківі дагэтуль пусто.
Гэта значыць, што заяўку апрацавалі. Звяжыся альбо з Pronin, альбо з Гиві.
Вам, спадар, ужо даўно ўсё адпраўлена… Які кашалёк пісаўся – туды і даслана…:
Але ўсё ж аказалася, што мой перавод так і не дайшоў, а сёння адправілі нанова і цяпер атрымаў.
Паважаная адміністрацыя, вялікае пажаданне. Стабілізуйце ўжо працу Латест – Казіно. Яшчэ не было ніводнага разу, каб фры спіны, купленыя ў краме, налічваліся ў працягу дня ці на наступны дзень. Пастаянна чакаеш то тыдзень, то 5 дзён. Даводзіцца пісаць Леніну, ён кажа, што усё адпраўлена…з боку казіно кажуць, што нічога не атрымлівалі…Праблема ў тым, што потым давядзецца даказваць, што дэп быў і г.д.
Або ўкажыце максімальны тэрмін налічэння ў краме. Тут у прынцыпе не важна чыі затрымкі (казіно ці адміністрацыі), важны вынік.
чат казіно так і будзе пісаць, таму што налічваюць не яны, а менеджэр казіно
дзякуй за заўвагу. мы зробім усё магчымае ,што б палепшыць гэты момант.
Добры дзень, колькі звычайна часу займае выплата 25$?