Абмеркаванне T&C сістэмы ачкоў. Як атрымаць і вывесці
Пойнт-сістэма і крама
|
26 December 2014
ад
IvanPronin
|
2,115 Адказаў
|
171,524 Прагляду
|
46 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Пашукай правілы. Там нібыта было нешта кшталту – першы час нейкі пасля рэгі не можна кэш выводзіць + трэба спачатку купоны заказваць…
прывітанне!
толькі зайшоў правяраць асабістае – убачыў тваю мэсагу, тут жа Фридок скінуў лінк на гэты пост.
Адказваю адразу сюды тады.
Глядзім скрын і чытаем правілы вываду ў кэш паінтаў:
Заахвочваюцца АКТЫЎНЫЯ карыстальнікі. 7 пастоў, прабач, за 2 месяцы – гэта яксьці зусім не цягне…
А ўтыкванне ўсім падрад рэпы – не актыўнасць.
За яе ўвогуле на чортову маці трэба адключыць нарахаванні. Бо выставленне рэпутацыі за УСЁ ПАДРАД УСІМ ПАДРАД, нават за пасты двухгадовай даўніны – гэта эпік!
усё правільна. АЛЕ! Покерная фрыха праводзіцца ДЛЯ АКТЫЎНЫХ КАРЫСТАЛЬНІКАЎ сайта – прачытай яе правілы
… фактычна, па-шчырасці, табе яе налічваць не павінны былі… Але налічылі.
Сорры – не адказаў адразу – праляпеў мэсадж проста…(
Я зарэгістраваўся ўсяго толькі 9 Чэрвеня 2017 года..за якія 2 месяцы 7 пастоў? .прапішыце ў правілах якая актыўнасць цягне, якая не
Перапішыце правілы, каб людзей у зман не ўводзіць і ўсё.
я налічыў 21 пост за кастрычнік – лістапад, за верасень – кастрычнік – 23
табее ўсё правільна Пронін растлумачыў, усё па палічках – не, далей працягваеш бычыць
1. ты займаўся абузам поінтаў – лайкаў усе і ўсіх падрад
2. у правілах канкрэтна ўказана, што поінты – гэта сістэма заахвочвання актыўных карыстальнікаў, а не для пасіўных, і поінты – не заробак!
Ты самы разумны што лі? Абуза поінтаў гэта 1 і 2 месца ў покерным турніры, што лі?😁
ну вось – бычыш зноў, сэнсу размаўляць з табой няма😎
Дзе паглядзець, каму я лайкі ставіў усім падрад, не магу знайсці? Проста хачу разабрацца, што да чаго.
Нават па вашым скрыншоце відаць, што не 7 пастоў за 2 месяцы! Вы адзначылі за верасень і тое не ўсе!🙂
Лайкі не пра цябе а пра Сяржа у цэлым было напісана. А так я за цябе)
О… Толькі заўважыў. Пра якога сэржа, пра мяне што лі?
Я часта лайкі ставлю так, калі з пастом згодзен або проста спадабаўся, чаму не?
Толькі пра які аб’юз ідзе гутарка пры лайку 0,2 цэнта? 1000 лайкаў – 2 $. Навряд ці можна нешта бязглуздайшае прыдумаць(
Не пра цябе) Я пра Serzzz
“прапішыце” – ужо прапісана. Ёсць асобная старонка з правіламі карыстання пунктавай сістэмай, роўна як і парадкам правядзення фрыролу, які праводзіцца для актыўных карыстальнікаў сайта.
Ужо былі прэцэдэнты, калі карыстальнік заходзіў раз у месяц на сайт, але пры гэтым рэгулярна катаў у фрыху. Занёс, і патрабаваў, каб яму выплацілі.. Сітуацыя “амаль” аналагічная.. з малым выключэннем.
выше па гэтым пытанні напісаў. Не трэба пліз агрыцца…. на сайце не пастаўлена задача дзяліць грошы ўсім падрад за прыгожыя вочы… поінты налічваюцца за тое, што карыстальнік прымае ўдзел у жыцці сайта.
)))ну.. ..так.. гэта я вобразна сказаў пра 7. бачу, што ў 2-2.5 раза больш. Але сітуацыю гэта як мяняе? .. калі кожнае напісанае паведамленне – гэта пароль у фрыху, скапіяваны адкульсьці…. Пры тым, што ні радка пра асабісты досвед дзе-небудзь, водгуку на што-небудзь або чаго-небудзь падобнага, што прадугледжвае хоць нешта напісаць “ад сябе”…
weterr. гэта фіяска, братан! 😁
-25 долараў гэта фіяска? Не смяшце😁 Так што хлопцы – Бойцеся данайцаў, дары прыносяць
А мне цяпер што з імі рабіць? Можа, я падару іх камусьці актыўнаму😁
Не праўда.
На дабрачыннасць:
1) У прызавы фонд будучага турніру.
2) Купляйце купоны.
Дарэчы ДА !
Гэта так-то жарт.
Ну так, купі купон – пару – тройку…, далей перапіскайся на форуме і ўсё. Хутка зможаш і заказваць вывад.
твае 25 адменены ад вываду, але не спісаны з цябе і ты іх таксама можаш вярнуць на свой рахунак або купіць купоны ў краме
што рабіць? хоць на 2 пасты болей у месяц пішы па сутнасці і атрымаеш іх … А так – купоны купляй. калі хацяш… дзяваць нікому не трэба – нельга)
Што да “не праўда” – падрабязней..))) а то “сам казёл” – гэта якось не канструктыўна))
У мяне там усе казіношкі заблакаваныя.
Ну вось, на хуткую, асабіста мая думка…..ўсяго 2 радкі!😁
🔗
ну, добры камент – адразу відаць, што з трэйдынгам знаёмы))
А ўвогуле, калі па тэме: ну хоць манек больш актыўнічай і будзеш атрымліваць сваё… без праблем – тут ніхто на гэта паскардзіцца не можа, што яму нешта не аддаюць. )
Мда у мяне ўвогуле з вашымі поінтамі атрымаўся поўны бред!! Іграў на поінты ў покер, потым вырашыў зрабіць пакупку фрих у BitStarz – чакаў чакаў і тут не атрымалася, аказваецца дэп стары быў! Што ў вашых поінтах, акрамя покера, ёсць цікавага? Колькі трэба накопіць, каб хоць бы 1 раз іх вывесці і праверыць – бо ваш форум для мяне ўвогуле крайне няўдалый – апроч таго, што вас усіх у покер наказваю!!
І яшчэ самы галоўны пытанне – Мне ўдасца хоць раз з карысцю прымяніць тыя самыя поінты апроч таго, як іх прайграць або выйграць у покерстве! Форум быццам насычаны інфа, але знайсці, кмк, можна альтэрнатыўна выкарыстаць поінты – няма… Прыходзіцьса шукаць усякіх Ленiных і Сталiнаў, каб як бомж чакаць адмоўнага адказу пры куплі фрых……